Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-آرتروز یکی از بیماری‌های مزمن است که باعث تغییر در ساختار مفاصل می‌شود.

 آرتروز می‌تواند هر مفصلی در بدن را درگیر کند. این بیماری زمانی بروز می‌کند که غضروف‌های دور استخوان‌ها شروع به تخریب شدن کنند. تخریب و تضعیف شدن غضروف‌ها بدان معناست که دیگر مفاصل نمی‌توانند به راحتی حرکت کنند.

تغییر در ساختار مفاصل می‌تواند منجر به درد، تورم و سخت حرکت دادن مفاصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر در مفاصل می‌تواند منجر به بوجود آمدن استخوان‌های اضافی در انتهای مفاصل شود که به آن‌ها استئوفیت می‌گویند. این استئوفیت‌ها در مفاصل انگشتان دست به صورت برآمدگی‌های سفت و متورم دیده می‌شود.

اصلی‌ترین علائم آرتروز درد و سفتی مفاصل درگیر شده است. بروز علائم آرتروز در بیماران ارتباط مستقیمی با شرایط آب و هوایی و رژیم غذایی دارد. برای مثال تغییرات آب و هوایی می‌تواند باعث تشدید آرتروز شود. این مسئله زمانی که هوا مرطوب باشد (پیش از بارش باران) شایع است.

همچنین برخی افراد ممکن است به مرور پی ببرند که برخی مواد غذایی علائم آرتروز در آنها را افزایش یا کاهش می‌دهد.

چه کسانی مستعد ابتلا به آرتروز هستند؟

بیماری آرتروز از اوایل ۵۰ سالگی در افراد بروز می‌کند و در زنان بسیار شایع‌تر از مردان است. عواملی مانند چاقی و جراحت مفاصل می‌تواند در بروز این بیماری تاثیر گذار باشد. همچنین تحقیقات نشان داده است عوامل ژنتیکی می‌تواند باعث این بیماری شود.

دردناکترین علائم ابتلا به آرتروز و راهکار‌های درمانی آن

راهکار‌های متعددی برای درمان آرتروز وجود دارد، ولی این موضوع ارتباط مستقیمی با علائم فرد و میزان تاثیری که بیماری بر زندگی او داشته، دارد. پزشکان عموماً برای درمان فرد اقدام به معاینه او از منظر مسائل ذیل می‌کنند:

۱- حساسیت مفاصل به درد
۲- ترک خوردگی و ساییدگی مفاصل
۳- تورم استخوان
۴- مایع اضافی در مفاصل
۵- محدودیت‌های حرکتی فرد
۶- بی ثباتی مفاصل
۷- ضعف یا تحلیل عضلاتی که پوشش دهنده مفاصل هستند

پس از سنجش دقیق شرایط فرد، پزشک ممکن است برای درمان فیزیوتراپی، کار درمانی و یا پدیاتری (درمان امراض پا) تجویز کند. گرچه درمانی برای این بیماری وجود ندارد، اما استفاده از دارو‌های مسکن می‌تواند از درد‌های بیمار بکاهد.

تحقیقات همچنین نشان داده است انجام ورزش‌های هوازی می‌تواند مانع از سفت شدن مفاصل شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۷۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است