Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز  این توصیه سازمان جهانی بهداشت به دنبال توصیه مشابه آژانس دارویی اروپا در هفته پیش در همین مورد است. سازمان غذا و داروی آمریکا نیز توصیه کرده است داروی ایورمکتین در بیماران کووید-۱۹ مصرف نشود.

قرص‌های ایورمکتین برای درمان عفونت برخی از کرم‌های انگلی و نیز برای درمان انگل‌ها در حیوانات تایید شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت مرک که تولیدکننده ایورمکتین است نیز گفته است بررسی‌اش از بی‌خطربودن و اثربخشی این دارو در کووید-۱۹ حمایت نمی‌کند.

جانت دیاز، مقام سازمان جهانی بهداشت در بخش پاسخ مراقبت بالینی به خبرنگاران گفت: «این توصیه درباره همه بیماران کووید-۱۹ با هر شدت بیماری صادق است» چرا که شواهدی قوی درباره سودمندی ایورمکتین در این بیماران وجود ندارد.

بازبینی سازمان جهانی بهداشت بر اساس بررسی ۱۶ کارآزمایی بالینی استفاده از ایورمکتین در ۲۴۰۰ نفر شامل مقایسه این دارو با داروی هیدروکسی کلروکین، یک داروی قدیمی ضد مالاریا است که  اثربخشی آن هم در درمان کووید-۱۹ رد شده است. شمار بررسی‌های ایورمکتین که با کنترل دارونما انجام شده باشند، بسیار اندک است.

بران روشورگ، استادیار دانشگاه مک‌مستر  کانادا و یکی از روسای هیاتی در سازمان جهانی بهداشت که ایورمکتین را بازبینی کرد، گفت: «ما یقینا به داده‌های بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم تصمیمی آگاهانه در این باره بگیریم.»

او گفت داده‌های در دسترس فعلی بسیار پراکنده و احتمالا بر اساس شانس هستند، اما افزود که این دارو هنوز استحقاق «انجام کارآزمایی‌های بالینی با کیفیت بالای قابل‌اعتماد» را دارد.

به گفته او در بیمارانی که به طور اتفاقی ایورمکتین دریافت کرده بودند، افزایش عوارض جانبی از جمله اختلالات گوارشی و سردرد مشاهده شده است.

او گفت که در سراسر جهان ۶۶ کارآزمایی بالینی با ایورمکتین ثبت شده است که شامل ۶۰۰۰۰ مشارکت‌کننده می‌شوند، بنابراین ممکن است در آینده  داده‌های بیشتری درباره تاثیر این دارو بر کووید-۱۹ به دست آید.

محققان استرالیایی یک داروی ضد شپش را برای درمان کرونا پیشنهاد کردند کد خبر 592509 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو سازمان جهانی بهداشت برای درمان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۱۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه قدس الاخباریه، وزارت بهداشت فلسطین امروز دوشنبه درباره وضعیت بحرانی دارو و تجهیزات پزشکی در نوار غزه هشدار داد.

در بیانیه وزارت بهداشت فلسطین در این باره آمده است: با آغاز فصل گرما مخازن و انبارهای دارو و تجهیزات پزشکی در کل نوار غزه به دلیل کمبود سوخت برای راه اندازی تجهیزات سرمایشی، وضعیت بغرنجی پیدا کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: با توجه به گرمای شدید هوا، داروها در معرض خطر فاسد شدن قرار گرفته و برای رفع این مساله باید واردات سوخت به نوار غزه در اسرع وقت انجام شود.

وزارت بهداشت فلسطین در پایان از نهادهای بین المللی و بشردوستانه درخواست کرده است که به سرعت در این موضوع وارد عمل شده و از وقوع بحران دارویی در غزه جلوگیری کنند.

کد خبر 6092113 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور