Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-06@22:07:54 GMT

برهانی:‌ ما استقلال را نابود نکردیم

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۵۷۱۰۶

برهانی:‌ ما استقلال را نابود نکردیم

آرش برهانی می‎‌گوید حضورش به عنوان مربی روی نیمکت استقلال یک تجربه گرانبها به حساب می‌آید و از این بابت پشیمانی ندارد.

به گزارش جنوب نیوز، آرش برهانی یکی از دستیاران محمود فکری در کادرفنی استقلال بود که البته این کادر سرنوشت رو به سامانی نداشت و فکری مجبور به استعفا شد تا با جدایی او فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی جدید انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهانی در مصاحبه نوروزی می‌گوید از بازگشت به نیمکت استقلال به عنوان مربی پشیمان نیست و برای فرهاد مجیدی و دستیارانش هم آرزوی موفقیت دارد.

سال ۹۹ برای آرش برهانی چطور بود؟

خداراشکر برای من به شخصه سال خوبی بود و دو اتفاق خوب در زندگی‌ام رقم خورد. خداوند به من یک پسر دسته گل داد و اینکه بعد از سال ها به استقلال برگشتم. در کل برای من سال خوبی بود و خداراشاکرم.

به نظر شما چه زمانی کرونا ریشه‌کن می‌شود؟

فکر کنم یک سال دیگر این ماسک‌ها با ما هستند. امیدوارم کرونا برای همیشه ریشه کن شود و همه مردم سلامت باشند.

اما جدایی از استقلال چندان خوب نبود.

من خودم آمده بودم که هر کمکی از دستم بر می‌آید را انجام بدهم و خوشحالم که توانستم در این رده امیدها چند بازیکن خوب به بزرگان معرفی کنم و چند بازیکن هستند که مطمئنم در آینده جزو ستاره‌های لیگ می‌شوند. همین برای من لذتبخش و خوب بود ولی در بزرگسالان هم ما شاید هواداران از روش بازی و نوع بازی ناراضی بودند اما بد نتیجه نگرفتیم. اینطور نبود که خدایی نکرده تیم را نابود کنیم.

چرا سرنوشت استقلالی‌ترین کادرممکن اینطور شد؟

همه دیدند که فشارها زیاد بود و با آن فشارها نمی‌شد تمرکز لازم را داشت؛ چه بازیکنان و چه سرمربی که بخواهند بازی منظمی ارائه کنند. الان فکر می‌کنم فشارها کم شده و تیم می‌تواند خوب و شاداب بازی کند. مهم این است که استقلال بتواند قهرمان شود و دل هواداران را شاد کند. در این میان من خیلی دوست داشتم کسی که فرزند استقلال است و سال‌ها برای تیم زحمت کشیده و کاپیتان تیم بوده، در تیم خودش موفق شود ولی فکر می‌کنم با رفتن او تجربه خوبی کسب کرد.

بزرگترین اشتباه شما چه بود؟

بدترین تصمیم من... شاید این باشد که ما می‌توانستیم خیلی از چیزها را بگوییم ولی چون می‌دانستیم که خیلی‌ها دوست ندارند بشنوند و ناراحتی به وجود می‌آورد، دوست نداشتیم این کار را انجام بدهیم.

امکان دارد روزی دوباره به استقلال برگردید؟

من همین الان هم درست است که در کادر تیم بزرگسالان نیستم ولی در باشگاه فعالیت می‌کنم.

نگاه کردن بازی‌های استقلال برای شما حسرت دارد؟

نه، به هیچ عنوان. همه ما قبل ازاینکه بازیکن استقلال باشیم طرفدار این تیم بودیم و الان هم مثل قبل بازی‌ها را نگاه می‌کنم و هوادار این تیم هستم. من خودم جزوی از این مجموعه استقلال هستم، برایم چه به عنوان هوادار، مربی یا هر مقام دیگری همیشه استقلالی دانسته و می‌دانم و جدا از این باشگاه نیستم. هوادار استقلال بودن هم افتخار بزرگی است که نصیب هر کسی نمی‌شود.

از بازیکنان دلخور نیستید؟

نه، من از بازیکنان به هیچ عنوان دلخوری ندارم و برای یکایک آنها آرزوی موفقیت دارم چراکه استقلال مجموعه بهترین بازیکنان ایران را در اختیار دارد.

تجربه کار با تیم امید چگونه بود؟

امیدهای استقلال چندین سال بود که قهرمان نشده بود و مهم تر از قهرمانی برای من این است که چند فوتبالیست خوب را به بزرگان منتقل کنم و همه بعدها این اسامی که با آنها کار کرده‌ام را می‌بینند و می‌شوند که در این تیم بودند. قهرمانی که هیچ خروجی نداشته باشد فقط یک عنوان است، الان خوشحالم که ۱۳ - ۱۴ بازیکن خیلی خوب دارم که همه مستعد هستند در تیم‌های لیگ برتری بازی کنند.

دوست داری پسرت هم فوتبالیست باشد؟

من برای او آرزو کردم که دوبرابر من گلزنی کند و رکوردم را پسرم بزند.

منبع: روزنامه خبر ورزشی

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۷۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند

به گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین نوشت: موضوع سلامت روان همچنان در کانون توجه قرار دارد. همه ما باید در همه زمان‌های سال مراقب خودمان باشیم، در حالی که ماه‌های زمستان می‌تواند شرایط را برای کسانی که با شب‌های طولانی و دوره‌های کوتاه‌تر نور روز دست و پنجه نرم می‌کنند، پیچیده‌تر کند.

در حالی که صحبت در مورد اینکه برای سلامت مغز از چه چیزهایی باید اجتناب کرد، بسیار است، در این مطلب نگاهی می‌اندازیم به آنچه کارشناسان در مورد عادت‌هایی که به مغز ما آسیب می‌رسانند می‌گویند.

۱. نشستن

کسانی که در یک محیط اداری کار می‌کنند اجتناب از این موضوع را چالش‌برانگیز می‌دانند، اما نشستن طولانی‌مدت بر مغز تأثیر می‌گذارد. یک فرد بالغ به طور متوسط حدود شش ساعت و نیم در روز می‌نشیند. طبق گفته هاروارد هلث، این امر بخشی از مغز مرتبط با حافظه را مختل می‌کند و توصیه می‌شود بعد از ۱۵ تا ۳۰ دقیقه نشستن در خارج از خانه یا محل کار از جای خود بلند شوید.

۲. کم‌خوابی

هر کسی که الگوهای مضر را مطالعه کرده باشد احتمالاً می‌داند که کمبود خواب می‌تواند به سلامت روان آسیب برساند. طبق تنیجه یک پژوهش، حدود یک سوم از ما هفت تا هشت ساعت توصیه شده در شب را نمی‌خوابیم که می تواند به عملکردهای شناختی از جمله حافظه، حل مسئله و استدلال آسیب برساند. یک ساعت زودتر به رختخواب رفتن به شما کمک می کند تا زمان بیشتری برای خواب داشته باشید.

۳. استرس مزمن

گزارش هاروارد نشان می‌دهد که استرس مزمن می‌تواند سلول‌های مغز را از بین ببرد و بر حافظه و یادگیری تأثیر بگذارد. این یک هشدار نگران‌کننده است، اما بسیاری از ما زندگی پر استرسی داریم، پس چگونه از آن اجتناب کنیم؟ برای حل این مشکل در روز چند دقیقه‌ای را به مدیتیشن و تمرکز روی تنفس اختصاص دهید.

۴. نداشتن فعالیت اجتماعی

برای برخی از ما اینگونه است که هنگامی که احساس ضعف و بی‌حوصلگی می کنیم، دوست نداریم با دیگران در ارتباط باشیم که این برای عملکرد شناختی ما مفید نیست. با دور نگه داشتن خود از روابط اجتماعی، بخشی از لایه بیرونی مغز را که اطلاعات را پردازش می کند، از دست می‌دهیم. این چالش‌برانگیزترین عنصر برای کسانی است که با سلامت روانی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما لازم نیست خود را در دنیایی پر از غریبه قرار دهید. فعالیت اجتماعی را در این مواقع به یک گروه مورد اعتماد از دوستان نزدیک محدود کنید.

۵. کمبود نور خورشید

طبق گزارش هاروارد، چهار مورد اول فهرست شده در اینجا بزرگترین تهدیدها برای سلامت مغز هستند. با این حال، عادات دیگری وجود دارد که باید از آنها اجتناب کرد. اختلال عاطفی فصلی وضعیتی است که به کمبود نور خورشید مربوط می‌شود. این می‌تواند منجر به مشکلات متعددی شود، از جمله کمبود سروتونین، که می‌تواند بر خلق و خو، اشتها و خواب تأثیر بگذارد. اغلب توصیه میشود یک لامپ SAD خریداری کنید، که می‌تواند به تقلید نور خورشید در داخل خانه کمک کند، در حالی که برای حفظ سطح ویتامین D نیز ضروری است.

۶. الکل و دود

هنگامی که در پایین‌ترین نقطه از وضعیت روحی قرار داریم، بسیاری از ما به الکل، سیگار یا مواد غیرقانونی روی می‌آوریم تا به ما کمک کنند. وسوسه‌ای برای جستجوی یک عامل بیرونی برای نشاط فوری وجود دارد که قابل درک است، اما این محصولات همه در درازمدت مضر هستند. همه اینها می توانند منجر به تجارب افسردگی در زمانی که از آنها استفاده نمی‌کنیم، شوند.

۷. رژیم غذایی ضعیف

اگر در تلاش هستیم که از خود مراقبت کنیم، پختن یک وعده غذایی سالم در بالای فهرست اولویت‌های ما قرار می‌گیرد. خوردن غذاهای راحت مانند شکلات برای میان‌وعده بسیار آسان‌تر است. سبک زندگی نامناسب رژیم غذایی تهدیدی برای سلامت مغز است، بنابراین سعی کنید به این موضوع رسیدگی کنید و اگر مجبور به خوردن میان وعده هستید، سعی کنید آب نبات را با میوه یا سبزیجات خام جایگزین کنید.

۸. پرخوری

حتی اگر سالم‌ترین غذاها را هم می‌خورید، به یاد داشته باشید که آن را متناسب نگه دارید. مهم نیست که چه چیزی به بدن خود وارد می‌کنیم، پرخوری یک نگرانی است و چاقی می‌تواند منجر به مشکلات قلبی، دیابت و فشار خون بالا شود که همگی با آلزایمر و مشکلات کلی مغز مرتبط هستند.

۹. پوشاندن سر در هنگام خواب

مراقب نحوه خوابیدن خود باشید. پوشاندن سر یک عامل کمتر شناخته شده در برخی اختلالات مغزی است. اگر زیر بالش می‌خوابید، این کار می‌تواند سطح اکسیژن خون را کاهش دهد و منجر به افزایش دی اکسید کربن شود. خستگی و خواب‌آلودگی می‌تواند با همان عوارض جانبی مانند کمبود خواب عمومی همراه باشد.

۱۰. کار در هنگام بیماری

زمانی که بیمار هستید مغز و بدن برای مبارزه با بیماری با هم کار می‌کنند و اگر سعی کنید با این بیماری مقابله کنید، بهبودی را به تاخیر می‌اندازید. نتایج این کار افزایش بیشتر استرس خواهد بود.

۱۱. نداشتن ورزش ذهنی

این فقط بدن نیست که به ورزش نیاز دارد؛ مغز شما نیز به تمرین نیاز دارد. ما می‌توانیم ماده خاکستری را با پازل و بازی‌های فکری هوشیار نگه داریم. یاد گرفتن مهارت‌های جدید نیز مفید است، بنابراین به سرگرمی‌هایی که همیشه می‌خواستید در آن شرکت کنید فکر کنید.

۱۲. قرار گرفتن در معرض نویز

اگر دوست دارید هدفون خود را در حالت کامل قرار دهید، باید خود را برای رویارویی با چندین مشکل سلامتی آماده کنید. از دست دادن شنوایی با از دست دادن بافت‌های مغز مرتبط است که به بیماری آلزایمر ارتباط دارد. توصیه می‌شود سطح نویز را حدود ۶۰ درصد صدای موجود نگه دارید و حداکثر دو ساعت در روز از هدفون استفاده کنید.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903110

دیگر خبرها

  • راهکار بیژن نوباوه برای حرکت فرهنگی برای حجاب؛ از سخت‌ترین کار شروع کردیم | فیلم
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • موش این گونه پورشه ماکان را نابود کرد
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه
  • سگ ها به خاطر گربه یک ماشین را نابود کردند‌ (فیلم)
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • (ویدیو) یک ایرانی مک لارن ۱.۵ میلیون دلاری را در کالیفرنیا نابود کرد!
  • خداوندا، ایران را تجزیه و با آتش سوزی، سیل و زلزله نابود کن!