Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت نوپای کره‌ای با توسعه فرآیند تولید گرافن و ساخت تجهیزات مربوطه قصد دارد گرافن و تجهیزات ساخت گرافن را به صنایع مختلف عرضه کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، گرافن به دلیل ویژگی‌های خارق‌العاده‌ای که دارد به‌عنوان ماده شگفت‌انگیز نامیده می‌شود. این ماده یک رسانای گرما و الکتریسیته عالی بوده، الاستیک است و از آن به‌عنوان باریک‌ترین و قوی‌ترین ماده موجود یاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرکت گرافن اسکوئر (Graphene Square) در کره‌جنوبی یکی از شرکت‌های پیشگام در کسب و کار مواد گرافنی است. این شرکت در سال ۲۰۱۲ به‌صورت اسپین‌آف توسط هونگ بیونگ هی، مدیر آزمایشگاه استاد شیمی در دانشگاه ملی سئول تاسیس شد. این شرکت روی فناوری گرافن تحقیق و تجهیزاتی را برای استفاده علمی و صنعتی فراهم می‌کند.

این شرکت در حال آماده‌سازی برای عرضه اولیه سهام به‌منظور گسترش کسب و کار خود است. گرافن اسکوئر روی روش اختصاصی لایه‌نشانی شیمیایی از فاز بخار (CVD) کار می‌کند، که برای تولید انبوه گرافن استفاده می‌شود. این روش براساس تحقیقات هونگ در زمینه سنتز گرافن با سطح وسیع در سال ۲۰۰۹ انجام شده است. تحقیقات CVD وی اولین تحقیق در مورد گرافن بوده و در مجلات برتر دانشگاهی، از جمله Nature منتشر شده است.

CVD روشی است که گرافن را روی یک بستر کاتالیزور مانند مس در دما‌های بالا با استفاده از گاز‌های کربن سنتز می‌کند. هونگ می‌گوید: «به زبان ساده، فناوری CVD ما می‌تواند ترکیبات مولکولی زیادی را روی گرافن سنتز شده از مس قرار دهد، سپس مس را با استفاده از یک قلم خارج و در آخر گرافن را از ترکیب مولکولی جدا می‌کند.»

گرافن اسکوئر با تلفیق فناوری CVD و روش «رول به رول» که توسط هونگ نیز طراحی شده است، در را برای تولید انبوه گرافن باز کرد. این روش دقیقاً مانند چاپ روزنامه است، زیرا همه مراحل تولید در یک خط تولید واحد انجام می‌شود؛ بنابراین، بهره‌وری به حداکثر می‌رسد.

به گفته مدیرعامل گرافن اسکوئر، تجهیزات و گرافن این شرکت توسط مراکز تحقیقاتی مختلف خریداری شده به طوری که به تازگی سه دستگاه به یکی از دانشگاه‌ها فروخته است.

گرافن اسکوئر تقریباً پتانسیل زیادی در صنعت استفاده از گرافن در دستگاه‌های الکترونیکی و وسایل نقلیه الکتریکی (EV) می‌بیند. طبق پیش‌بینی‌ها ارزش بازار جهانی گرافن با ۶۵ درصد رشد تا سال ۲۰۲۵ به ۵۳٫۵ میلیارد دلار می‌رسد.

در میان بخش‌های مختلف صنعت، شرکت گرافن اسکوئر در حال حاضر روی تولید بخاری‌های شفاف برای وسایل نقلیه الکتریکی تمرکز دارد. بخاری گرافنی به فیلم شیشه جلوی پنجره خودرو متصل می‌شود و گرما تولید می‌کند، در نتیجه از یخ‌زدگی جلوگیری می‌کند.

سایر زمینه‌های تحقیقاتی این شرکت برای تجاری‌سازی شامل استفاده از گرافن در باتری‌های قابل شارژ برای افزایش ظرفیت و سرعت شارژ و جلیقه‌های ضدگلوله است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو گرافن توسعه کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۸۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند