Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان متوجه شدند، آسپرین مانع تولید آنزیمی از سلول های خونی به نام پلاکت می شود که به آنها اجازه می دهد در کنار هم جمع شوند. سلول های تومور می توانند به این توده ها متصل شده و در سراسر بدن پخش شوند یا متاستاز ایجاد کنند.

«جین فیگوئیدرو»، مدیر ارشد تحقیقات جامعه و سلامت در موسسه سرطان «ساموئل اوشین» در مرکز پزشکی Cedars-Sinai در لس آنجلس گفت: آسپرین از فعال شدن پلاکت ها جلوگیری می کند و همچنین می تواند متاستازها را مهار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که استفاده از داروهای ضدالتهاب غیر آسپیرین، غیر استروئیدی که به عنوان NSAID نیز شناخته می شوند مانند ایبوپروفن، استامینوفن و ناپروکسن با نتایج بهتری همراه نبودند.

محققان در این مطالعه داده های بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ و راست روده را در آمریکا تجزیه و تحلیل کردند. بر اساس نتایج این مطالعه، به نظر می رسد که زمان استفاده از آسپرین بسیار مهم باشد. بیمارانی که حداقل ۱۵ ماه قبل از تشخیص سرطان روده بزرگ یا راست روده از آن استفاده کردند، کمتر شاهد گسترش تومور خود بودند.

محققان اظهار داشتند که ارتباط میان مصرف آسپرین کودک و میزان مرگ و میر بسیار مهم است اما با این حال متذکر شدند که هنوز به شواهد بیشتری نیاز است. در عین حال این مطالعه نشان می دهد بیمارانی که پس از تشخیص سرطان شروع به مصرف آسپرین کردند، نتایج بهتری نسبت به افرادی داشتند که آسپرین مصرف نکردند اما این تفاوت قابل توجه نبود.

محققان گفتند: ممکن است یافته های این مطالعه یک گزینه سبک زندگی ارزان قیمت برای افرادی ارائه دهد که می خواهند از سرطان روده بزرگ جلوگیری کنند یا در صورت تشخیص پیش آگهی، آنها را بهبود بخشند.

نتایج این مطالعه در مجله National Cancer Institute منتشر شده است.

برچسب‌ها ایبوپروفن سرطان بیماری برگزیدگان علم پروندهٔ خبری خودمراقبتی، راه پیشگیری از سرطان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایبوپروفن سرطان بیماری ایبوپروفن سرطان بیماری برگزیدگان علم اخبار کنکور سرطان روده بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۸۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی

امید صادقی در ارتباط با طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی ارتباط بین مصرف گوجه و مصرف لای کوپن که ماده مؤثر آن است و سطح خونی لای کوپن با ریسک و خطر ابتلاء به سرطان» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اثرات ضد سرطان گوجه به خاطر لای کوپن است که رنگدانه گوجه محسوب می‌شود و جزو آنتی اکسیدان‌ها است.

وی به اثر پیشگیری و درمان کننده گوجه بر انواع سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: دریافت بالای لای کوپن در مصرف کنندگان نسبت به کسانی که مصرف پایین گوجه دارند، خطر ابتلاء به سرطان را کمتر می‌کند و هر ۱۰ واحد افزایش لای کوپن در بدن (در قالب مصرف گوجه) می‌تواند ۵ درصد خطر ابتلاء به سرطان را کاهش دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: اثرپیشگیری گوجه بر ابتلاء به انواع سرطان، مورد بررسی قرار گرفت که مصرف آن، خطر سرطان ریه و پروستات را بهتر کاهش می‌دهد و جنبه پیشگیری از این دو سرطان را دارد.

وی اثر ضد سرطانی گوجه پخته را بیشتر از خام آن دانست و ادامه داد: مصرف گوجه عامل کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود.

صادقی گفت: دراین مطالعه صرفاً اثر ضد سرطانی گوجه مورد بررسی قرار گرفت که در فاز بعدی مطالعه می‌شود که آیا اشکال مختلف گوجه مثل سس گوجه، رب گوجه یا سس کچاب و انواع مختلف محصولات حاصل از گوجه نیز اثر ضد سرطانی دارد؟

وی افزود: اثر بخشی مصرف یک تا دو گوجه در روز بر پیشگیری از سرطان در این مطالعه بدست آمده است، ضمناً مصرف زیاد گوجه عوارض خاصی بدنبال ندارد و تنها مصرف بیش از حد آن برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص مثل رفلاکس معده هستند و عامل ترش کردن معده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در عصر حاضر با بروز بالای سرطان مواجهیم بنابراین ارتباط بین دریافت‌های غذایی و بروز سرطان باید مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6097137

دیگر خبرها

  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟