Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساسان مویدی هنرمند عکاس و داور بخش عکاسی نخستین هنرواره ملی «روایت جهاد» درباره واکنش هنرمندان به وقایع و اتفاقات و جایگاه این هنرواره به خبرنگار مهر گفت: زمانی‌که جامعه با یک پدیده نادر اجتماعی مواجه می‌شود، هنرمند با هنر خود تمام مجاهدت‌ها و اتفاقات تلخ و شیرین مربوط به بحران را ثبت می‌کند. در همین راستا هنرواره «روایت جهاد» قصد دارد، مجاهدت‌های کادر درمان کشور و همدلی مردم در قالب‌های مختلف هنری روایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جشنواره هنرمندان عکاس آثار زیادی در راستا مجاهدت‌های مدافعان سلامت و همدلی‌های مردم ثبت و به دبیرخانه هنرواره ارسال کردند.

وی درباره استقبال برای شرکت در این جشنواره و سطح کیفی آثار رسیده، بیان کرد: حدود ۱۴۰۰ فریم عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که از لحاظ کیفی در سطح خوبی قرار دارند. در همین راستا آثار بسیار زیادی در بخش عکاسی در حوزه‌های خبری، مستند و غیره به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که این موضوع استقبال بالای هنرمندان عکاس از هنرواره «روایت جهاد» را نشان می‌دهد.

مویدی خاطرنشان کرد: به دلیل حجم نسبتاً زیاد آثار و محدودیت در انتخاب عکس جهت داوری، تعداد قابل توجهی از فریم‌ها که از استاندارد خوبی برخوردار بودند حذف شدند.

وی تصریح کرد: از تمام هنرمندان و علاقمندان در حوزه عکاسی که برای این دوره از جشنواره کارهای خود را ارسال کردند اما به دلیل محدودیت‌های موجود از مرحله داوری و ارزیابی حذف شدند تشکر می‌کنم و برای آنها آرزوی موفقیت دارم.

داور بخش عکاسی هنرواره «روایت جهاد» درباره نقش تأثیرگذار و مهم هنر در شرایط بحرانی در جامعه گفت: هنرمند می‌تواند با استفاده از هنر خود در جهت بالا بردن تاب‌آوری افراد جامعه در شرایط بحرانی کمک شایانی کند. در واقع هنر و هنرمند برای مقابله با تمام بحران‌ها، پس از ستادهای مقابله و پیشگیری مخصوص آن معضل حرف اول را می‌زند.

مویدی در پایان درباره آثار هنری متعهد که می‌تواند افراد جامعه در برابر شرایط بحرانی مقاوم کند، بیان کرد: هنرمند با اثری که خلق می‌کند در قدم اول سطح آگاهی جامعه را نسبت به رویداد رخ داده افزایش می‌دهد و لذا در ادامه می‌تواند سبب ایجاد نشاط، همدلی و تقویت وحدت در جامعه شود.

کد خبر 5178867

منبع: مهر

کلیدواژه: ساسان مویدی عکاسی هنرهای تجسمی شبکه پنج سیما برنامه تلویزیونی فیلم سینمایی محمد ابوالحسنی نوروز ۱۴۰۰ درگذشت چهره ها تک آهنگ موسیقی ایرانی ویروس کرونا موسیقی نواحی ابراهیم حاتمی کیا نوروز تئاتر ایران تعطیلی سینماها روایت جهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری

مهدی زمانپور کیاسری نویسنده، تهیه کننده و کارگردان، مستند سینمایی «مشتی اسماعیل» گفت: سال ۸۷ ایده‌ای به ذهنم رسید که مستندی درباره کاشت، داشت و برداشت محصول شالی بسازم؛ چرا که کاشت، داشت و برداشت محصول پر از حرکت، انرژی و زندگی بود. در مسیر شالیکاری زندگی جریان داشت؛ زندگی که برایم پر از خاطرات بود.

وی ادامه داد: همیشه فکر می‌کردم اگر در فیلمم مستقیم به کاشت، داشت  و برداشت محصول بپردازم شاید نتوانم آنگونه که شایسته است آن را به تصویر بکشم و شاید از حالت هنری خارج شود؛ لذا از آنجاییکه بیشترین خاطراتم در دوران کودکی شکل گرفته بود، با خود گفتم که باید از نگاه کودک بصورت غیر مستقیم به کاشت، داشت و برداشت محصول بپردازم. تا اینکه مشتی اسماعیل جلوی چشمانم آمد.

وی عنوان کرد: البته این ایده با کمک دوست عزیزم کوروش خواجوندی به ذهنم خطور کرد. در نهایت تصمیم گرفتم زندگی مشتی اسماعیل را به تصویر بکشم. زندگی پیرمرد کشاورز نابینای اهل دل. در سال ۸۹ یکسال تمام، کار، تلاش و زندگی این پیرمرد دوست داشتنی را ثبت و ضبط کردم. بهار سال ۹۰ هم تدوین و صداگذاری انجام شد و کار به اتمام رسید.

زمانپور توضیح داد: سپس فیلم به جشنواره‌های مختلف داخلی و خارجی ارسال شد که خوشبختانه در بیش از ٥٠ جشنواره فیلم انتخاب شد در بیش از ٣٠ جشنواره مهم دنیا جایزه گرفت؛ و جالب است بدانید تا کنون نزدیک به ٤٠٠ بار از تلویزیون (در شبکه‌های مختلف) پخش شد.

این کارگردان درباره معنویت مشتی اسماعیل توضیح داد: مشتی اسماعیل سراسر معنویت بود. وی حداقل ۶ ماه در سال را روزه می‌گرفت. وی مداح اهل بیت بود و عاشق امام حسین (ع). مشتی اسماعیل سراسر زندگیش امید بود. حال درونش خوب بود. من هم تلاش کردم این حال خوب را در فیلم جاری کنم و به همه دنیا نشان دهم؛ و البته همه معنویاتش را هم بصورت غیر مستقیم بیان کردم.

وی افزود: رفتن مشتی اسماعیل داغی در دل من گذاشت چرا که ما هر هفته با هم در طی این ١٤ سال در تماس بودیم و همیشه جویای حال هم بودیم. برنامه ریزی کرده بودم که در هفته اول خرداد او را به سفر کربلا ببرم؛ چون مش اسماعیل عاشق کربلا و اباعبدالله بود. البته ما قبلا با هم کربلا رفته بودیم، اما دوست داشتم امسال هم این سفر را تجربه کنم که سعادت نصیب من نشد و این حسرت بر دل من باقی ماند. مشتی اسماعیل خیلی خوش صحبت بود و همچنین طناز با هم خیلی شوخی می‌کردیم. 

زمانپور خاطرنشان کرد: این اواخر دائم می‌گفت «دیگر یواش یواش باید از این دنیا بروم» من به او می‌گفتم که سوال کردم گفتند مشتی اسماعیل تا ٩٦ سال زنده می‌ماند؛ مشتی هم با خنده می‌گفت؛ البته بی نفس؛ و آخرین بار هم که یک هفته قبل از فوتش زنگ زد، گفت که دیگر باید بروم و رفت. مشتی اسماعیل رفت، اما معنویت و امیدش همچنان زنده است و تا سال‌های سال مردم دنیا از آن بهره‌مند خواهند شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند 
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان ‌غربی برگزار می‌شود