Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، انتظارات از بستر فرهنگی و از جایی که فرد بزرگ شده و رشد پیدا کرده است، نشات می گیرد و به زندگی زناشویی وارد می شود.

انتظارات غیر منطقی در زندگی زناشویی عامل خطری است که به سرعت یک ازدواج را تا مرز جدایی و طلاق پیش خواهد برد. هر فردی از ازدواج انتظاراتی دارد و با دید خودش به زندگی مشترک نگاه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از افراد به ازدواج به عنوان عاملی برای رسیدن به آرامش و شادکامی نگاه می‌کنند و انتظار دارند تمام تفریحات و خوشی‌هایی که در زمان مجردی از آن غافل بودند، پس از ازدواج به آن دست یابند. این یکی از انتظارات غیر منطقی در زندگی زناشویی است که باعث می‌شود نه تنها فرد به شادکامی نرسد؛ بلکه یاس و ناکامی فراوانی را تجربه کند.

اکرم مطهری نسب روانشناس خانواده و زوج درمانگر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفت: سوالی که پیش می آید از کجا متوجه شویم، این انتظارات و خواسته هایمان، براساس واقعیت یا غیرواقعیت است.

وی تاکید کرد: ابتدا انتظارات و خواسته های خود را از زندگی بشناسیم. زوجین دلیل نیاز و خواسته هایشان را برای یکدیگر بیان کنند، نسبت به هم خودخواه نباشند. تفاوت بین همسر ایده آلی که در ذهنشان ساختند و همسر فعلیشان را درک کنند. سعی کنند مسائل را از دیدگاه همسرشان هم ببینند.

بیشتر بخوانید

چه انتظاراتی باید از همسرتان داشته باشید؟

مطهری گفت: بهتر است که ما در هر بخشی از زندگیمان، در حل تعارض، گاهی خودمان را جای طرف مقابل بگذاریم و دنیا را از دید او ببینیم. این تفاوت ها را قبول و درک کنیم و فرد را همان طوری که هست بپذیریم.

این روانشناس افزود: به عنوان مثال، زوجی می گوید: "همسرم مرا خیلی ناراحت می کند". این افراد شادی و غمشان را در عملکرد همسرشان می بینند و این، یک ایده و انتظارغیر واقع بینانه است. چون هرکسی مسئول شادی خودش است. همسر ما می تواند در شادی و نشاط زندگی، نقش داشته باشد، ولی آن یکی از عواملی است که می تواند اثر گذار باشد.

 مطهری ادامه داد: قاعده دیگر، موفقیت است. اگر ما کسری را در نظر بگیریم، تلاش بالای صورت کسر باشد و انتظاراتمان مخرج کسر قرار گیرد، درصد موفقیت را نشان می دهد.  

بالا بودن سطح توقعات به مرور زمان باعث ایجاد احساس اضطراب، یاس و افسردگی در فرد می‌شود؛ از طرفی به خشم و عصبانیت در همسرتان منجر می‌گردد و به پایه زندگی مشترک لطمه می‌زند.

بسیاری ازعوامل های دیگر وجود دارد که در شادی افراد موثر هستند. افرادی که تفکر غیر منطقی و انتظارات غیرواقعی  نسبت به ازدواج دارند، همه شادی وغمشان را در همسرشان می بییند.

خوب است که در زندگی ببینیم که سهم خودمان از این رابطه چه چیزی است و چقدر در این رابطه تلاش می کنیم و برای بهتر شدن رابطه زوجین چه میزانی از خود انرژی می گذاریم. نکته مهم تر آن  است که ما خودمان را در نظر بگیریم به جای اینکه توقعات زیاد از اطرافیانمان داشته باشیم.

اگر می خواهید در زندگی آرامش، شادی و لذت را تجربه کنید انتظارات بی جا را دور بیندازید. هیچ وقت از همسرتان نخواهید که همیشه شنونده فعالی برای گوش کردن درد و دل های شما باشد و مثل یک دوست صمیمی به درد و دل های شما توجه کند. گاهی اوقات همسرتان  آمادگی لازم را برای گوش کردن درد و دل های شما ندارند، سریع به همسرتان برچسب بی ملاحظگی نزنید.

یکی از مهمترین مواردی که از مصادیق توقع نا به جا ارزیابی می شود، این است که  همسر نسبت به خواسته ها و علایق و تمایلات فردی خودش کلا صرف نظر کند. زن و شوهر یکسری علایق و تمایلات و تعلقات فردی دارند که حق طبیعی است ، خیلی انتظار متفاوت بودن از هم را نداشته باشید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتباط زوجین انتظارات منطقی انتظارات غیرمنطقی طلاق همسران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند

اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۷ بهمن ماه به مدت سه ماه آغاز شد که اکنون تنها هفت روز تا پایان این طرح باقی مانده که هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح یاد شده، اعلام نکرده است.

 با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.
طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

منبع: ایسنا

tags # یارانه سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد
  • والدین دارای نوآموز بخوانند
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!