Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون معدنی وزارت صمت گفت: معادن بهترین جایگزین اقتصادی برای رهایی کشور از وابستگی به نفت و شکست تحریم هاست.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ اسدالله کشاورز  روز پنجشنبه در مراسم افتتاح کارخانه بزرگ مس کاتدی طارم در روستای ماهین در بخش طارم سفلی استان قزوین اظهار داشت: در یک دهه گذشته به یک شرکت دولتی پیشنهاد کردیم تا معدن چیزه که در جوار معدن مس طارم قرار دارد را در اختیار گرفته و به بهره برداری برساند اما تمایلی برای سرمایه گذاری در آن وجود نداشت و امروز با حضور یک سرمایه گذار اهل و متخصص بخش خصوصی شاهد افتتاح مجموعه ارزشمندی هستیم که آثار آن اقتصاد منطقه را متحول خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این واحد پس از 14 سال تلاش به ثمر نشسته و امیدواریم موجب تحول اساسی در اشتغال و اقتصاد استان قزوین و منطقه شود.

معاون معدنی وزارت صمت تصریح کرد: استان قزوین از پتانسیل معدنی بسیار خوبی برخوردار است و داشتن معادن سرب و روی، معادن فلزی، آلومیت و مس، ظرفیت خوبی برای حضور سرمایه گذاران جدید در این بخش ایجاد کرده که ما نیز از آنها حمایت می کنیم.

کشاورز بیان کرد: بخشی از معادن آلومینیوم در مناطق حفاظت شده قرار دارد که باید با کمک و همکاری محیط زیست و منابع طبیعی بتوانیم ضمن صیانت از محیط زیست به فعال شدن این معادن هم کمک کنیم.

وی گفت: در منطقه طارم سفلی در استان قزوین هم معادن آلومیت و در جنوب طارم، معادن مس با اندیس 100 و طلا شناسایی شده که استخراج آنها هزینه سنگینی دارد و باید با تکنولوژی جدید بتوانیم هزینه های بهره براری را کاهش دهیم تا سرمایه گذاری در آن مقرون به صرفه باشد.

معاون معدنی وزارت صمت یادآورشد: استان قزوین از نظر ذخایر معدنی فلزات بسیار غنی است و در رنکینگ متوسط کشوری قرار دارد لذا از استاندار محترم و نمایندگان انتظار داریم زمینه همکاری دستگاههای اجرایی بویژه منابع طبیعی و محیط زیست برای فعال شدن این معادن در استان قزوین را مهیا کنند.

معدن، بهترین جایگزین اقتصاد بدون نفت 

کشاورز در ادامه اظهارداشت: برای رهایی از وابستگی به اقتصاد نفتی بدون تردید، معدن بهترین گزینه است و در سال های تحریم هم تنها پشتیبان اقتصاد کشور همین معادن بود.

وی گفت: در سال های اخیر علیرغم فشارهای اقتصادی خوشبختانه معادن متعددی به مرحله افتتاح و اکتشفاف رسید که کمک اقتصاد کشور در دوران بدون نفت بود و این رویکرد باید با شدت تداوم یابد.

معاون معدنی وزارت صمت افزود: بخش معدن بزرگترین پشتوانه اقتصاد کشور محسوب می شود زیرا در حال حاضر در رنگینگ جهانی نیز در بخش معدن در ردیف 10 کشور شاخص جهان هستیم.

کشاورز اظهارداشت: در برخی معادن از جمله گچ در ردیف اول و در مس رتبه چهارم جهانی را از نظر ذخایر معدنی و تولید داریم و اگر از این ظرفیت بخوبی استفاده کنیم ارزآوری قابل توجهی خواهیم داشت.

وی گفت: کارخانه مس طارم در واقع چهارمین واحد کاتد مس در کشور است که ما ظرفیت تولید 512 هزار تن مس در کشور را داریم که در حال حاضر میزان تولید 250 هزار تن و مصرف مس 130 هزار تن است که مابقی می تواند صادر شود.

در مراسم افتتاح کارخانه مس طارم در استان قزوین، هدایت الله جمالی پور استاندار، قبادی معاون اقتصادی، فرخزاد معاون عمرانی، فاطمه محمد بیگی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی، افضلی رئیس سازمان صمت استان و شفیعی فرماندار قزوین و حسینی مدیر عامل مجتمع مس طارم هم حضور داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان صمت قزوین اسدالله کشاورز معاون معدنی وزارت صمت استان قزوین مس طارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۰۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن