Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

پریسا مساحی خالقی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: سبک زندگی سالم به ارتقای سلامت ذهنی و جسمی، به بهبود کیفیت زندگی و در نهایت بهره وری فرد کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: رژیم غذایی متعادل و متنوع که عمدتا بر پایه مواد غذایی گیاهی است، نه تنها کم هزینه‌تر و سالم‌تر است، بلکه آلودگی زیست‌محیطی کمتری نسبت به مصرف گوشت و غذاهای حیوانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مساحی تاکید کرد که مصرف دخانیات، نه تنها سلول‌های ریه فرد را از صدها نوع سم موجود در دود سیگار محافظت نمی کند، بلکه سلامت اطرافیان را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد و سلامت آنان را به خطر می اندازد.

خالقی اظهار داشت: در مورد زنان مخصوصا در دوران بارداری، سلامت جنین یعنی نسل بعد به طور مستقیم با عادات و رفتارهای مادر مرتبط است. مادری که نسبت به سلامتی خود غفلت کند، باعث آسیب‌های جبران ناپذیری به فرزند خود خواهد شد که بعدها حتی با صرف هزینه‌های گزاف، قابل جبران نخواهد بود.

وی گفت: ورزش و فعالیت بدنی با جنبه‌های مختلفی از جسم و ذهن مرتبط هستند؛ ذهن فعال که مداوم به دنبال یادگیری و حل مساله است و جسم فعال به کمک ورزش، شاه کلید سلامت ما هستند.

این پزشک درمانگر ادامه داد: خواب کافی و استفاده از مکانیسم‌های مؤثر برای کاهش استرس و اضطراب مثل یوگا و مدیتیشن، کیفیت زندگی را به طور محسوس تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: روابط اجتماعی سالم و داشتن حمایت‌های اجتماعی به طرز معنی داری سلامت ما را تعیین می‌کنند؛ مفهوم سبک زندگی سالم از نوعی نگرش و بینش خاص نشأت می‌گیرد تا زمانی که این نگرش و بینش در افراد ایجاد نشود، تغییرات بنیادی شکل نخواهند گرفت.

پزشک درمانگر و مدیر انجمن پزشکی مبتنی بر سبک زندگی سالم بیان داشت: مفهوم سبک زندگی سالم از نوعی نگرش و بینش خاص نشأت می گیرد تا زمانی که این نگرش و بینش در افراد ایجاد نشود، تغییرات بنیادی شکل نخواهند گرفت. نگرشی که منشاء سبک زندگی سالم است، دید متفاوتی به جهان هستی، محیط زیست و ارتباط متقابل موجودات دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بیماری عفونی زندگی سالم تغذیه سالم سبک زندگی سالم نگرش و بینش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن