Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از هنرآنلاین: یافته‌های پژوهش سالانه آرت نیوزپیپر (روزنامه هنر) که در ۲۰ سال اخیر انجام شده معمولا نشان می‌دهد کدام موزه و گالری محبوب‌تر بوده یا بیش از دیگران در گوشه و کنار دنیا تماشاگر داشته است اما به لطف شیوع کرونا در یک سال اخیر، آمار و ارقام نشانگر کاهش شدید بازدیدکننده‌ها، افت خیره‌کننده درآمدها و بسته شدن ناگزیر موزه‌ها و گالری‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزه لوور پاریس به سنت سال‌های گذشته پرتماشاگرترین موزه دنیا بوده و پیش از تعطیل شدن اجباری در فوریه ۲۰۲۰، هر روز تقریبا ۱۰ هزار تماشاگر داشته است. این آمار به لطف نمایشگاه لئوناردو داوینچی بوده است. مجموع تماشاگران لوور در سال ۲۰۲۰ حدود ۲.۷ میلیون نفر و ۷۲ درصد کمتر از یک سال پیش بود و درآمد آن هم حدود ۹۰ میلیون یورو کاهش یافت. به گفته آلیسن کول، سردبیر آرت نیوزپیپر در یک سال عادی بیش از ۹ میلیون نفر از تابلو مونا لیزا در لوور بازدید می‌کنند.

مدیر لوور: آماده بازگشایی هستیم

تیت مدرن در لندن دومین موزه و گالری پربازدید دنیا در سال ۲۰۲۰ بود و به لطف نمایشگاه اندی وارهول و چند هنرمند نامدار دیگر ۱.۴ میلیون تماشاگر داشت؛ ۷۷ درصد کمتر از سال ۲۰۱۹. تیت مدرن در مجموع ۱۷۳ روز (حدود شش ماه) تعطیل بود و درآمدهایش هم ۵۶ میلیون پوند کم شد. تیت توانست موزه بریتانیا را به عنوان پرتماشاگرترین موزه انگلیس کنار بزند و دلیل آن هم روزهای تعطیلی بیشتر موزه بریتانیا نسبت به تیت بود.

موزه بریتانیا که در ۱۰ سال گذشته ۹ سال محبوب‌ترین موزه یا گالری بریتانیا بود، چهارمین موزه پرتماشاگر دنیا لقب گرفت. این موزه ۲۰۸ روز (نزدیک هفت ماه) تعطیل بود و تعداد تماشاگران و بازدیدکننده‌هایش با ۸۰ درصد کاهش به ۱.۳ میلیون نفر رسید. موزه واتیکان با ۸۱ درصد کاهش تماشاگر در دنیا سوم شد و رینا سوفیا در مادرید با فقط ۸۰ روز تعطیلی در جایگاه پنجم ایستاد. نشنال گالری با ۱۵۵ روز تعطیلی (هفتم) و موزه متروپولیتن نیویورک با ۲۰۲ روز تعطیلی (هشتم) دیگر پربازدیدهای دنیا بودند.

پرتماشاگرترین موزه آسیایی موزه هنرهای معاصر قرن ۲۱ ژاپن در کانازاوا بود که فقط ۶۶ روز تعطیل شد اما ۶۳ درصد تماشاگرانش را نسبت به سال ۲۰۱۹ از دست داد و رده نهم قرار گرفت.

۱۰۰ موزه و گالری برتر دنیا در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع کرونا در مجموع ۴۱۰۰۰ روز تعطیل بودند و به اندازه ۱۱۲ سال تماشاگر و بازدیدکننده از دست دادند و صدها میلیون دلار ضرر کردند.

کد خبر 592412 برچسب‌ها هنرهای تجسمی موزه‌های جهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هنرهای تجسمی موزه های جهان موزه و گالری روز تعطیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • ال‌کلاسیکوی ایرانی در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • الکلاسیکو فوتبال ایران در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت