Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون فرهنگی هنری «شهدای مومن آباد» با اجرای برنامه‌های متنوع در محورهای فرهنگی، عقیدتی و دستگیری از نیازمندان در رزمایش کمک مومنانه طی ۱۳مرحله توانسته منشا خیرات و برکات بیشماری برای اهالی محل این کانون باشد.

خبرگزاری شبستان –مازندران؛ همان‌طور که می‌دانیم فعالیت در کانون‌های مساجد طی سال‌های اخیر رنگ و بوی تازه ای به خود گرفته و تا جایی مفید واقع شد که در همه شهرها یک یا چند کانون فرهنگی هنری با اهداف تازه تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 با شیوع ویروس منحوس کرونا در روزهای پایانی سال ۹۸ و آسیب‌های ناشی از این ویروس که از مهم‌ترین آن می‌توان به آسیب به کسب و کار مردم اشاره کرد، مساجد همچون گذشته ملجا و پناهگاه نیازمندان بود.

 

جالب است بدانیم که فعالیت کانون‌های مساجد در مسیر مقابله با کرونا در بحث‌های مختلف از تولید ماسک گرفته تا جمع‌آوری و توزیع سبدهای مومنانه در سطح استان مثمر ثمر بود، در متن زیر به اقدامات یکی از این کانون‌ها اشاره می‌شود که با هم می‌خوانیم.

 

 

*برگزاری رزمایش مومنانه در ۱۳ مرحله

«مجتبی مومنی نژاد» یکی از اعضای کانون شهدای مومن آباد شهرستان بابل که در بحث مقابله با کرونا تا پایان سال گذشته در ۱۳ مرحله موفق به توزیع کمک‌های مومنانه شد، در گفت‌وگو با شبستان با اشاره به سال تاسیس این کانون، بیان می‌کند؛ این کانون در سال ۱۳۹۴ به همت امام جماعت، هیات امنا و جوانان محله مومن آباد شهرستان بابل تاسیس شد.

 

وی اضافه می‌کند؛ خدا را شاکریم که از همان سال تاسیس تاکنون در اکثر مناسبت‌های ملی و مذهبی و ... در مسجد و سطح محل، شاهد فعالیت و حضور پر رنگ و ویژه جوانان حتی نونهالان در این کانون بودیم.

*همکاری با بسیج محله و افزایش کیفیت فعالیت‌های کانون فرهنگی هنری

مومنی نژاد به همکاری با بسیج محله اشاره کرده و تاکید می‌کند؛ این تعامل باعث حفظ انسجام و هماهنگی خاصی شده که کیفیت مراسمات و فعالیت‌ها را به مراتب پر رنگ‌تر و بهتر کرده است.

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شهدای مومن آباد همچنین اضافه می‌کند؛ در مسجد نمازهای یومیه به‌صورت جماعت برگزار شده و بین صلاة ظهر و عصر توسط امام جماعت مسائل شرعی بیان می‌شود، در شب‌های دوشنبه صحفیه سجادیه، سه شنبه دعای توسل،  جمعه دعای کمیل و دعای ندبه و هر شب بعد از نماز عشاء یک صفحه از قرآن به‌همراه معنی و تفسیر مختصر قرائت می‌شود.(طرح تلاوت نور)

*کرونا نتوانست اعضای کانون را از فعالیت مسجدی دور کند

این فعال مسجدی عنوان می‌کند؛ جالب است بدانید که حتی شرایط بحرانی ایام کرونا نتوانست اعضای کانون را از فعالیت‌ها های فرهنگی مسجد دور کند، بچه‌ها با حفظ پروتکل‌های بهداشتی در فضایی باز به برگزاری یادواره شهدای محل، برگزاری مراسم ۲۲ بهمن و دهه فجر، کار رنگ‌آمیزی تیر برق‌های محله به رنگ پرچم مقدس ایران، برگزاری مراسمات مذهبی ایام محرم، فاطمیه، جشن نیمه شعبان، جشن غدیر، ایستگاه صلواتی، ماه رمضان، شب‌های قدر، سالگرد شهید سلیمانی و ... پرداختند.

 

 

وی خاطرنشان می‌کند؛ اعضای کانون شهدای مومن آباد طبق فرمایشات مقام‌ معظم رهبری که فرمودند؛( در جمهوری اسلامی، هرجا که قرار گرفته‌‌‌اید، همان‌‌‌جا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همه‌‌‌ی کارها به شما متوجه است) را سر لوحه خود قرار داده و محله خود را مرکز دنیا فرض می‌کنند و بدون در نظر گرفتن کمبود امکانات تمام تلاششان را با توکل به خدا و توسل به ائمه (ع) و ۳۰ شهید منتسب به محله برای پویایی و رونق بخشیدن به مراسمات و حال خوب اهالی محله انجام می‌دهند.

*اقدامات ضد کرونایی در سالی که گذشت

مومنی نژاد ادامه می‌دهد؛ از جمله اقداماتی که در این یک سال اخیر بیشتر از گذشته در کانون ما مورد توجه قرار گرفته می‌توان به  ضد عفونی منازل و معابر محل و اطراف آن، توزیع بسته‌های بهداشتی شامل: ماسک، دستکش، محلول ضدعفونی و ... در چند نوبت بین اهالی، سرشماری و بازدید میدانی و جویای احوال شدن کلیه اهالی محل، برگزاری سیزدهمین مرحله کمک مومنانه با کمک خیرین و اهالی محل در روزهای منتهی به سال ۱۳۹۹ اشاره کرد.

 

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شهدای مومن آباد در پایان تاکید می‌کند؛ امیدواریم در سال ۱۴۰۰، به لطف خدا و کمک معنوی و مادی خیرین بتوانیم قدم کوچکی در جهت رضای صاحب الزمان حضرت مهدی (عج) برداریم.

به گزارش شبستان؛ جوانان این کانون فرهنگی هنری پای کار هستند و اقدامات جهادی خود را به مردم عرضه می‌کنند، از جالب‌ترین اقدامات این نیروها سرشماری و نیازسنجی اهالی محله بوده است که کار را برای رفع مشکلات مادی و معنوی راحت‌تر می‌کند.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک مومنانه بسته معیشتی منویات رهبری کرونا بسیج کانون فرهنگی هنری شهدای مومن آباد اعضای کانون اهالی محل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۹۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد