Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری از برنامه‌هایشان برای سال جدید صحبت کرد.

به گزارش برنا؛ محمدتقی امیری خراسانی درمورد این که سال 99 برای فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری چطور گذشت، گفت: من در جایگاهی نیستم که بتوانم به این سوال پاسخ دهم زیرا من در نیمه دی ماه مسئولیت این فدراسیون را به عهده گرفتم و بنابراین در این مورد نمی توانم نظری داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درمورد این که برنامه‌ریزیشان برای سال جدید چیست، ادامه داد: برای سال 1400 ورزش هایی در دو بعد توسعه ورزش های کلاسیک در مناطق روستایی و عشایری و همچنین توسعه و ترویج ورزش های سنتی و بازی های بومی محلی در کل کشور برنامه ریزی های خاصی انجام دادیم. سعی کردیم با همکاری و هم افزایی یکی از فدراسیون ها در زمینه استعدادیابی فعال تر باشیم و همچنین ما با همکاری فدراسیون های ورزشی دیگر ورزش کارگری، ورزش های دانش آموزی، دانشجویی و تربیت بدنی ستاد نیروهای مسلح  هم پیگیر هستیم و درصدد هستیم که بتوانیم مسابقات بازی های بومی را در فدراسیون های مختلف بگنجانیم و از بعد همگانی هم انشالله بتوانیم بازی های بومی و محلی را توسعه دهیم. انشاءالله به غیر از این موارد ما بتوانیم لیگ های بازی های بومی و محلی را از سال 1400 استارت بزنیم.

امیری خراسانی درمورد بهترین و بدترین اتفاق سال 99 عنوان کرد: بدترین اتفاق ادامه ویروس کرونا و بسته شدن دست همه افراد برای برنامه ریزی مخصوصا در حوزه ورزش بود. در اوایل سال همه جا تعطیل بود ولی بهترین اتفاق تعریف پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برای برگزاری مجدد مسابقات بود. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محمدتقی امیری خراسانی فدراسیون ورزش های روستایی بازی های بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۸۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود

فرماندار تیران و کرون گفت: ورزش باستانی و زورخانه ‌ای در مناطق روستایی مستعد این شهرستان با احداث زورخانه توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا عصر امروز _جمعه– هفتم اردیبهشت_ به مناسبت روز ورزش باستانی و زورخانه‌ای با حضور در زورخانه ولیعصر (عج) تیران اظهار کرد: این رشته ورزشی عجین و توأم با معنویت و اخلاق بوده و حال و هوای خاصی دارد که اگر منش و الگوهای پهلوانی و اخلاقی این وزش به دیگر عرصه‌ها منتقل شود بازتاب موفق خوبی به همراه دارد.

وی افزود: منش پهلوانی یکی از مؤلفه‌های موفقیت و انتقال اخلاق در جامعه بوده که ورزش باستانی این ظرفیت را دارد و می‌تواند در بخش‌های مختلف فرهنگ سازی کند.

فرماندار تیران و کرون با اشاره به تأثیرات سازنده این ورزش در توسعه شهری و روستایی، تصریح کرد: راه اندازی زورخانه در روستاها و شهرها امکان بهره برداری از این ظرفیت را فراهم کرده و دستاوردهای آن در زندگی دیده می‌شود.

علی محمدی کیا جذب به این رشته را نیز مستلزم برنامه ریزی متولیان این رشته، اداره ورزش و جوانان، دستگاه‌های فرهنگی و شهرداری و دهیاری‌ها اعلام کرد و اذعان داشت: ورزشکار جوان و نوجوان همراه با پیشکسوتان در گود زورخانه فعالیت می‌کنند همین موضوع بر الگوسازی و تعامل بین نسلی تأثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر زورخانه در شهرهای این شهرستان و تعدادی از روستاها راه اندازی و این ورزش در حال فراگیری بوده اما باید زمینه مستعد در دیگر مناطق روستایی فاقد این رشته یافته و هیأت باستانی در تعامل با دهیاری‌ها برای آن برنامه ریزی و زمینه سازی فعالیت را انجام دهد.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه شناخت رشته ورزشی باستانی امکان جذب را فراهم می‌کند، گفت: جمعیت بسیاری از ساز و کار این ورزش بی خبر بوده و تنها نامی از آن شنیده‌اند که اجرای میدانی و برنامه‌ای این رشته می‌تواند علاوه بر معرفی زمینه حضور دیگران را نیز فراهم کند.

به گزارش ایمنا، در این بازدید از ورزشکاران رشته باستانی و زورخانه ای تیران تجلیل شد.

کد خبر 748156

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان
  • رای کلوپ به انتخاب اسلوت: خوب به‌نظر می‌رسد!
  • کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم
  • کیومرث هاشمی: نظارت بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت
  • جشنواره بازی‌های بومی محلی در میناب
  • جشنواره بازی های بومی محلی در میناب
  • جشنواره بازی‌های محلی بانوان در بجنورد برگزار می‌شود