Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-04@23:48:35 GMT

آیا کرونای انگلیسی قدرت کشندگی بالاتری دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۵۶۵۱۸

آیا کرونای انگلیسی قدرت کشندگی بالاتری دارد؟

به گزارش جام جم آنلاین، حسین کیوانی، ویروس شناس روز جمعه در گفتگو با ایرنا در این خصوص توضیح داد: هنوز شواهد علمی محکم و متقاعد کننده‌ای برای اینکه بگوییم ویروس کرونا موسوم به کرونای انگلیسی قدرت کشندگی بیشتری دارد، به دست نیامده است.

وی بیان داشت: هرچند مطالعه‌ای در این زمینه انجام گرفته، اما اینطور نیست که بگوییم این ویروس قدرت کشندگی بالاتری پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرایت‌پذیری بیشتر کرونای انگلیسی تا ۷۰ درصد بیشتر از سایر انواع ویروس‌ها

این ویروس‌شناس بیان داشت: سرایت پذیری بیشتر کرونای انگلیسی تا ۷۰ درصد بیشتر از سایر انواع ویروس است و این مساله مورد تایید مجامع علمی است. به عبارتی این ویروس راحت تر وارد سلول های بدن انسان می شود و این قابلیت ویروس سبب تکثیر بیشتر و در نهایت انتشار بیشتر ویروس در جامعه می شود.

کیوانی با اشاره به اینکه قدرت سرایت این گونه ویروس کرونا بیشتر است، گفت: وقتی قدرت سرایت بیشتر است، طبیعتا افراد بیشتری آلوده می‌شوند و احتمال اینکه مرگ و میر در این شرایط بالاتر برود، وجود دارد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اینکه شایع شده آنهایی که مبتلا به ویروس انگلیسی می‌شوند بعد از سه روز فوت می کنند، هیچ پایه علمی ندارد و تنها رعب و وحشت کاذب در افراد جامعه ایجاد می‌کند.

وی بیان داشت: افرادی که بیماری‌های زمینه ای دارند، بیشتر در معرض خطر هستند و باید مراقبت جدی‌تری از خود داشته باشند؛‌ چراکه این عامل در بروز آسیب‌های جدی و فوت بیماران نقش اساسی دارد.

کیوانی با اشاره به اینکه نباید ترس بی‌مورد در مردم ایجاد کرد، گفت: ویروس کرونا از آنفلوآنزا مسری‌تر است و باید رعایت کنیم که تعداد افراد مبتلا در جامعه به طور ناگهانی افزایش نیابند تا نظام بهداشت و درمان ما بتواند پاسخگوی کسانی باشد که نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونای انگلیسی کرونا ویروس انگلیسی کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۶۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند

هانیه شهرابی فراهانی٬ روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل باثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید
  • مولفه قدرت سپاه داشتن افراد بصیر است
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد