Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینتا- پت گلسینگر به عنوان مدیر ارشد اجرایی اینتل با سرمایه گذاری 20 میلیارد دلاری روی تراشه‌های 7 نانومتری در تلاش است تا هر چه سریع‌تر قابلیت‌های مهندسی و تولیدی این کمپانی را افزایش بدهد. پت گلسینگر به عنوان مدیر ارشد اجرایی اینتل با سرمایه گذاری 20 میلیارد دلاری روی تراشه‌های 7 نانومتری در تلاش است تا هر چه سریع‌تر قابلیت‌های مهندسی و تولیدی این کمپانی را افزایش بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، گلسینگر به عنوان مدیر ارشد اجرایی اینتل به تازگی در یک کنفرانس خبری از استراتژی جدید این کمپانی که IDM 2.0 نام دارد و به منظور تزریق 20 میلیارد دلار به دو کارخانه این کمپانی در آریزونا ترتیب داده شده است، رونمایی کرد.
 
انجام این برنامه موجب می‌شود که اینتل در کسب و کار ساخت تراشه برای خود و شرکایش با قدرت بیشتری ظاهر شود. علاوه بر این  اظهار داشت که طراحی اولین تراشه 7 نانومتری این کمپانی که Meteor Lake نام داشته و عرضه آن با تاخیر زیادی همراه بوده است، در سه ماهه دوم سال میلادی جاری به پایان خواهد رسید. با این حال این تراشه تا سال 2023 به بازار وارد نخواهد شد.
 
گلسینگر در این رابطه اعلام کرد که:« اینتل تنها شرکتی است که دارای عمق و وسعت نرم‌افزار ، سیلیکون و سیستم عامل ها، بسته بندی است و فرآیند تولید با مقیاس گسترده در مشتریان می‌تواند به نوآوری‌های نسل بعدی آنها بستگی داشته باشد. IDM 2.0 استراتژی برازنده‌ای است که تنها اینتل از عهده آن بر می‌آید و فرمول برنده شدن است.»

 
گلسینگر کنفرانس خود را با تصدیق مشکلات اینتل در زمینه تولید تراشه‌های 7 نانومتری به پایان رساند و البته این موارد با مشکلاتی که اینتل برای ساخت تراشه‌های 10 نانومتری داشت یکسان بود. او در ادامه اظهار داشت که اینتل قصد دارد تا از فناوری لیتوگرافی ماورابنفش شدید در بازطراحی فرایند تولید تراشه‌ها استفاده کند.
 
البته در حالی که این کمپانی سرمایه گذاری روی کارخانه‌های تولیدی خود را افزایش داده است اما هنوز هم برای ساخت تراشه 7 نانومتری به کمک‌های تولیدکنندگان سوم شخص وابسته است. با این حال کمک گرفتن اینتل از افراد سوم شخص تا زمانی ادامه خواهد داشت که تاسیتات جدید این کمپانی آماده بهره برداری شوند.
 
کمپانی اینتل به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای تبدیل شدن به یک غول تولید تراشه بخش جدیدی را تحت عنوان Intel Foundry Services راه اندازی کرده است. گلسینگر خاطر نشان کرده است که اینتل در حال حاضر با شرکای خود از قبیل آمازون، سیسکو،‌ای بی‌ام و مایکروسافت همکاری می‌کند و حتی تجارت اپل را نیز تحت نظر دارد.
 
طبیعتاً در مورد جاه طلبی جسورانه اینتل شک و تردید زیادی وجود دارد. گلسینگر در پاسخ به این سوال که اینتل چگونه می‌خواهد در عین مشکلاتی که در زمینه تعهدات تولیدی خود دارد به تعهدات شرکای خود نیز پاسخگو باشد، اظهار داشت که بخش Intel Foundry Services به عنوان یک واحد تجاری مستقل فعالیت خواهد مرذد و اینتل در تلاش است تا به قولی که به شرکایش داده است، عمل کند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینتل سرمایه گذاری سخت افزار سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۵۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.    او گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.   مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.   بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.   او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

دیگر خبرها

  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D