Web Analytics Made Easy - Statcounter



رئیس جمهور گفت: بار سنگین برجام بر دوش ملت بزرگ ایران بوده است. ملت ایران به دنیا نشان داده به تعهدات خود پایبند است و به دنبال صلح است و به دنبال جنگ نیست.

به گزارش مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در آئین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت صمت به مناسبت یوم‌الله ۱۲ فروردین گفت: میوه تلاش‌های ملت ایران قبل از مشروطه و بعد از مشروطه جمهوری اسلامی ایران است که در ۱۲ فروردین سال ۵۸ متولد شده است، این بالاترین ثمره‌ای بهترین شجره در تاریخ کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید این روز را به معنای واقعی کلمه خاص بدانیم. باید جمهوریت، اسلامیت و ایرانیت را حفظ کنیم.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران سه پایه اساسی دارد که باید از این پایه‌ها به خوبی مراقبت کنیم تا بتوانیم از شرایط خاصی که در اختیار مردم قرار گرفته است، به خوبی بهره‌برداری و استفاده کنیم.

دو جلد کتاب از افتتاح‌های سال ۹۹ تهیه شده است

رئیس‌جمهور ادامه داد: ۶۰ جلسه از آغاز سال ۹۹ که تصمیم گرفتیم پنجشنبه‌های افتتاح را داشته باشیم، گذشت. این جلسات بدون وقفه از فروردین سال ۹۹ آغاز شد. مجموعه این افتتاح‌ها برای کشور پرافتخار خواهد بود. دو جلد کتاب از افتتاح‌های سال ۹۹ تهیه شده است. در سال ۱۴۰۰ نیز یک جلد کتاب دیگر از افتتاح‌ها تهیه خواهد شد که نشان می‌دهد در سال‌های سخت تحریم‌ها و کرونا، مردم، مدیران، بخش دولتی و خصوصی موفق شدند این همه طرح و پروژه را افتتاح کنند.

روحانی گفت: بیش از هزار هزار میلیارد تومان طرح و پروژه در این مدت افتتاح کردیم. این اقدامات نشان می‌دهد ایران زنده است و دشمنان ما هنوز قدرت ملت ایران بزرگ را درک نکرده‌اند.

وی اظهار داشت: ترامپ به یکی از مقامات کشورهای دیگر گفته بود ما حاضریم به ایران کمک کنیم و حاضریم چند عدد پنتیلاتور را به ایران هدیه دهیم. بنده گفتم ما حاضریم هر مقدار پنتیلاتور نیاز دارند، صادر کنیم. دولت آمریکا هنوز ایران را نشناخته است. قبل از انقلاب نیز ایران را نشناخته بودند بعد از انقلاب نیز نشناختند. اگر یکبار این ملت بزرگ را درک می‌کردند، در برابر ملت ایران تواضع می‌کردند.

آمریکایی‌ها از فرصت طلایی استفاده نکردند

وی ادامه داد: رهبر بزرگ انقلاب به صراحت اعلام کردند که اگر آمریکا تحریم‌ها را بردارد، ما به همه تعهداتمان برمی گردیم، این یک معامله برد برد برای همه جهان و منطقه بود اما آمریکایی‌ها نفهمیدند و از این فرصت طلایی استفاده نکردند. امروز و فردا می‌کنند.

رئیس‌جمهور افزود: این دولت جدید هم خیلی با واقعیت فاصله دارد. مردم ایران ملتی سروقامت هستند که به خوبی مقاومت و ایستادگی کردند و ایستادگی خواهند کرد.

روحانی تأکید کرد: ان‌شاءالله در سال ۱۴۰۰ از کرونا عبور خواهیم کرد و تا پایان سال واکسن تولید شده و واکسیناسیون انجام خواهد شد و ما از این بلا عبور خواهیم کرد.

وی گفت: تولید ما ادامه پیدا خواهد کرد و مردم و بخش خصوصی همین راه را ادامه خواهند داد.

رئیس‌جمهور افزود: در سال گذشته در یک سال ۳۶ هزار مجوز برای واحدهای صنعتی صادر شده است. کل واحدهای فعال صنعتی ما ۷۵ هزار واحد است که ۳۶ هزار واحد جدید نیز درخواست مجوز کردند که زمین مورد نیاز در اختیار ۱۰ هزار واحد صنعتی قرار گرفته است. کشور ما کارگاه تلاش و فعالیت برای آبادانی است.

روحانی ادامه داد: امروز بیش از ۴,۵۰۰ میلیارد تومان طرح و پروژه افتتاح شد که حدود ۱۳۰۰ نفر با این طرح‌ها مشغول به کار شدند.

وی تأکید کرد: مردم عزیز ما بدانند اگر پتروشیمی نبود و اگر صنایع معدنی نبود، با شرایطی که سال ۹۹ داشتیم، برای تأمین ارز مورد نیاز کشور حتماً با مشکلاتی مواجه می‌شدیم. مردم باید با همه وجود از صنعت پتروشیمی و صنایع معدنی قدردانی کنند.

صادرات صنایع پتروشیمی و صنایع معدنی ارز مورد نیاز کشور را در دوره تحریم‌ها تأمین کردند

رئیس‌جمهور افزود: البته صنایع دارویی، غذایی، خودرو و بخش کشاورزی نیز سهیم بودند. صادرات در پتروشیمی و صنایع معدنی رکن اساسی بود و بیشترین ارز مورد نیاز کشور از این صنایع تأمین شد. کار بزرگ عظیمی انجام دادند، دشمن را مأیوس و ملت را امیدوار کردند.

روحانی ادامه داد: البته این به معنای آن نیست که مردم سختی ندارند، دوران جنگ است، در جنگ، ما مجروح، بمباران، تخریب و سختی داریم. جنگ اقتصادی است و دشمنان این جنگ را بر ما تحمیل کردند. ما آغازگر این جنگ نبودیم. حتی بعد از یک سال از تحمیل این جنگ، ما یک سال به تمام تعهدات خود عمل کردیم. این بزرگترین فخر ملت ایران است که علی‌رغم آنکه طرف ما از تعهد خارج شد، ما یک سال تمام صبر کردیم و از اردیبهشت ۹۸ شروع به کاهش تعهدات کردیم.

بار سنگین برجام بر دوش ملت بزرگ ایران بوده است

رئیس‌جمهور تصریح کرد: یک سال ملت ایران به تنهایی بار برجام را بر دوش گرفت. همه آنهایی که امروز در دنیا می‌گویند بالاترین توافق سیاسی برجام است و به برجام افتخار می‌کنند، بدانند بار سنگین برجام بر دوش ملت بزرگ ایران بوده است. ملت ایران به دنیا نشان داده به تعهدات خود پایبند است و به دنبال صلح است و به دنبال جنگ نیست. فعالیت هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است.

وی ادامه داد: امروز نوبت ۱+۵ است که به وظایف خود عمل کند اما بدانند هر روز تأخیر به ضرر آنهاست و هر روز زودتر در برابر قوانین و مقررات و قطعنامه‌های شورای امنیت سر فرود آورند و در برابر عظمت ملت ایران سر فرود بیاورند، به نفع آنها و جهان خواهد بود. ما راه تعامل سازنده را تا پایان ادامه خواهیم داد.


منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشکده علوم خانواده ایران، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه با حضور دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهید بهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عمو عابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تأسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تأسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تأسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تأثیر، اندیشکده تأثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تأثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تأثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تأسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیرش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

کد خبر 749969

دیگر خبرها

  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • ترکیب استقلال مقابل تراکتور؛ فرصت طلایی برای گلر جوان آبی‌ها
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش