Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشوراز وضعیت نابسامان بازار مرغ و عملکرد ضعیف مسئولان دستگاه‌های ذی ربط به شدت انتقاد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دکتر غلامرضا حسن پور عضو هیات عالی نظارت برسازمان‌های صنفی  اعلام کرد: به فرموده پیامبراعظم هرکس یک شب درآرزوی گرانی برامت من باشد، خداونداعمال اوراتباه میکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: باکمال تاسف وتعجب هرروز شاهدگرانی‌های بی دلیل وسازماندهی شده هستم که مورداخیرآن گرانی مرغ توسط قرارگاه به اصطلاح ساماندهی به مسولیت وزیرکشاورزی وعضویت برخی وزارتخانه‌ها ونماینده گانی ازسایرقواهستیم.
وی تصریح کرد: وقتی مسئولان محترم درسطوح مختلف نتوانستندمعضل تامین، تولید وتوزیع مرغ راحل کنند، به یکباره تسلیم برخی زیادی خواهی‌ها شده وبه جای حل مسآله، صورت مساله راپاک کردند وناگهان قیمت مرغ در اولین جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ بیش ازبیست درصدافزایش یافت!
به گفته وی ادعای اولیه آقایان مسئول بویژه دروزارت کشاورزی، درتمام جلسات اعم ازجلسات وزارتخانه ومجلس شورای اسلامی که بنده نیزحضورداشتم ورسانه هابه آن پرداحتنداین بودکه درتامین وتولیدمرغ هیچ گونه مشکلی نیست وتمام مشکلات به توزیع ونظارت برمیگردد.
وی تاکید کرد: برای رفع این مشکل ادعایی، وبه درخواست وزیرصنعت، معدن وتجارت، بسیج اصناف کشوربا ارائه طرح "کاسب امین" وطرح"همیاران بازرسی" واردمیدان شد وبدون هیچ چشم داشتی وباساماندهی نیرو‌های داوطلب درمرحله اول حدود ۱۰ هزار واحد صنفی امین رابرای توزیع اقلام ضروری بویژه مرغ به سازمان‌های صمت سراسر کشورمعرفی نمود و ۴ هزار بازرس افتخاری نیز دراختیاراتاق اصناف وسازمان‌های صمت قرار داد، ولی باکمال تاسف مرغ مورد نیازمردم هیچ گاه تامین نشد و مقدارمرغ توزیع شده بامیزان مصرف تفاوت فاحشی داشت.


رییس بسیج اصناف کشور گفت: به طورمثال درروز‌های دهم، یازدهم ودوازدهم فروردین کل مرغ توزیع شده برای مصرف استان تهران (تهران بزرگ وشهرستان‌های تهران) به طورمیانگین ۲۵۰تن بود درحالی که مصرف خانوار در استان تهران درشرایط عادی حدودهزارتن است. به عبارتی در دوماه گذشته هیچ گاه نیاز هزار تنی استان تهران علی رغم همه ادعاهامبنی برجوجه ریزی گسترده وحتی ادعای توانمندی درصادادت مرغ، تآمین نشد.
سوال اساسی اینجاست که علت کمبودمرغ وچندنرخی شدن آن وایجادبازارسیاه چیست؟
دکتر حسن پور اظهارداشت: افزایش قیمت مرغ چه رابطه‌ای با اشباع بازاردارد؟ این سوال میتواند یک پاسخ داشته باشد وآن اینکه دست‌هایی برای ایجاد کمبود کاذب مرغ درکاربوده تا همه را مجبور به تمکین درخصوص افزایش قیمت کنند واین عوامل آشکار وپنهان موفق شدندکه هم مردم راشرایط شیوع ویروس کرونا درصف‌های طولانی مرغ قرارداده و هم مرغ راباقیمت آزادحتی دوبرابرقیمت مصوب بفروشندوهم درنهایت قیمت مرغ رارسماافزایش دهند.
عضو هیات عالی نظارت برسازمان‌های صنفی می‌گوید: این درحالی است که به گفته مسولین تمام نهاده‌های با ارز ۴۲۰۰ به مرغداری‌ها تحویل داده شده ویکبارازجیب مردم این یارانه پرداخت شده است و هیچ اتفاق دیگری که بتواند در افزایش قیمت مرغ موثرباشد، نیفتاده است.
وی تاکید کرد: قطعا ما باافزایش قیمت مرغ مخالفیم زیرامردم تحت فشار‌هایی اقتصادی هستندو سزاوارنیست که بیش ازاین تحت فشارقرارگیرند بویژه در آستانه ماه مبارک رمضان بلکه راه کارآن را اعمال مدیریت صحیح ویکپارچه وصدور مجوز‌های جدید برای راه اندازی مرغداری‌ها وکشتارگاه‌های جدید به بخش خصوصی میدانیم.
دکتر حسن پور اعلام کرد: بسیج اصناف آمادگی خود را برای رفع این معضل بابکارگیری تمام ظرفیت‌ها به شرط واگذاری اختیارات کامل توسط دولت محترم، اعلام می‌دارد. همان گونه که درمدیریت ماسک درکشور کارنامه خوبی را ارائه داد.
وی در پایان با انتتقاد از عملکرد برخی مسئولان و عدم دسترسی به آن‌ها در این ایام خاص گفت: برخی مسئولان چند روز مانده به پایان سال کشور را برای گذراندن تعطیلات نوروزی ترک کرده وامکان برقراری هیچ ارتباطی با آن‌ها وجودندارد. این درحالی است که دراین شرایط سخت مسولیت خطیری به عهده آنهاست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فساد اقتصادی مرغ قاچاق افزایش قیمت بسیج اصناف قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟

یک مقام مسئول گفت: «وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است. به‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پربارشی قرار داریم، اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم، اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سد‌های استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود، اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

دیگر خبرها

  • خریداران مسکن این هشدار را جدی بگیرند؛ این‌جا قیمت مسکن کاذب است
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • سیلاب؛ قطار تهران- گرگان را مجبور به توقف کرد
  • سیلاب قطار تهران- گرگان را مجبور به توقف کرد
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن
  • راهکار فرانسه برای کمبود پلیس در المپیک پاریس
  • پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران از قیمت طلا و سکه کاهشی است