Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) طی نامه‌ای محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ با طرح سوالاتی درباره وضعیت فضای مجازی و عملکرد وزارت ارتباطات، نوشت: آقای جهرمی شما یکه‌تازِ تریبون‌های یک‌طرفه‌اید و دادگاه افکار عمومی مطلقاً چنین جایی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دادگاه، اینستاگرام و توییتر نیست که در آن با بیان حرف‌های بی‌پایه و اساس بتوانید دهان‌ها را ببندید.

متن این نامه به شرح زیر است:

«و َ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ  لَکَ بِطُعْمَةٍ  وَ لَکِنَّهُ  فِی  عُنُقِکَ  أَمَانَةٌ» 

نامه 5 نهج البلاغه

  جناب آقای مهندس محمدجواد آذری جهرمی،
وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات؛
سلام‌علیکم؛

پاسخگویی یکی از اساسی‌ترین ملزومات شخصیتی کارگزاران نظام اسلامی است و البته که تقلیل پاسخگویی، به حضور نمایشی در شبکه‌های اجتماعی و رفتارهای پوپولیستی، ظلم به این اصل اساسی در حکمرانی اسلامی است. حضرتعالی در سال‌های اخیر همواره از پاسخگویی به مردم سخن گفته‌اید اما واقعیت این است که پاسخگویی یک عمل است و نه یک هشتگ برای نمایش در توییتر.

67 روز قبل طی نامه‌ای شما را به حضور در میان دانشجویان و پاسخ به سوالات‌مان در یک جلسه حقیقی، منطقی و به دور از حواشی دعوت کردیم؛ جلسه‌ای که امیدوار بودیم برای یک بار هم که شده، شما را با واقعیتِ پاسخگویی و گفتگوی انتقادی مواجه کند. هرچند ما به علت اهمیتی که مسئله فضای مجازی برایمان داشت در این دو ماه مستمراً پیگیر پاسخ شما به این دعوت بودیم؛ متاسفانه حضرتعالی به این دعوت بی‌اعتنایی کردید و هیچگونه پاسخی به آن ندادید.

امروز اما پس از بیش از دو ماه شکیبایی می‌خواهیم سوالات‌مان را به شکل عمومی و در پیشگاه ملت از شما بپرسیم و البته که دیگر امیدی به پاسخگویی از سوی شما نداریم چرا که به این حقیقت واقفیم امثال حضرتعالی اساساً علاقه‌ای به نشستن روی صندلی داغ پاسخگویی ندارند و همانقدر که از پاسخگویی فراری‌اند، با انواع ایما و اشاره به دنبال صندلی‌های نایس تاک‌شوهای صدتا یک غاز می‌دوند بلکه بیشتر به چشم بیایند.

عوام فریبان با صندلی پاسخگویی قهرند اما برای همنشینی با سلبریتی‌ها و جنجال‌های زرد در لحظه آماده هستند.

آقای آذری جهرمی، شما برخلاف آنچه در ظاهر نشان می‌دهید، در ضدیت با مردم کم نظیر هستید و بر آن هستید تا مردم را نه با اخم و سرنیزه که با لبخند ژکوند به قتلگاه ببرید؛ چرا که روح و روان مردم برای امثال شما وسیله‌ای است برای رسیدن به اهداف سیاسی‌. با همه این اوصاف شما امروز علی‌رغم عدم شایستگی، وزیر دولت جمهوری اسلامی هستید و مخاطبِ بخشی از سوالات و مطالبات ما که در ادامه به بخشی از این سوالات و مطالبات اشاره می‌کنیم:

1- حفظ استقلال در حکمرانی مجازی که مورد تاکید دلسوزان است تا حدود زیادی به اجرایی شدن پروژه شبکه ملی اطلاعات وابسته است؛ در حالیکه در کارنامه حضرتعالی عملا عزمی برای راه‌اندازی آن دیده نمی‌شود. یکبار برای همیشه موضع صریح‌تان درباره شبکه ملی اطلاعات را معلوم کنید. آیا اساساً به راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات اعتقاد دارید و اگر چنین است، چرا این پروژه عملاً از دستور کار وزارت تحت امر شما خارج شده است؟ چرا در کلام مدام از این پروژه کلیدی سخن می‌گویید اما در عمل خلاف اهداف آن عمل می‌کنید؟ اگر در اجرایی کردن این پروژه ناتوان هستید و یا اساساً اعتقادی به این پروژه ملی ندارید، به جای صرف سخن پراکنی و عملکرد دوگانه، صادقانه این مساله را اعلام کنید و استعفا بدهید.

2- امروز پس از گذشت یک سال از ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی، اینستاگرام رسماً ایشان را مصداق تروریست می‌داند. البته این مسئله به سردار سلیمانی محدود نمی‌شود، تروریسمِ مجازی اینستاگرام در سال‌های اخیر عملاً صدای بسیاری از هموطنان را به جرم گفتن از عقایدشان خفه کرده است. اما شما در برابر این تروریسم مجازی نه تنها سکوت کردید، بلکه گهگاه برای اینستاگرام رپورتاژ آگهی هم رفته‌اید. بدتر آنکه هرگاه انتقادی در این باره به شما شد، پشت دیوار فیلترینگ‌هراسی قایم شدید. این روزها که اخبار تحمیل شرایط دولت ترکیه به فیسبوک و توییتر رسانه‌ای شده، می‌توان ابعاد بی‌عملی شما را بیش از پیش درک کرد. سوال واضح است؛ دلیل این بی‌عملی چیست؟ شما وزیر دولتی هستید که ادعای مذاکره‌اش گوش فلک را کر کرده است؛ با این حال چرا به جای مذاکره و فشار به این رسانه‌های اجتماعی برای احترام به قوانین کشور، مدام با طرح دوگانه فیلترینگ-آزادی، تروریسم مجازی را تقویت می‌کنید؟ چرا جامعه را به غلط مجبور به انتخاب میان تحقیر مجازی و یا فیلترینگ می‌کنید؟ چرا راه سوم را از پیش روی‌شان حذف می‌کنید؟ همان راهی که ترکیه رفت و شما هرگز به سمتش حتی حرکت هم نکردید. با این رویه آیا به ما حق نمی‌دهید حضرتعالی را مصداق کاملی از کاسب فیلترینگ بدانیم؟

3- در این چهارسال همواره بحث‌هایی درباره سوءاستفاده حضرتعالی از جایگاه‌تان برای تخریب رقبای سیاسی و منتقدان‌تان مطرح شده است. جالب اینکه هروقت این بحث در رسانه‌ها بالا گرفته، رسانه‌های همسوی شما به صورت هماهنگ به تخطئه منتقدان روی آورده و نقد را در نطفه خفه کرده‌اند.

این رویه البته در رفتار خود شما هم مشهود بوده، از جمله اتهام تلویحی تطمیع شدن که به مجری تلویزیون نسبت دادید آن هم فقط به این دلیل که یک نقد را – درست یا غلط – در تلویزیون مطرح کرده بود. البته که دعوای جنابعالی با صداوسیما را ما اساساً یک دعوای زرگری می‌دانیم که در آن حقی وجود ندارد. به نظر می‌رسد حضرتعالی اگرچه در ظاهر واژه «حق الناس» را دائما بر زبان جاری می کنید، اما عملاً در حال تسویه منتقدان و مخالفان‌تان هستید. فقط گوشه‌هایی از فشار سنگین امنیتی-رسانه‌ای که شما رقم زدید را می‌شود در ماجرای حذف خانم دکتر مهرنوش از رایتل، ماجرای نطق خانم زرآبادی در مجلس دهم و البته جنجال‌های دروغین اخیرتان درباره تعیین قیمت اینترنت توسط مجلس یازدهم مشاهده کرد. اما چیزی که ما را بیش از پیش نگران می‌کند آن است که شما روزگاری در وزارت اطلاعات مشغول به کار بوده‌اید و تصور اینکه آن روزها هم با مخالفان‌تان همینقدر کینه‌توزانه برخورد می‌کردید وحشتناک است. همان کاری که این روزها در وزارت ارتباطات مشغول به آن هستید. جناب جهرمی! این فاشیسم امنیتی-رسانه‌ای را چگونه توجیه می‌کنید؟ 

4- در تمام این چهارسالی که بر کرسی وزارت تکیه زده‌اید، بارها بحث‌هایی درباره هزینه‌های مازادی که از مردم برای اینترنت گرفته شده، در رسانه‌ها مطرح شده است. خلاف آشکاری که اگرچه در ظاهر همیشه خود را منتقد شماره یک آن معرفی کرده‌اید، اما در عمل با مدیریت‌تان به آن دامن زده‌اید. نمونه اخیر زخم‌هایی که این چنین بر پیکره مردم وارد کردید، 100 میلیارد تومانی بود که در مدت یک سال و نیم از جیب ملت به خزانه دولت روان شد؛ 100 میلیاردی که خودتان به آن اعتراف کردید و البته فقط خدا می‌داند ارقام واقعی پول‌هایی که از جیب مردم به جیب دولت روان شده چقدر است. به راستی برای این دست درازی‌ها به سمت جیب مردم چه پاسخ قانع‌کننده‌ای دارید؟ اگر این‌ها حق‌الناس نیست، پس چیست؟

آقای آذری جهرمی! این‌ها تنها بخش کوچکی از سوالات و مطالباتی است که حضرتعالی باید در دادگاه افکار عمومی به آن‌ها پاسخ بدهید. دادگاهی که از حضور در آن می‌ترسید و از آن فراری هستید و خب البته در این باره به شما حق می‌دهیم.

شما یکه‌تازِ تریبون‌های یک‌طرفه‌اید و دادگاه افکار عمومی مطلقاً چنین جایی نیست. این دادگاه، اینستاگرام و توییتر نیست که در آن با بیان حرف‌های بی‌پایه و اساس بتوانید دهان‌ها را ببندید. منتظر روز حساب خودتان در پیشگاه ملت باشید که راه فراری از آن ندارید؛ حتی اگر لشگر اکانت‌های مجازی صبح تا شب حلوا حلوایتان کنند و مدام این سو و آن‌سو «وزیر جوان» صدایتان کنند. شما وزیر جوانید اما دست پیرمردهای مست قدرت را در عدم کفایت، سوءاستفاده از مردم و سد مسیر تحول بسته‌اید. کابوس شما، بیداری همین ملتی است که امروز شوربختانه تلاش می‌کنید در فضای مجازی آنها را  به سپر انسانی خود در دعواهای حقیر سیاسی‌تان بدل کنید. بترسید از روزی که این مردم از درونیات‌تان آگاه شوند؛ بترسید.
 
 سایه رهبری مستدام
هادی ژیان
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه وزیر ارتباطات فضای مجازی بسیج دانشجویی آذری جهرمی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق آذری جهرمی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۹۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پوستر رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بسیج هنرمندان، همزمان با روز آغاز عملیات بیت‌المقدس و در آستانه هفته گرامیداشت معلم از پوستر رویداد ملی «وعده صادق» با حضور مسؤولین انجمن‌های هنری و ادبی سازمان بسیج هنرمندان و معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج رونمایی شد.

در این برنامه مسؤولین بسیج مستضعفین و هنرمندان عرصه‌های مختلف از جمله فرهاد قائمیان بازیگر سینما و تلویزیون حضور داشت.

سردار حسین معروفی معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین ضمن خیر مقدم به هنرمندانی که در این برنامه حضور داشتند گفت: سعی داریم با نگاه مثبتی که در سازمان وجود دارد بسیاری از مشکلات را مرتفع کنیم. بنده اعتقاد دارم باید بسیج را به بسیجی داد. بسیج یک فکر و اندیشه است. باید با فکر با آن صحبت کرد.

وی ادامه داد: آن‌چیزی که باید پایه بسیج هنرمند باشد جلوگیری از رهاشدگی هنرمندان است. چرا برخی موسیقی‌ها که در اوایل انقلاب و جنگ آرامبخش ما بود دیگر وجود ندارد. هنرمندان همیشه در زندگی ما تاثیرگذار بودند. ما مالک را آنقدری که از داریوش ارجمند شناختیم از کتاب‌ها نشناخیتم. با چند سریال صد کتاب معنا پیدا می‌کند.

سردار معروفی ضمن اشاره به این‌که خدمات‌گیری باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، گفت: با جذب حداکثری، تولید وحدت و قدرت نرم برای نظام به وجود می‌آید. نیاز ما امروز بیش از موشک‌ها پرداختن به فرهنگ است.

وی با اشاره به زیبایی هنر خاطرنشان کرد: برخی شاید به لباس یک هنرمند ایراد بگیرند، اما حتما شناختی از پتانسیل و لطافت یک هنرمند ندارند. یک اندیشه زیبا عمل زیبا را ارائه می‌کند که در جامعه تأثیرگذار است. یکی از شاخصه‌های بزرگ شهید سلیمانی همین موضوع است.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین افزود: نکته‌ی بعدی مراقبت از هنرمندان است. کارهایی باعث قهر هنرمند می‌شود بعد باید هزینه گزافی داده شود تا آنها دوباره آشتی کنند. کار بزرگ آدم بزرگ می‌خواهد. باید دید ورودی بسیج معراج است یا خروجی آن.

بسیج هنرمندان باید دارای پاتوق شود

فرهاد قائمیان بازیگر سینما در این برنامه اظهار کرد: هنرمند پر از درد است. برای این جمع حمایت مالی بزرگترین حمایتی است که باید سازمان انجام دهد. اگر حمایت مالی نشود هنری ایجاد نمی‌شود. صرفا در جشنواره‌ها شرکت کردن نمی‌تواند برای هنرمند همیشگی باشد. این جشنواره‌ها آموزش لازم دارد.

وی ادامه داد: مهمترین چیزی که این موضوع را لحاظ می‌کند مردمی‌سازی است. ما باید این فرهنگ‌سازی را داشته باشیم. آموزش در بخش نمایش بسیار کم است. ما از پتانسیلی که در شهرستان‌ها وجود دارد غافل هستیم. باید شرایطی را برای پیشبرد زمینه‌های مختلف فراهم کنیم. ما می‌توانیم بگوییم به فرهنگ فیلم‌های دفاع مقدس کمی بی‌مهری می‌شود. یک محلی برای بسیج هنرمندان باید در نظر گرفت تا تمام عزیزان بتوانند گرد هم آیند.

در جریان این مراسم از پوستر رویداد ملی وعده صادق رونمایی شد.

سازمان بسیج هنرمندان کشور با همراهی معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین و بنیاد روایت؛ رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» را با هدف بازنمایی عظمت و شکوه سیلی محکم ملت ایران به رژیم صهیونیستی در قالب‌های هنری_رسانه‌ای؛ عکس‌نوشته، تصویرسازی، استوری موشن، کاریکاتور، شعر، متن ادبی کوتاه و تایپو گرافی و سرود برگزار می‌نماید.

علاقه‌مندان برای ارسال آثار به رویداد ملی وعده صادق در آئینه هنر می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ اردیبهشت از طریق لینک https://basijhonarmandan.ir/festival/۶۷۳۵۸ اقدام نمایند.

کد خبر 6094982 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • از پوستر رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» رونمایی شد
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • برگزاری مراسم شهادت امام صادق(ع) در هیئت میثاق با شهداء دانشگاه امام صادق(ع)
  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • رسالت بسیج، تسهیل خدمت‌رسانی به مردم است
  • آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • حرکت کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) از میدان المپیک تا دانشگاه علامه طباطبایی