Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@13:42:46 GMT

پرداخت بخشی از مطالبات مؤسسات طرف قرار داد بیمه سلامت

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۵۰۲۶۸

پرداخت بخشی از مطالبات مؤسسات طرف قرار داد بیمه سلامت

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رنجبران با بیان اینکه با اجرای پروژه‌های نوین سلامت، شامل استحقاق سنجی، ارسال الکترونیکی اسناد پزشکی بیمه‌شدگان به سازمان‌های بیمه‌ای، نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک به دنبال شفاف‌سازی اطلاعات خدمات بهداشتی و درمانی مردم هستیم، گفت: پرداخت به‌موقع هزینه‌های حوزه سلامت یکی از مهم‌ترین مزایای اجرای پروژه‌های الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه مازندران سکاندار بحث پزشک خانواده درایران است، افزود: این استان دراین مبحث پیش قراول است، الان بحث نظام ارجاع در چهاراستان کرمان، کردستان، یزد و کهگیلویه و بویراحمد در حال فراگیر شدن است تا به همه استان‌ها برسد.

رنجبران با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین کاربردهای فناوری در گستره بهداشت و درمان، ایجاد پرونده سلامت الکترونیک است، تصریح کرد: بحث الکترونیک کردن که در نهایت به پرونده الکترونیک سلامت ختم می‌شود بحث مهمی است تا مردم بتوانند بهتر و بیشتر از مواهب بیمه سلامت استفاده کنند چرا که صرفه جویی در هزینه‌ها صورت می‌گیرد و سرعت کارها را بالا می‌برد و به صلاح کشور است.

معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت، با بیان اینکه در قانون برنامه پنجم به لزوم استقرار پرونده الکترونیک سلامت اشاره و تاکید شده، اظهار کرد: در دو محور سرعت بخشیدن به خدمات سلامت و سهولت در انتظارها، ارائه خدمات مناسب صورت می‌گیرد، از جمعیت ۸۵ میلیون نفر بالغ بر ۴۲ میلیون نفر بیمه شده بیمه سلامت هستند که این نهاد عمده مردم را تحت پوشش دارد.

وی با اشاره به اینکه در بحث استقرار پرونده الکترونیک سلامت یکی از کارها بحث کاهش کاربرد دفترچه فیزیکی و روی کار آمدن دفترچه الکترونیکی است، افزود: برخی از افراد این کار را با عنوان صرفه جویی مادی بیان می‌کنند که ۱۲۰ میلیارد تومان پول چاپ دفترچه‌ها در طول یک سال بود البته در کنارش بحث جانمایی پرونده الکترونیک سلامت مدنظر است. استقرار دولت الکترونیک در نیمه اول ۱۴۰۰ صورت خواهد گرفت.

رنجبران با بیان اینکه کسانی که در راستای الکترونیک کردن بخواهند پیش قدم شوند چون در چهارچوب نظام اسلامی و سلامت و از تأکیدات دولت است، ما برای آنها مشوق‌های لازم اعم از به روز پرداخت کردن را خواهیم داشت، یادآورشد: هم اکنون پرداخت‌ها به‌صورت هفتگی است. اما تلاش می‌شود پرداخت‌های الکترونیک به موقع شده و به روز پرداخت شود.

وی افزود: بالغ بر ۳۷ هزارموسسه طرف قرارداد داریم که از این تعداد ۹۳۰ مورد بیمارستان‌های دولتی و غیر دولتی هستند.

رنجبران با اشاره به اینکه مشوق‌هایی در نظر گرفته شد تا همراهی پزشکان برای انجام نسخه نویسی الکترونیک جلب شود، افزود: یکی از این مشوق‌ها، پرداخت سریع‌تر به واسطه اجرای نسخه نویسی الکترونیک است. امسال به ازای هر نسخه مبلغی برایشان شارژ خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران و فارس دو استانی هستند که پیشگام در بحث پزشک خانواده بودند، به ارزیابی عملکرد این استان‌ها اشاره و بیان کرد: عملکرد استان مازندران خوب است، در بحث بیمه سلامت از پیشگامان بود.

رنجبران با بیان اینکه تلاش شده پرداخت‌ها باهدف ایجاد انگیزه بیشتر برای ارائه خدمت به بیماران در بحث پزشک خانواده شهری و روستایی به‌روز شود، گفت: پرداخت‌ها همزمان با ۲۵ هر ماه صورت می‌گیرد.

معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت اظهار کرد: برگ برنده نظام سلامت استفاده از پزشک خانواده و پرونده الکترونیک است که این یک تکلیف قانونی است و باید در مسیر استقرار صد در صدی این مهم گام برداریم.

وی گفت: بیمه سلامت ظرف چند ماه گذشته مطالباتی که مؤسسات در سال ۹۶، ۹۷ و ۹۸ داشته به مبلغ ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان که رقم بزرگی هم است را پرداخت کرد که اتفاق مبارکی بود.

رنجبران با اشاره به اینکه با اجرای پروژه‌های الکترونیکی شدن، ضمن کاهش مراجعات و به حداقل رسیدن کاغذ، پرداخت‌ها نیز تقریباً به‌روزرسانی شده است، افزود: ۹,۰۰۰ میلیارد تومان از مطالبات بیمارستان‌ها، پزشکان خانواده شهری و روستایی و داروخانه‌ها و مؤسسات طرف قرار داد پرداخت‌شده است.

وی با اشاره به اینکه در مسیر پرداخت به‌روز گام برمی‌داریم، افزود: امیدواریم با استفاده از اوراق مالی و ظرفیت بانک‌ها به‌خصوص بانک رفاه مشکل خاصی نداشته باشیم و در ۱۴۰۰ از ظرفیت‌های دیگر بانک‌ها استفاده شود تا خدمات را بهتر ارائه کنیم.

کد خبر 5179137

منبع: مهر

کلیدواژه: پرونده الکترونیک سلامت سازمان بیمه سلامت پرداخت مطالبات ویروس کرونا آمار کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کرونا شیوع کرونا سیما سادات لاری کیانوش جهانپور استرس سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران قاسم جان بابایی علیرضا زالی ریسک بیماری قلبی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پرونده الکترونیک سلامت پزشک خانواده بیمه سلامت پرداخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت یکی از مهمترین مطالبات نظام سلامت استان است، گفت: در جهت تحقق این امر مهم دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌عنوان دستگاه بهره‌بردار از هیچ کوششی دریغ نکرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، مصطفی گل‌شکن امروز_ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، با اشاره به عملکرد معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه مدیریت منابع فیزیکی اظهار کرد: ۴۳ پروژه با زیربنای بیش از ۹۷۶ مترمربع و با ارزش ریالی بیش از ۲۱۸ میلیارد تومان تا فروردین ماه سال ۱۴۰۳ افتتاح شده و بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه در دوره کنونی تا پروژه‌ای به بهره‌برداری نرسد، آن را افتتاح نخواهیم کرد، افزود: تعداد ۸۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۱۲ میلیارد تومان در نظام سلامت گیلان آماده افتتاح است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت را یکی از مهم‌ترین مطالبات نظام سلامت استان دانست و خاطرنشان کرد: در جهت تحقق این امر مهم، دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌عنوان دستگاه بهره‌بردار از هیچ کوششی دریغ نکرده و پیگیری‌های ملی و استانی را جهت اتمام و افتتاح آن را در اولویت قرار داده است.

گل‌شکن با اشاره به عملکرد این حوزه در بخش نیروی انسانی تصریح کرد: آزمون استخدامی ورودی ۳۶۷ نفر به دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جذب ۱۳۶ به‌ورز طی یک سال اخیر انجام شده است.

وی اظهار کرد: نگارش پیش‌بینی بودجه تفصیلی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تأیید نهایی بودجه به‌عنوان یکی از اولین دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، پایش حضوری عملکرد بودجه‌ای واحدها، جذب ۱,۰۴۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای وزارتی از ابتدای سال تاکنون، پیگیری جذب اعتبارات وزارت نفت، پیگیری اعتبارات مصوبات سفر، محرومیت زدایی از استانداری و سازمان برنامه و بودجه، تهیه مقدمات لایحه بودجه ۱۴۰۳، انجام ۳۹ پایش از پروژه‌های سطح استان و مقایسه میزان پیشرفت فیزیکی و مالی پروژه‌های عمرانی با حضور کارشناسان سازمان برنامه و بودجه و تهیه و ارائه فرم‌های توجیه فنی و اقتصادی برای انواع طرح‌های تملکی، تعمیرات و بازسازی و تجهیزات و نظارت و کنترل هزینه‌های درخواستی تملکی و شناسایی موارد غیر ضروری از عملکردهای مدیریت بودجه و پایش عملکرد است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: تخصیص ۵۰۳ پست بلاتصدی مصوب متناسب، بررسی و ورود اطلاعات کارکنان قراردادی به منظور تعریف پست‌های نشاندار A در سامانه جامع تشکیلات وزارت متبوع، پیگیری و دریافت مصوبه هیأت امنا در خصوص تشکیلات بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان، بازنگری، جاریزی اسمی و تعریف پست‌های مذکور در سامانه جامع تشکیلات وزارت متبوع جهت بهره برداری و صدور حکم و هماهنگی، بررسی و ارسال اطلاعات درخواستی در راستای بازنگری تشکیلات تفصیلی معاونت‌های بهداشتی و آموزشی به وزارت متبوع از جمله اقدامات این معاونت در حوزه مدیریت تحول اداری است.

وی با اشاره به اقدامات این معاونت در حوزه مدیریت امور پشتیبانی و توجه ویژه این معاونت در حوزه ایجاد زیرساخت رفاهی پرسنل طی سال گذشته خاطرنشان کرد: مرمت و بازسازی مجتمع ارفع تهران و تبدیل تعداد واحدها مجتمع از دو به شش واحد، پرداخت تسهیلات اقامتی و سیاحتی، بازسازی و تجهیز واحدهای مسکونی موجود در واحدهای تابعه دانشگاه، بازسازی و تجهیز هشت واحد مسکونی در شهرستان‌های گیلان و تأمین اعتبار و پیگیری بهسازی ساختمان قدیمی آموزش در محوطه بیمارستان ۲۲ آبان لاهیجان، تأمین فضاهای اقامتی در کاشان، همدان، مشهد و اراک و بهره برداری از هفت واحد اقامتی تحت عنوان مهمانسرا تنها بخشی از اقدامات این معاونت بوده است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تلاش در ایجاد نظم و انضباط مالی تصریح کرد: ایجاد نظم و انضباط مالی به ویژه مدیریت و عدالت در تمامی پرداخت‌ها، پرداخت بخش قابل توجهی از بدهی‌های پرسنلی و غیر پرسنلی مطابق با اولویت‌های کلان دانشگاه و برنامه زمان‌بندی انجام شده از مهمترین اقدامات در حوزه مالی بوده است که در پرداختی پرسنلی رتبه یازدهم کشور و در مجموع پرداختی‌ها رتبه پانزدهم کشور در بین ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی هستیم.

گل‌شکن از افزایش ۳۹ درصدی وصول مطالبات از سازمان‌های بیمه‌گر نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: با تلاش‌های انجام شده، مدیریت مالی این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ در همایش ملی مدیریت مالی جایزه دو ستاره را کسب کرده است.

کد خبر 749887

دیگر خبرها

  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است