Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - اکرم شعبانی؛ بازار فلزات گرانبها روز گذشته از سوی بازارهای خارجی پشتیبانی شد، به این مفهوم که شاخص دلار آمریکا کاهش و همزمان قیمت نفت افزایش یافت. بازده اوراق قرضه نیز از روند صعودی دو روز گذشته اندکی فاصله گرفت و معاملات باثباتی داشت. بر این اساس روز گذشته طلای آتی ژوئن با ۱۱.۲۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۲۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۰ دلار در هر اونس و نقره آتی می در بازار کومکس نیویورک با ۰.۲۹۸ دلار افزایش به قیمت ۲۴.۸۳ دلار در هر اونس معامله شد.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته و در نخستین روز معاملاتی سه ماهه دوم ۲۰۲۱ روند صعودی داشتند. در ایالات متحده هم با ثبت رکورد جدید شاخص اس‌اندپی۵۰۰ و عبور از سطح ۴ هزار واحدی، سهام شرکت‌های فناوری نیز روند صعودی در پیش گرفت و در پایان روز هر سه شاخص اصلی معاملات را صعودی به پایان بردند. به نظر می‌رسد روند صعودی بازارها در ایالات متحده ناشی از رونمایی بایدن از بسته نجات اقتصادی آمریکا باشد که تحت عنوان طرح مشاغل آمریکایی و در طول هشت سال با اختصاص مبلغ ۲.۲۵ تریلیون دلار معرفی شده است. طرحی که به صورت عمده به توسعه زیرساختی در ایالات متحده می‌پردازد و همزمان افزایش مالیات برای افراد و مشاغل با درآمد بالاتر را نیز هدف قرار داده است. با این وجود بازارها همچنان نگرانی خود را از افزایش موارد ابتلا به کووید - ۱۹ در اروپا حفظ کرده‌اند، آن هم در شرایطی که فرانسه محدودیت‌های جدیدی اعمال کرده که احتمالا تا یک ماه آینده ادامه خواهد یافت. موارد ابتلا به کووید - ۱۹ در بخش‌هایی از ایالات متحده نیز رو به افزایش گذاشته است.

در بازارهای کلیدی خارجی، روز گذشته پس از دستیابی شاخص دلار آمریکا به بالاترین سطح چهار ماه و نیم گذشته، روز گذشته شاخص اندکی عقب نشینی کرد. نفت خام نیمکس هم در ادامه روند صعودی روز گذشته به افزایش قیمت‌ها ادامه داد و هر بشکه در حدود ۶۰.۴۰ دلار معامله شد. جلسه اوپک که روز گذشته آغاز شد از جمله عوامل تاثیرگذار بر قیمت گذاری نفت است، انتظار می‌رود اوپک در شرایط کنونی سهمیه فعلی تولید نفت را بدون افزایش تولید حفظ کند. بازده اوراق قرضه خزانه داری ایالات متحده هم پس از دستیابی به بالاترین سطح ۱۴ ماهه یعنی ۱.۷۵ درصد در روز سه شنبه، روز گذشته اندکی کاهش یافت و اوراق قرضه ده ساله خزانه‌داری آمریکا در محدوده ۱.۶۸ درصدی معامله شد.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی،‌ روند نزولی معاملات آتی طلای ژوئن از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. با این حال به نظر می‌رسد با افزایش میزان خرید از کف قیمتی فاصله گرفته‌اند. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ۱۷۵۶ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی و پایین‌ترین قیمت معاملات آتی ماه مارس یعنی ۱۶۷۶.۲۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۳۱.۱۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۷۴۰ دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست در کمترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۰۶.۴۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم ۱۷۰۰ دلار در هر اونس مشاهده شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند نزولی معاملات آتی نقره همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. نمودارها همچنان بیانگر یک روند نزولی دو ماهه است. هدف بعدی صعودی قیمت‌ها دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۶ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی کامل ۲۳ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره ۲۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم در بالاترین قیمت معاملات هفته یعنی ۲۵.۱۵ دلار در هر اونس دیده شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست در پایین‌ترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۴.۲۷ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم در ۲۴ دلار در هر اونس قرار گرفته است.

پربیننده ترین تکرار سقوط دهه۶۰ در انتظار دلار؟ قیمت دلار ۱۱ فروردین ماه۱۴۰۰ دلار به بالاترین سطح یک ساله رسید قیمت دلار به ۲۵هزار و ۲۰۵تومان رسید بیت‌کوین در مسیر ثبت رکوردهای جدید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا برجام دلار در هر اونس و سطح سطح پشتیبانی ایالات متحده قیمت معاملات روند صعودی اوراق قرضه سطح مقاومت روز گذشته هدف بعدی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا بر اساس گزارش میدانی از بازار ارز، قیمت دلار که در روزهای گذشته روند کاهشی گرفته بود، امروز به کانال ۵۹ هزار تومان هم رسید؛ برخی از دلالان میدان فردوسی، قیمت این ارز را تا ۶۰ هزار تومان هم عنوان کردند و در مواردی هم این نوع ارز را تا ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان هم می‌فروختند.

دلالان چهارراه استانبول و خیابان منوچهری معتقدند در روزهای آینده امکان ریزش دلار تا ۵۸ هزارتومان هم وجود دارد.

بازار میدان فردوسی که در تلاطم افزایش قیمت‌ها، تب و تاب فروش از سوی دلالان را به همراه داشت، امروز از هیجان خالی بود؛ البته فروشندگان دلار همچنان در بازار حضور داشتند تا اگر تقاضایی برای خرید باشد، پاسخ دهند.

تحولات‌ مرزی بین ایران و پاکستان قبل از پایان یافتن تعطیلات نوروز ۱۴۰۳، سرآغازی برای روند صعودی قیمت دلار بود. همچنین همزمان‌ با پایان تعطیلات نوروزی، اخبار سیاسی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق در سیزدهم فروردین‌ماه منتشر شد و روند صعودی که در بازار ارز آغاز شده بود را تسریع کرد.

به‌دنبال این اتفاق، ایران ۲۵ فروردین‌ماه، در عملیات «وعده صادق» یک حمله موشکی به رژیم صهیونسیتی ترتیب داد و فردای این حمله، قیمت دلار در ساعات آغازین بازار، به ۷۰ هزار تومان هم رسید؛ اما این روند صعودی ادامه‌دار نبود و در عرض چند ساعت، بازار روند نزولی به خود گرفت و به ۶۶ هزار تومان هم رسید.

در این مدت برخی از کارشناسان بازار هشدار دادند که روند صعودی این روزهای بازار ارز، ناشی از هیجانات سیاسی است و ادامه‌دار نخواهد بود؛ درواقع به گفت آنها از نظر اقتصادی اتفاقی رخ نداده که بخواهد علت افزایش قیمت ارز باشد. البته برخی دیگر از کارشناسان تاکید کردند که بدون یک بسته سیاستی مناسب، بازار ارز انضباط نمی‌گیرد و این بازار نیازمند برنامه پایدار است.

کد خبر 847888 برچسب‌ها خبر مهم دلار آمريكا

دیگر خبرها

  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!