Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@12:41:37 GMT

تحقق مشارکت حداکثری لازمه آگاهی‌بخشی جامعه است

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۴۳۵۹۳

تحقق مشارکت حداکثری لازمه آگاهی‌بخشی جامعه است

مشکلات اقتصادی کشور در حال حاضر متاثر از ۲ متغیر اساسی کرونا و تحریم‫ها است که باعث بی‌اعتمادی مردم شده و چون تنها چند ماه به انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، باید این بی‌اعتمادی با رفع مشکلات اقتصادی از میان برود و بی‌تردید اگر در بُعد اقتصادی روند خوبی سپری شود، اعتماد مردم برخواهد گشت و پشتوانه نظام محکم‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی روزنامه‌ها، تارنماها و خبرگزاری‌های داخلی نشان می‌دهد که رسانه‌های داخلی به بررسی جنبه های مختلف انتخابات ریاست جمهوری پرداخته اند.

مهمترین محورهای انتخاباتی از نگاه رسانه‌های اعتدالی، اصلاح‌طلب و اصولگرا

رسانه‌های اعتدالی در خبرها خود به گفت وگو با کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری پرداخت و در گزارشی دیگر بر لزوم مشارکت مردم در این امر خطیر پرداخت. رسانه‌های اصلاح طلب هم در این بازه زمانی در مطالب خود محورهایی چون انتخابات نماد دموکراسی در جمهوری اسلامی ایران را مورد بررسی قرار دادند و روزنامه آرمان در تیتری با عنوان دو گزینه اعتمادساز برای انتخابات١٤٠٠ به نامزدی  احتمالی آیت اله سید حسن خمینی پرداخت. همچنین رسانه‌های اصولگرا نیز در این بازه زمانی در تحلیل های خود انتخابات ۱۴۰۰ را از منظرهای مختلف بررسی کردند و در مطالب خود محورهایی چون اما و اگر استفاده از اصلاحیه قانون انتخابات ریاست جمهوری کاندیداها به زوایا و شرایط مسؤولیت آگاهی یابند، را برجسته ساختند.

رسانه‌های اعتدالی

شعار یارانه ای نداده ام

تارنمای خبری و تحلیلی خبرآنلاین به گفت وگو با رستم قاسمی، کاندیدای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ و وزیر سابق نفت پرداخت و آورد:

* حضورم در انتخابات ۱۴۰۰ کاملا تصمیم شخصی است. به دنبال این نیستم که بیایم در رقابت‌های انتخاباتی که فردا بخواهم در یک دولتی وزیر و معاون و امثالهم شوم.

* در مورد ریاست جمهوری هنوز که به جمع بندی نهایی و اعلام رسمی کاندیداتوری نرسیدم. اما مشکلات کشور بسیار است و امروز مهمترین مشکل بر اساس آمارها و نظرسنجی‌ها عمدتا اقتصادی است.

* دغدغه اصلی مردم مساله اقتصادی است.

*کمتر آدمی مثل من در حوزه های اقتصادی کار کرده است.

* حداقل در حوزه اقتصادی می‌توانم بگویم تجربه زیادی دارم و شاید کمتر آدمی باشد که مانند من در همه حوزه‌های اقتصادی اعم از تجاری، عمرانی و...کار کرده باشد.

* به کاندیداها به عنوان رقیب نگاه نمی کنم.

*منع قانونی برای کاندیداتوری نظامی ها وجود ندارد.

* منع قانونی برای حضور نظامی‌ها وجود ندارد.

* اردوگاه انقلابیون، سبد رأی من است.

* بخش عمده‌ آرا مربوط به مردمی است که خیلی خود را درگیر این جناح و آن جناح نمی‌کنند فقط کافی است به این شناخت برسند که فردی می‌تواند مشکلاتشان را حل کند قطعا به او رأی می‌دهند. حالا اگر بنده بتوانم خوب خودم را به مردم بشناسانم و یا مردم اعتماد کنند، رأی می‌دهند.

* رئیس جمهور حداقلی با حداکثری شدنم بستگی به حضور مردم دارد.
* آن‌چه که امروز کشور نیاز دارد، مشارکت حداکثری است. اول باید تلاش برای این کار صورت بگیرد، دوم این‌که حالا مردم به چه کسی رأی دهند. مردم آزادند به هر کسی رأی دهند.

* ۵۰ درصد کابینه ام را از جوان ها انتخاب می کنم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب به بازتاب سخنان محمدعلی ابطحی فعال سیاسی پرداخت و نوشت:

* آدمی دوست دارد با انتخابات پیش رو، سال سیاست زنده ۱۴۰۰ به سال پر نشاطی به نفع مرم تغییر کند.

* انتظار دارم در سال ۱۴۰۰ یاس و ناامیدی به امید و نشاط تبدیل شود؛ چراکه این نسل جوان حس ناامیدی و بی نشاطی از خود بی نشاطی ضرر آفرین تر است.

* معتقد هستم با ریل گذاری هایی که شده سال کم نشاط و کم مشارکت، اما پر فشارتری نسبت به گذشته خواهیم داشت. در صورتی این گمان من اشتباه از آب در می آید که موضوعاتی که به عنوان ابراز امیدواری در ابتدا طرح کردم به حقیقت بپیوندد.

 رسانه‌های اصلاح‌طلب

دو گزینه اعتمادساز برای انتخابات١٤٠٠

روزنامه آرمان ملی در گزارشی به کاندیداهای اعتمادساز جریان اصلاح‌طلبان پرداخت و نوشت:

* اصلاح‌طلبان همواره بر این نکته اشاره داشته‌اند که باید همگام با تلاش و برنامه‌ریزی برای حضوری پرقدرت در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به بازیابی سرمایه اجتماعی نیز پرداخت.

* قاطبه اصلاح‌طلبان به لزوم گفت و گوی صادقانه و اقناع مردم برای بازیابی اعتماد عمومی از دست رفته تاکید داشته و دارند.

* عده‌ای بر این باورند که گفت و گو با مردم لازم اما کافی نیست و اصلاح‌طلبان باید بتوانند برنامه محور عمل کنند و چهره‌ها و گزینه‌هایی را به عنوان کاندیدا به مردم معرفی کنند که نخست بک‌گراند سفیدی داشته باشند و خاطره بدی از عملکرد آنها در ذهن مردم شکل نگرفته باشد و ثانیا بتوانند برای مردم اعتمادسازی کنند و آنها را به پای صندوق‌های رای بکشانند.

*در بین نام‌هایی که در ماه‌های اخیر تاکنون در قالب کاندیدای ۱۴۰۰ مطرح شده شاید یک یا دو نام باشند که بتوانند اعتماد مردم را به صندوق‌های رای جلب کنند... یکی از مهم‌ترین چهره‌هایی که می‌توان به او اشاره کرد آیت‌ا... سید حسن خمینی است.

* آیت‌ا... سید حسن خمینی تلاقی سه جریان اصلاح‌طلب، اعتدالگرا و اصولگرایی معتدلانه است و می‌تواند منشأ گسترش وفاق ملی ایرانیان و همچنین پیشبرد پروژه اعتدال سیاسی و توسعه پایدار باشد.

* چهره‌هایی مثل سیدمحمدخاتمی و یا سیدحسن خمینی از چهره‌هایی هستند که می‌توانند اجماع اصلاح‌طلبان را با خود همراه کنند.

انتخابات نماد دموکراسی در جمهوری اسلامی ایران است

خبرگزاری برنا به بازتاب سخنان علی مصطفوی  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی پرداخت و نوشت:

 * انتخابات نماد دموکراسی در جمهوری اسلامی ایران است و مردم می‌توانند با شرکت در این مهم در امورات کشور نقش به سزایی داشته باشند.

* مشارکت حداکثری، قانون‌مداری، امانت‌داری و بی‌طرفی اصول مهم انتخاباتی هستند که بایستی مدنظر فرمانداران، معاونان فرمانداران و بخشداران قرار گیرد تا زمینه‌ساز مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باشند.

* دشمنان نظام و جمهوری اسلامی ایران در همه حال به دنبال تفرقه‌افکنی در میان ملت هستند تا به پایه‌های نظام صدمه بزنند ازاین‌رو انتظار می‌رود مسئولان با آگاهی بخشی به مردم توطئه دشمنان را نقش بر آب کنند.

* روستاهایی که دارای ۲۰ خانوار یا یک صد نفر جمعیت هستند بایستی انتخابات شوراهای اسلامی روستا را برگزار کنند.

رسانه‌های اصولگرا

اما و اگر استفاده از اصلاحیه قانون انتخابات ریاست جمهوری

خبرگزاری فارس به گفت وگو با علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها پرداخت و نوشت:

*قانون فعلی انتخابات ریاست جمهوری غیرشفاف بود و ابهام دارد.

* اصل ۱۱۵ قانون اساسی شرایط داوطلبان ریاست جمهوری را مشخص کرده و اصل ۱۱۰ نیز در بند و تایید صلاحیت داوطلبان را برعهده شورای نگهبان گذاشته است اما در این میان بعد از  ابلاغ سیاست کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ توسط رهبر معظم انقلاب و تصریح بر تعیین شرایط عمومی و اختصاصی کاندیداها، به نظر می‌رسید حالا دیگر زمان آن رسیده تا معیارها و ضوابط این اصول قانونی دقیق تر تعیین شود.

*بنای مجلس اعمال اصلاحیه قانون انتخابات ریاست جمهوری در خرداد است.

* در تلاش هستیم تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ اجرایی شود.

*در مورد ثبت نام داوطلبان انتخابات مشکلات زیادی داریم، چراکه تعداد مراجعه کنندگان بسیار زیاد است.

 *با برگشت اصلاحیه از شورای نگهبان  سن داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری از ۴۰ تا ۷۵ سال تعیین شد، تلاش می‌کنیم اصلاح این قانون به انتخابات ۱۴۰۰ برسد.

* از مهمترین تاثیرات اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری این است که دیگر در زمان انتخابات شاهد حضور چندین هزار نفر در ستاد انتخابات برای اعلام کاندیداتوری نیستیم، این مسئله باعث وهن جمهوری اسلامی شده بود.

* در راستای تعادل بخشی و توازن در انتخابات ریاست جمهوری، معیارهای سنی، تحصیلی و سابقه مدیریت لحاظ شد تا هر کسی نخواهد بر جایگاه ریاست جمهوری که اختیار مدیریت امور کشور را دارد تکیه بزند.

* در گذشته هیچ ضابطه ای برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری وجود نداشت، اما با در نظر گرفتن معیارهای اولیه دیگر هر کسی نمی تواند در انتخابات ثبت نام کند، در واقع با اصلاح قانون به مراحل ثبت نام انتابات ریاست جمهوری کمک شد.

* بر اساس قانون فعلی انتخابات ریاست جمهوری هر کسی با هر سن و هر میزان تحصیلاتی می تواند برای حضور در انتخابات کاندیدا شود، اما یکی از نقاط قوت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری که در کمیسیون نیز بر روی آن تاکید شده، نظم دهی به روند انتخابات و تعیین ساختاری تعریف شده برای داوطلبین حضور در انتخابات ریاست جمهوری است.

* شاخص هایی برای سن، میزان تحصیلات و سوابق کاری برای داوطلبین حضور در انتخابات ریاست جمهوری تعریف شده است که به روند کار نظم می بخشد.

کاندیداها به زوایا و شرایط مسؤولیت آگاهی یابند

خبرگزاری فارس بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را منتشر کرد و نوشت:

* از تمام کسانی که قصد شرکت در انتخابات و قبول مسئولیت‌های مختلف را دارند می‌خواهیم اولاً بر اساس تکلیف عمل نمایند، ثانیاً به زوایا و شرایط مسؤولیت آگاهی یابند.

*سال ۱۴۰۰ که انتخابات‌های متعددی را در خود جای داده است، از اهمیت بالایی برخوردار است و نکات کلیدی را برای ملت شریف ایران ارمغان می‌دهد.

*حضور حداکثری پای صندوق‌های رای، علاوه بر ایجاد همبستگی اجتماعی، بیشتر از گذشته امید معاندان نظام اسلامی را محو و نابود می‌کند.

*مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به خوبی نشان داده‌اند که در زمان‌های حساس و لازم از انقلاب اسلامی حمایت می‌کنند.

*راهبرد دشمن در سال جاری و با توجه به شرایط جهانی و منطقه‌ای، ایجاد یأس و ناامیدی به ویژه از طریق فضای مجازی است.

برچسب‌ها شورای نگهبان مشارکت انتخاباتی سید حسن خمینی انتخابات ریاست جمهوری اصلاح طلبان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای نگهبان مشارکت انتخاباتی سید حسن خمینی شورای نگهبان مشارکت انتخاباتی سید حسن خمینی انتخابات ریاست جمهوری اصلاح طلبان اخبار کنکور قانون انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری جمهوری اسلامی ایران مشارکت حداکثری انتخابات ۱۴۰۰ سید حسن خمینی پرداخت و نوشت اصلاح قانون اصلاح طلبان اصلاح طلب چهره ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۳۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، جلسات علنی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه تشکیل می‌شود که مهم‌ترین دستورکار این جلسات به شرح زیر است:

گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی به مقررات مالی دولت (۱)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه تبصره ۲ ماده واحده قانون اصلاح بند و ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه‌های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان، گردشگری و رسانه‌های جمعی

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره طرح استفساریه جز یک بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تأسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه

گزارش کمیسیون شوراهای درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۳)

گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ماده (۸) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه

گزارش کمیسیون حقوقی و قضائی درباره طرح اصلح قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه اصلاح تبصره ۵ الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری‌های اسلامی

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح الحاق ۷ تبصره به ماده ۷ اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح اصلاح موادی از قانون معادن کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ارجاع اختلاف قراردادی با کشور سودان به داوری

گزارش کمیسیون مشترک درباره طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقت نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن درباره کمک و همکاری متقابل اداری در امور گمرکی

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور

بررسی طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اقدامات کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی

گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح اصلاح ماده (۱۰۰) قانون شهرداری‌ها

گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح یک تبصره به ماده ۴ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره (۱) ماده (۲) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح قانونی استفساریه ماده (۶) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد اسلامی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری

گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح توسعه بهره برداری صلح آمیز از فناوری هسته‌ای

گزارش کمیسیون عمران درباره لایحه اصلاح قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت

گزارش رد کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمین

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه ارجاع اختلاف بین بانک توسعه صادرات ایران و شرکت اسپیتمن اویل تاجیکستان به داوری

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت مالزی در زمینه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه وین درباره تأسیس طبقه بندی بین المللی عناصر تصویری علائم و موافقتنامه استراسبورگ درباره طبقه بندی بین المللی اختراعات

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو موافقتنامه لیسبون درباره اسامی مبدا و نشانه‌های جغرافیایی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه ترجیحی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اندونزی

موارد زیر نیز در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد:

گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره نقض و استنکاف در اجرای قانون خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی با اصلاحات و الحاقات بعدی

گزارش کمیسیون انرژی در مورد اجرای ناقص تکالیف قانونی مربوط به جمع آوری گازهای همراه تولید نفت و مشعل

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به استفاده سوخت مازوت توسط نیروگاه‌ها

بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان درباره رسیدگی به طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل ۸۵

گزارش رئیس دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور

کد خبر 6089580 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)
  • دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر
  • برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است