Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، استان هرمزگان در مقایسه با دیگر استان‌های کشور در موقعیتی کلیدی و منحصربفرد در جنوب ایران اسلامی قرار گرفته و با برخورداری از جزایر متعدد و سواحل طولانی، بنادر و ظرفیت‌های اقتصادی، گردشگری، صنعتی و ... به عنوان کانونی‌ترین استان ایران در ابعاد مختلف بشمار می‌رود.

وجود بزرگ‌ترین بندر تجاری ایران، وجود لایه‌های نفتی اقتصادی و صدها چاه نفت و گاز، پالایشگاه‌های مهم و کلیدی، صنایع آب‌بر، بزرگ‌ترین آبشیرین کن ایران، نیروگاه‌های و واحدهای تولید برق، جزایر، معادن، نقاط بکر گردشگری حاصل از تنوع طبیعی منطقه، سواحل بکر و منحصربفرد و از همه مهم‌تر مردمانی پرمهر، صبور و کم‌توقع سبب شده تا هرمزگان نقطه بکر توسعه ایران اسلامی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بواقع هرمزگان در بهره‌مندی از مواهب خدادادی و سهم خویش از توسعه پایدار ملی، استانی فقیر بشمار می‌رود.

 

هرمزگان در میان 5 استان فقیر ایران

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این زمینه می‌گوید: بنابر اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی متأسفانه هرمزگان در میان یکی از 5 استان اول فقیر ایران بشمار می‌رود و وجود بیش از 300 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و دیگر نهادهای حمایتی زیبنده استانی‌ که در صدر بهره‌مندی‌های اقتصادی و اجتماعی قرار دارد، نیست.

وی در همین زمینه به خبرگزاری فارس گفت: توزیع ثروت در مقیاس ملی به درستی صورت نگرفته است و حتی با وجود مصوبات دقیق قانونی برای تعیین درصدی از سهم هرمزگان از درآمدهای کلان مالیاتی و ... اما همچنان این حق قانونی پرداخت نمی‌شود و هرمزگان گرفتار مجموعه‌ای متنوع از مشکلات و معضلات اجتماعی است که همگی آنها در نتیجه فقدان توسعه یافتگی بوجود آمده است و صنایع مستقر در استان، آن طور که باید و شاید در خدمت توسعه استان نیستند و مردم استان از این ظرفیت‌ها به خوبی بهره‌مند نمی‌شوند.

 

وضعیت فقر در هرمزگان نتیجه بی‌توجهی دولت‌ها است

احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در خانه ملت نیز در این باره به فارس می‌گوید: هرمزگان در میان 5 استان اول کسب درآمدهای کلان ملی است اما در زمان توزیع اعتبارات و بودجه متأسفانه آن چه حق مردم هرمزگان است، پرداخت نمی‌شود.

وی افزود: قانون در این زمینه روشن است و در حالی که هر ساله هرمزگان بیش از 5 تا 6 هزار میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی و ارزش افزوده و گمرکی و ... به حساب خزانه واریز می‌کند و از سوی دیگر مراکزی صنعتی بزرگ در استان مستقر هستند که سالانه هزاران میلیارد تومان درآمد داشته و آن را به حساب خزانه واریز می‌کنند اما عملا برخی از این واحدهای بزرگ صنعتی از دادن مالیات در هرمزگان طفره می‌روند و برخی دیگر نیز با وجود پرداخت مالیات در هرمزگان اما سهمی از آن از سوی دولت‌ها به هرمزگان تخصیص نمی‌یابد.

نماینده مردم بندرعباس همچنین اظهار کرد: اگر دولت روحانی در این 7-8 سال اخیر سهم قانونی هرمزگان از درآمدهایش را پرداخت می‌کرد حداقل 4 هزار میلیارد تومان عاید توسعه هرمزگان اما می‌شد اما متأسفانه این رقم هرگز اختصاص پیدا نکرد و هرمزگان همچنان با محرومیت‌هایش دست و پنجه نرم می‌کند.

 

مدیرکل اقتصادی و دارایی هرمزگان: پرونده مالیاتی بنادر هرمزگان و نفت ستاره در استان نیست!

پیگیری‌های خبرنگار فارس در بندرعباس درباره آخرین وضعیت پرونده‌های مالیاتی صنایع و واحدهای مهم اقتصادی استان به آن جا رسید که متأسفانه دریافتیم دو واحد بزرگ اقتصادی استان یعنی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان (بزرگ‌ترین اداره کل بنادر و دریانوردی کشور) و شرکت نفت ستاره خلیج فارس (بزرگ‌ترین پالایشگاه کشور) که طبق قانون باید در هرمزگان و به اداره کل امور مالیاتی استان پرداخت شود تا درصدی از آن سهم توسعه استان شود، در تهران پرداخت می‌شود.

مهدی دسینه مدیرکل اقتصادی و دارایی هرمزگان نیز این خبر فارس را تأیید کرد و گفت: نه تنها این دو واحد بزرگ اقتصادی بلکه شماری دیگر از این واحدها نیز همچنان حاضر به آوردن پرونده‌های مالیاتی خود به استان نیستند.

مسؤولان بنادر پاسخ دهند که سهم بنادر هرمزگان از توسعه استان چیست؟

کامران آتین یکی از فعالان اجتماعی هرمزگان در این باره در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: واقعا شرم آور است که سازمان بنادر و دریانوردی که سالانه درآمدی بیش از 8 هزار میلیارد تومان دارد، هیچ سهمی از توسعه استان ندارد. فقط ترافیک سنگین جاده‌ها و مستهلک شدن زیرساخت‌های هرمزگان ناشی از وجود بندر شهید رجایی است که عاید مردم استان می‌شود و مسؤولان سازمان بنادر و دریانوردی باید به مردم استان پاسخگو باشند که چرا نباید پرونده مالیاتی آنها در استان هرمزگان پرداخت شود تا لااقل مردم این استان سهمی از درآمدهای این بندر داشته و از این ناحیه احساس بهره‌مندی کنند.

 

علی احمدی سرچاهی از دیگر فعالان اقتصادی و اجتماعی استان هرمزگان نیز می‌گوید: در پرونده‌ای که اکنون از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب تحقیق و تفحص از سازمان بنادر و دریانوردی در جریان است باید حتما جفاهایی که به هرمزگان در طول این سال‌های اخیر رفته است نیز گنجانده شود. چه منطقی پشت این ماجراست که سازمان بنادر و دریانوردی حاضر نیست تا پرونده مالیاتی بنادر هرمزگان را در همین استان ارائه کند تا سهمی از آن نصیب مردم هرمزگان شود. آیا این اقدام غیرقانونی آنها مصداق ترک فعل نیست؟!

وی اضافه کرد: نمایندگان استان باید از طریق همصدایی با دیگر نمایندگان کشور در مجلس شورای اسلامی وارد عرصه‌ای شوند که مطالبه‌گری از این واحدهای مهم و بزرگ صنعتی و اقتصادی را تبدیل به مطالبه‌ای ملی کنند. چرا هرمزگان در زمینه راه هنوز در مقایسه با دیگر استان‌های کشور در مضیقه است و آن گاه سازمان بنادر و دریانوردی با درآمدی که از هرمزگان کسب می‌کند، در تهران مالیات و عوارض می‌دهد و عملا در هرمزگان حاضر نیست حتی در توسعه جاده متنهی به خود نیز مشارکت کند؟

وضعیت جاده بندر شهید رجایی گواهی بر مظلومیت هرمزگان!

احمد جباری نماینده مردم غرب هرمزگان در خانه ملت نیز در این زمینه می‌گوید: سازمان بنادر و دریانوردی در استان خوزستان در حوزه مسؤولیت‌های اجتماعی دهها پروژه مختلف عمرانی، خدماتی، ورزشی و اجتماعی اجرا کرده است اما در هرمزگان که بزرگ‌ترین بندر خود و مهم‌ترین منبع درآمدش قرار دارد، عملا هیچ کمک و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی را شاهد نیستیم و حتی پرونده مالیاتی اداره کل بنادر و دریانوردی از سال 96 به تهران منتقل شده است.

 

عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: اگر پرونده مالیاتی اداره کل بنادر و دریانوردی به هرمزگان منتقل شود، حداقل سالی 100 تا 150 میلیارد تومان اعتبار نصیب توسعه هرمزگان می‌شود و با این اعتبار می‌توان سالی دهها کیلومتر راه ساخت اما متأسفانه این سهم قانونی مردم هرمزگان ادا نشده و مسؤولان امر باید در این زمینه نیز پاسخگو باشند.

وی یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های سال جدید نمایندگان استان را پیگیری در این زمینه عنوان کرد و بیان داشت: ما سهم قانونی هرمزگان را طلب می‌کنیم و نیازی به رفتارهای سطحی برخی مسؤولان عالی کشور نداریم. حق قانونی مردم هرمزگان باید داده شود و این رقم سالانه بیش از 400 تا 500 میلیارد تومان به سرجمع اعتبارات استان می‌افزاید و این مهم می‌تواند ریشه فقر و عقب ماندگی را در استان بخشکاند. این اعتبار را می‌توان به دهیاری‌ها و شهرداری‌ها داد و چهره هرمزگان را متحول کرد و یا می‌توان با آن زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی را تکمیل کرد.

مراقب وعده‌های بی پایه آخر دولت باشیم

صادق صالحی از حقوق‌دانان هرمزگانی که مسائل مرتبط با اقتصاد منطقه‌ای را دنبال می‌کند، می‌گوید: برخی مسؤولان دولتی در پایان دولت و با مشاهده مطالبه‌گری‌های منطقی فعالان اجتماعی و نمایندگان ملت برای در امان ماندن از فشارهای حاصل از این مطالبه‌گری‌ها اقدام به دادن وعده‌های بی پایه و اساس و بیان حرف‌هایی نظیر انجام مطالعات و اقدامات اولیه و بررسی‌های لازم و ... می‌کنند و یا با اجرای شوهایی نظیر واگذاری و افتتاح‌ نمایشی سعی در معطل نگاهداشتن خواست مردم دارند.

 

وی خاطرنشان کرد: آنهایی که امروز حاضر به دادن حق مردم هرمزگان نیستند، باید در وعده گاه الهی پاسخ از دست رفتن جان‌های مردم مظلوم استان در جاده‌ها و نبود امکانات و ... باشند. 

ایجاد یک مطالبه‌گری ملی

به گزارش فارس، حدود 50 شرکت بزرگ اقتصادی در هرمزگان که فعالیت آنها و منبع درآمدشان در هرمزگان است اما مالیات خود را در خارج از هرمزگان پرداخت می‌کنند و از آن جا که هر ساله سهم مشخصی از درآمد مالیاتی برای استان در نظر گرفته می‌شود و این مبلغ باید وصول شود لذا نبود پرونده این واحدهای بزرگ صنعتی در استان موجب تشدید فشار به دیگر واحدهای صنعتی و تجار و بازرگانان استان می‌شود و به نظر می‌رسد برای توسعه هرمزگان باید راه تازه‌ای جست و آن کشاندن پرونده‌های مالیاتی واحدهای بزرگ صنعتی استان در قالب یک مطالبه به درون استان است تا بتوان منابع بیشتری برای توسعه استان فراهم کرد.

گزارش از مهدی خسروی

انتهای پیام/ 88055

 

منبع: فارس

کلیدواژه: هرمزگان دلایل محرومیت فقر عبادی زاده احمد مرادی محمد آشوری احمد جباری مهدی دسینه اداره کل بنادر و دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی پرونده مالیاتی مردم هرمزگان توسعه استان بزرگ صنعتی مطالبه گری بزرگ ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه

رئیس قوه قضائیه با اشاره به استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و اعمال خشونت نیروهای دولتی و پلیس آمریکا و کشورهای اروپایی در قبال تظاهرات مسالمت‌آمیز ضدصهیونیستی گفت: صهیونیست‌ها با پشتیبانی آمریکا و بعضی دیگر از دول غربی همچنان در غزه مشغول نسل‌کشی و جنایت هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در نشست شورای‌عالی قوه قضائیه، ضمن گرامیداشت دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) خطاب به مرکز توسعه حل اختلاف تاکید کرد که از فرصت دهه کرامت برای بسط و گسترش هر چه بیشتر فرهنگ صلح و سازش در جامعه، استفاده شود.

وی با عنایت به سفر اخیر هیئت عالی قضائی به استان هرمزگان و بازدید مجدد خود از بندر شهید رجایی، ضمن آسیب‌شناسی مقوله ساماندهی وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال «تملیکی» و «توقیفی»، دستورات ویژه‌ای را در این حوزه صادر و اظهار کرد: وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال «تملیکی» و «توقیفی» در سراسر کشور، به ویژه استان هرمزگان، با گذشته قابل مقایسه نیست و وضع این مراکز بسیار بهتر شده است؛ البته هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به برخی نقاط ضعف مشهود در بنادر و گمرکات بیان داشت: در جریان سفر به هرمزگان و بازدید میدانی از بندر شهید رجایی، به عنوان یکی از مهمترین کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی و از قطب‌های واردات کالا به کشور، علی‌رغم مشاهده پیشرفت‌های محسوس و چشمگیر، نقاط ضعفی را نیز مشاهده و احصاء کردم که از جمله آن‌ها می‌توان به تکمیل نشدن سامانه‌های برخط و اتصال نداشتن آن‌ها به یکدیگر و همچنین اتصال نداشتن آن‌ها به سامانه جامع تجارت اشاره کرد؛ بدون‌تردید با ایجاد سامانه واحد میان گمرکات، بنادر و سازمان اموال تملیکی و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت از بسیاری از نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب ترخیص نشدن کالاها می‌شود، جلوگیری به عمل می‌آید؛ لذا در همین راستا به سازمان بازرسی دستور می‌دهم که این موضوع را تا تحقق کامل از دستگاه‌های مسئول پیگیری کند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: در بازدید میدانی که از بندر شهید رجایی انجام دادیم، متوجه شدیم یکی دیگر از نقاط ضعف مشهود که سبب ایجاد اشکالاتی در امر ترخیص کالاها می‌شود، این است که گاهی در صدور دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها از سوی اشخاص و دستگاه‌های مسئول، هماهنگی وجود ندارد؛ به نحوی که از تعبیرِ «خلق‌الساعه» برای این بخشنامه‌ها استفاده می‌شود؛ برای نمونه، یک مدیر میانی در گمرک بر مبنای سلیقه خود و بدون مشورت و هماهنگی با سایر اشخاص و دستگاه‌های ذی‌ربط، بخشنامه‌ای را صادر می‌کند که ممکن است همان بخشنامه، مسائلی را برای دستگاه‌ها و بخش‌های دیگر حتی «سازمان بازرسی» و «دیوان عدالت اداری» ایجاد کند، این موضوع، یکی از اشکالات در این حوزه است که باید برطرف شود و من بعد از سفر اخیر به هرمزگان، این موضوع را با مسئولان ذی‌صلاح دولتی در میان گذاشتم.

وی با اشاره به بازدید خود از مخازن محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی در بندر شهید رجایی اضافه کرد: یکی دیگر از نقاط ضعف در بندر شهید رجایی که در بازدید اخیری که داشتیم مشهود بود، وجود نداشتن واحدهای آزمایشگاهی مجهز در این بندر مهم صادراتی و وارداتی کشور است؛ فقدان چنین واحدهایی سبب می‌شود، نمونه برخی محموله‌های وارداتی که گاهی در زمره نیازهای ضروری کشور هستند و برای آن‌ها ارز ترجیحی تخصیص داده شده، ماه‌ها در رفت‌وآمد میان بندر شهید رجایی و آزمایشگاه مجهزی در شهری دیگر باشند و همین امر علاوه بر هزینه‌های اضافی که به بیت‌المال تحمیل می‌کند موجب انقضا و فاسد شدن آن محموله نیز می‌شود؛ مصداقِ این نقطه ضعف در قضیه محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی که از مردادماه سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده بود و در مخازن بندر شهید رجایی نگهداری می‌شد، مشهود بود، البته در این قضیه، آقایان خیلی سریع در چند روز منتهی به بازدید ما، صورت جلسه تهیه کرده بودند که این محموله را بازگردانند و خسارت از مبدا بگیرند؛ به هر ترتیب، این کالای مورد اشاره، دیگر قابل استفاده نیست.

رئیس قوه قضائیه مقوله ساماندهی بنادر و گمرکات را دارای ارتباط مستقیم با مقوله‌ی تحقق شعار سال دانست و در همین راستا گفت: باید توجه داشت که رفع نقاط ضعف در گمرکات و بنادر ما می‌تواند به تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم» نیز یاری رساند، برای نمونه در بندر شهید رجایی ملاحظه کردم که چندین ماه است که ۱۰ کانتینر تجهیزات یک کارخانه بافندگی، ترخیص نشده است؛ تجهیزاتی که بر مبنای قراردادی میان خریدار داخلی و فروشنده خارجی، تکنسین‌هایی برای نصب آن‌ها باید به کشور اعزام شوند، ممکن است در این فاصله که آن تجهیزات بافندگی در گمرک یا بندر ما معطل مانده است، مدت قرارداد با آن تکنسین‌ها نیز اتمام یابد و تولیدکننده ما مجبور شود قرارداد جدیدی را با آن‌ها منعقد کند؛ آیا همین امر، هزینه تولید را بالا نمی‌برد؟!

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تصریح کرد: البته باید تاکید کنم که برخی از نقاط ضعف در موضوع بنادر و گمرکات ناشی از کار خود ما در دادگستری و تعزیرات است؛ برای نمونه باید اشاره کنم که به برخی پرونده‌های این حوزه در دادگستری و تعزیرات، با تأخیر رسیدگی می‌شود؛ البته حجم عمده پرونده‌ها در این حوزه، در تعزیرات است؛ لذا وزیر دادگستری باید نسبت به رفع این موضوع اهتمام داشته باشد؛ در این رابطه ضرورت دارد ضابطان را توجیه و راهنمایی کرد که یک محموله را بلاوجه به عنوان محموله قاچاق توقیف و ضبط نکنند و چنانچه تشخیص بر قاچاق بودن محموله وجود داشت، به پرونده مربوطه در دادگستری و یا تعزیرات به سرعت و دقت رسیدگی شود تا مبادا محموله‌ای فاسد شود یا خسارت به آن تعلق گیرد، در این رابطه، دادستان کل و سایر بخش‌های ذی‌ربط در قوه قضائیه، ایفای نقشِ نظارتیِ ویژه داشته باشند.

وی بیان داشت: وضعیت تعیین تکلیف و ترخیص ماشین‌آلات و وسایل نقلیه در انبارهای بنادر و گمرکات و اموال تملیکی و توقیفی در سراسر کشور به ویژه استان هرمزگان بسیار بهتر شده است، اما هنوز در این حوزه نیز نیاز به تسریع هر چه بیشتر امور است.

رئیس عدلیه با اشاره به ابتکارات دادگستری استان هرمزگان در رفع نواقص و مشکلات با همگرایی و همدلی با سایر بخش‌ها در استان گفت: در جریان بازدیدها و دیدارهایی که در بندرعباس داشتم، نمایندگان اقشار مردم و همچنین مدیران استان هرمزگان، از اقدامات و ابتکارات رئیس کل پیشین دادگستری و رئیس کل فعلی، کمال قدردانی را داشتند؛ در اینجا نیاز است که بخش‌های مربوطه در قوه قضائیه به احصاء دلایل و عواملی بپردازند که سبب رضایت مردم و مسئولان یک استان از رئیس کل دادگستری استان می‌شود تا این مؤلفه‌ها به عنوان الگو در سراسر کشور مطرح شوند، همچنین معاونت راهبردی باید تدبیری اتخاذ کند که بتوانیم در طول سال، یک تا دو بار از دادگستری‌ها و مراجع قضائی که موفق به رفع نقاط ضعف در حوزه کاری‌شان شده‌اند، تقدیر به عمل آوریم و نسبت به معرفی این دادگستری‌ها و مراجع به عموم و شناساندن الگوهای کاری و ابتکاری‌شان، اهتمام داشته باشیم.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای اظهار کرد: مقوله «آمار» یکی از شاخص‌ها برای ارزیابی کار قضات و واحدهای قضائی است، اما به هیچ وجه نباید دقت در کار قضا را فدای آمارگرایی کنیم، برخی قضات اجرای احکام نسبت به مبهم بودن آرای صادره از محاکم گلایه دارند؛ امری که سبب شده آن‌ها در اجرای احکام با مشکلاتی مواجه شوند؛ لذا به دیوان عالی کشور و دادستان کل و معاون قضائی دستور می‌دهم نظارت‌ها و بازرسی‌های ویژه‌ای را به صورت مسئله‌محور، موردی، میدانی و یا از طرق دیگر از دادگستری‌ها و مراجع قضائی که بیشترین آمارِ «آرای نقض شده» و «آرای مواجه شده با ماده ۴۷۷» و «آرای مبهم از نظر اجرای احکام» را دارند، به عمل آورند.

وی با اشاره به استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و همچنین اِعمال خشونت نیروهای دولتی و پلیس آمریکا و کشورهای اروپایی در قبال تظاهرات مسالمت‌آمیزِ ضدصهیونیستی گفت: صهیونیست‌ها با پشتیبانی آمریکا و برخی دیگر از دول غربی همچنان در غزه مشغول نسل‌کشی و جنایت هستند و در این میان وجدان‌های بیدار در سراسر جهان از جمله در آمریکا و اروپا به تکاپو افتاده‌اند و تنها با زبان و بدون بر هم زدن نظم عمومی در محیط دانشگاه و سایر مجامع به جنایات صهیونیست‌ها در غزه اعتراض می‌کنند و پاسخی که از سوی نیروهای دولتی و نیروهای پلیس دریافت می‌کنند، پاسخی خشن و سرکوب‌کننده است؛ اگر این مشاهدات از وضعیت غزه و اعتراضات در آمریکا و اروپا نبود، نمی‌شد ذات خبیث این مدعیان دروغین حقوق بشر را نشان داد؛ باید این سوال را مطرح کرد که آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها زین پس چطور جرئت می‌کنند دم از حقوق بشر بزنند و سایر کشورها را به بهانه‌های حقوق بشری مورد فشار و ایذاء قرار دهند و علیه آن‌ها قطعنامه صادر کنند؟!

کد خبر 751108

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس