Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید مصطفی دوست روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: رهاسازی ماهی قرمز و سبزه سفره هفت سین در رودخانه ها، حیات آبزیان را با خطر رو به رو و جریان آب را مختل می کند.

وی اضافه کرد: عمر ماهی های قرمز در تنگ آب اندک است اما رهایی آنها در زیستگاه های طبیعی، عمر آنها را افزایش می دهد و به ماهی های مهاجم تبدیل می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی دوست بیان کرد: ماهی های قرمز از تخم ماهی های بومی تغذیه کرده و باعث نابودی قسمتی از آبزیان می شوند و حوضچه های پارک های شهر یا حیاط خانه ها بهترین محل رهاسازی ماهی قرمز است.

وی ادامه داد: سبزه های سفره هفت سین باید روی خاک انداخته یا برای تبدیل به کود آلی در زمین دفن شود و با این کار از آلودگی آب رودخانه ها و تالاب ها جلوگیری خواهد شد.

به گفته رئیس اداره حفاظت محیط زیست آستارا ماموران یگان حفاظت این اداره در روز طبیعت برای پایش نقاط گردشگری آماده هستند و در این روز باید همگان از طبیعت حفاظت کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان و دبیر ستاد مقابله با کرونا آستارا هم گفت: فردا در روز طبیعت با توجه به وضعیت زرد آستارا پارک ها و بوستان ها تعطیل نیست اما مردم برای جلوگیری از افزایش مبتلایان به کرونا از دورهمی در نقاط گردشگری پرهیز کنند.

فرید بصیری مقدم افزود: مردم با در خانه ماندن به قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا کمک کنند و این بهترین عیدی به مدافعان سلامت است و در غیراینصورت وضعیت کرونای این شهرستان تغییر خواهد کرد.     

شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان قرار دارد و به دلیل برخورداری از جاذبه های طبیعی، تجاری و تاریخی جزو ۲۰ شهر گردشگر پذیر ایران به شمار می رود.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست آستارا روز طبیعت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست آستارا روز طبیعت سازمان حفاظت محیط زیست آستارا روز طبیعت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک