Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد جمالیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با رد ایجاد مکان‌هایی توسط وزارت بهداشت جهت قرنطینه اجباری افراد مبتلا به کرونا انگلیسی گفت: نه تنها در استان مرکزی بلکه در سرتاسر کشور مکان‌هایی برای قرنطینه اجباری افراد مبتلا به کرونا انگلیسی ایجاد نشده است و به افراد مبتلا به این نوع کرونا توصیه جدی می‌شود که از قرنطینه خانگی خارج نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بالا رفتن آمار ابتلاء به کرونا در استان مرکزی، گفت: متأسفانه استان از لحاظ شیوع کرونا انگلیسی در وضعیت بدی قرار دارد به طوری که هفته گذشته ۴۰ درصد از آمار مبتلایان به کرونا در استان مبتلا به کرونا انگلیسی بوده‌اند ولی در هفته جاری ۳۰ درصد به میزان شیوع کرونا انگلیسی در استان اضافه شده است و هم اکنون ۷۰ درصد از آمار مبتلایان کرونا استان مبتلا به کرونا انگلیسی هستند.

تفرش، آشتیان، فراهان و اراک بیشترین آمار مبتلایان به کرونای انگلیسی را در استان دارند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: بیشترین آمار مبتلایان به کرونا انگلیسی در شهرستان‌های استان مرکزی بر اساس ۱۰۰ هزار جمعیت به ترتیب متعلق به شهرستان‌های تفرش، آشتیان، فراهان و اراک است.

جمالیان گفت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه درمان بیماران مبتلا به کرونا مشکلی ندارد ولی بحث اصلی این است که در گذشته در حوزه مقابله با کرونا در استان مدیریت هوشمند صورت می‌گرفت و به محض تغییر رنگ وضعیت کرونا در هر شهرستان هر نهادی به وظایف ذاتی خود برای پیشگیری از کرونا می‌پرداخت ولی آنچه که بنده احساس می‌کنم مدیریت هوشمند کرونا در ایام تعطیلات نوروز تا کنون به درستی اجرا نشد.

سرعت شیوع کرونا در استان مرکزی در روزهای اخیر سیر صعودی دارد

وی گفت: با وجود تغییر رنگ شهرستان‌ها و افزایش آمار کرونا در استان، تالارها و رستوران‌ها باز بود و هیچ عکس العمل و مقابله‌ای از سوی دستگاه‌های متولی برای پیشگیری از بیماری کرونا و جلوگیری از افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان صورت نگرفت و همین امر باعث شد که سرعت شیوع کرونا در استان مرکزی در روزهای اخیر سیر صعودی به خود بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر کبود تخت آی سی یو برای درمان بیماران مبتلا به کرونا وجود ندارد و با توجه به توسعه‌ای که سال گذشته انجام گرفت هم اکنون وضعیت حوزه درمان مبتلایان به کرونا در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک مطلوب است ولی پیش بینی ما این است که با افزایش شیب ابتلاء به کرونا در هفته‌های آینده با کمبود تخت‌های بیمارستانی برای درمان بیماران مواجه شویم.

کد خبر 5178773

منبع: مهر

کلیدواژه: شیوع کرونا دانشگاه علوم پزشکی اراک اراک آشتیان تفرش ویروس کرونا شیوع کرونا نیمه شعبان آمار کرونا کرمانشاه بوشهر تردد وسایل نقلیه روز طبیعت سانحه تصادف امام زمان حضرت مهدی عج عکس استانها گرگان خرم آباد کرونای انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی اراک آمار مبتلایان به کرونا مبتلا به کرونا انگلیسی استان مرکزی کرونا در استان شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد

به گزارش Livescience و براساس مقاله منتشرشده در Science Advances، محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آنها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آنها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون‌

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آنها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه ای خود رسید
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه‌ای خود رسید
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!