Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@08:26:23 GMT

مردم مشهد خاطره خوبی از شورای پنجم دارند

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۴۹۱۰۸

مردم مشهد خاطره خوبی از شورای پنجم دارند

رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد گفت: مسائلی از درون و برون کشور بر عملکرد مدیریت‌های شهری اثرگذار است با این حال به نظر می‌رسد مدیریت شهری مشهد توانسته رضایت شهروندان را جلب کند و مردم خاطره خوبی از شورای دوره پنجم داشته باشند.

رمضانعلی فیضی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه شورا درحال جمع‌بندی ارزیابی درخصوص مجموعه اقدامات شهرداری مشهد در سال گذشته است، اظهار کرد: عمده فعالیت کمیسیون‌های تخصصی شورای شهر در بهمن و اسفند سال گذشته درگیر تفریغ بودجه ۹۸، اصلاح بودجه ۹۹ و تصویب بودجه ۱۴۰۰ بود و اعلام گزارش ارزیابی کامل عملکرد شهرداری به پس از تعطیلات نوروز موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فارغ از مقایسه کمی و کیفی که باید به‌طور دقیق ارزیابی و سپس گزارش آن ارائه شود، آنچه شهروندان مشهد در یک سال گذشته دیدند، پیشرفت عمرانی و اجرای مطلوب پروژه‌های توسعه شهری در این کلانشهر بود.

رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد تصریح کرد: شهرداری به لحاظ تعدد پروژه‌ها، تنوع موضوعی و پراکندگی مکانی اجرای آن، کارنامه خوبی داشت؛ هرچند که هر مجموعه‌ای متناسب با حجم فعالیت خود، نقاط ضعف و قوتی نیز دارد.

وی ادامه داد: سال گدشته شرایطی بر کشور حاکم بود که اقتصاد و منابع مالی به‌خاطر اعمال تحریم‌ها، آسیب زیادی دید که این رویه می‌توانست به تعهد دولت در قبال شهرداری‌ها و رونق اقتصاد شهری اثر بگذارد

فیضی شورای پنجم شهر مشهد را با وجود این چالش‌ها شورای موفقی دانست و خاطرنشان کرد: این تنها ادعای خود شورا نیست بلکه به اعتبار نقدهایی است که در مشهد و بیرون از شهر مشهد درخصوص ارزیابی عملکرد شورای شهر ارائه شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا عملکرد شورای پنجم منجر می‌شود مردم مشهد بار دیگر همین شورا را برای شهر خود انتخاب کنند، گفت: هرچند که اجرای پروژه‌های شهری بر رضایتمندی شهروندان اثرگذار است اما مدیریت‌های شهری جزئی از کل کشور هستند و اقتصاد شهری بخشی از اقتصاد ملی است و چندان تعیین کننده درخصوص جلب رضایت عمومی نیست.

رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد تصریح کرد: مسائل دیگری از درون و برون کشور بر عملکرد مدیریت‌های شهری اثرگذار است با این حال به نظر می‌رسد مدیریت شهری مشهد توانسته رضایت شهروندان را جلب کند و مردم خاطره خوبی از شورای دوره پنجم داشته باشند.

وی ادامه داد: اگر شاخص‌های اقتصادی، سیاسی اجتماعی در مقیاس منطقه‌ای و ملی هم‌راستا حرکت کرده و زمینه را برای حضور سلایق مختلف در شرایط مساوی و فضای رقابتی تسهیل کنند، می‌توان امیدوار بود تا مردم مشهد نیز بار دیگر به سبک و شیوه مدیریتی شهری در دوره پنجم روی آورند.

فیضی درخصوص اختلاف‌نطرهای شورا با شهردار و انتقاداتی که بعضاً برخی اعضای شورا به عملکرد شهرداری در سال گذشته داشتند، خاطرنشان کرد: در بازه‌های زمانی مختلف امکان دارد که مناسبات و نوع تعامل شهرداران و شوراها دچار افت و خیز شود که این موضوع تنها مختص این دوره نبوده و در ادوار شوراها وجود داشته است.

وی تاکید کرد: شایسته است که شهردارانی که برآمده از نظام شورایی هستند و مشروعیت خود را از شوراها می‌گیرند، سیاست‌های مدنظر این نهاد را عملیاتی کرده و برای تحقق آن اقدام کنند.

رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد گفت: نمی‌توان گفت صد در درصد اقدامات شهرداری بر مصوبات شورا منطبق بوده اما باید بدانیم افت و خیزها در ارتباط شورا و شهردار همیشه وجود دارد و در پایان دوره‌ها نیز بیشتر خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 484188

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر مشهد پروژه هاي عمراني شهردار مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۹۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید ناصحی‌مقدم ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای اصلی نهاد مردمی شورا باید پرهیز از سیاست‌زدگی باشد، افزود: یکی از توفیقات شوراها این است که نهادی برآمده از دل مردم است، به همین خاطر باید در امور از همکاری مردم استفاده کند.

وی با بیان اینکه شوراها نیز همانند بسیاری از تشکل‌ها و نهادهای مردمی با مشکلات و تنش‌هایی مواجه است، ادامه داد: باید تلاش کنیم تا این تنش‌ها با مشارکت دادن تصمیم همه اعضا در امور مختلف به حداقل برسد.

این مسؤول با تاکید بر اینکه بها دادن به تصمیم همه اعضای شورا باعث پیشبرد بهتر امور و اهداف ترسیم شده خواهد شد، خاطرنشان کرد: یکی از محاسن این کار، دوری از چند قطبی شدن شورا است؛ چرا که باعث می‌شود اعضای شورا به جای چند قطبی شدن، به سمت همفکری حرکت کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه برای ایجاد زیرساخت در شهرها و روستاها باید اعتبارات لازم در این زمینه تخصیص یابد، عنوان کرد: اگر امروز زنجان به لحاظ توسعه‌ای فاصله معنی‌داری با سایر شهرها دارد، این به خاطر نبود زیرساخت در این زمینه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

شوراهای اسلامی شهر و روستا ظرفیت عظیمی در توسعه پایدار به شمار می‌روند

رئیس شورای اسلامی استان زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه شورا از مهم‌ترین ارکان تصمیم‌گیری در نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: این نهاد مردمی ظرفیت عظیمی در توسعه پایدار به شمار می‌رود.

حسین بابامرادی با اشاره به ۹ اردیبهشت، سالروز تشکیل شوراها، اظهار کرد: شکل‌گیری شوراها مبین آن است که نقش مردم در تصمیم‌گیری، تشریفاتی نبوده و از کوچک‌ترین بخش تقسیمات کشوری یعنی روستا، مردم مشغول خدمت‌رسانی هستند.

وی افزود: ۱۲۸ هزار نفر عضو شورای شهر و روستا در کشور و ۲۳۰۰ نفر در استان زنجان فعالیت در این حوزه دارند.

رئیس شورای اسلامی استان زنجان با اشاره به وظایف این شورا، خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی، برگزاری جلسات با مدیران مختلف پیرامون نیازهای شهرها و روستاها و حسابرسی شهرداری‌ها و سازمان همیاری شهرداری‌ها، از جمله وظایف شورای فرادست است.

بابامرادی تصریح کرد: دیدارهای مستمر با استاندار، تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و حل مشکل آب از مهم‌ترین خواسته‌های شوراها است.

کد خبر 6088584

دیگر خبرها

  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد