Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری از نحوه حضور کارکنان دستگاه های اجرایی در محل کار با توجه به وضعیت قرمز و نارنجی شهر های استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «کشکولی» امروز(14 فروردین) اظهار داشت: طرح مدیریت هوشمند محدودیت ها در دستگاه‌های اجرایی متناسب با رنگ بندی شهر های استان ابلاغ شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان  اظهار داشت: با توجه به اعلام وضعیت قرمز و نارنجی در شهرهای استان طرح هوشمند اجرای محدودیت ها متناسب با رنگ بندی اعلام شده به دستگاه های اجرایی ابلاغ و از روز شنبه مورخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ اجرایی می شود.

 

وی ادامه داد: این محدودیت ها متناسب با رنگ قرمز و نارنجی شهر ها، بوسیله دستگاه های اجرایی استان به استثناء نیروهای مسلح، از تاریخ ابلاغ و تا اطلاع بعدی لازم الاجراست.

 

کشکولی با اشاره به محدودیتهای اعلام شده در شهرها را بر اساس رنگ بندی، افزود:  در شهرهای وضعیت قرمز حضور کارکنان دستگاههای اجرایی خدمات رسان حداکثر با یک دوم ظرفیت و سایر دستگاههای اجرایی حضور حداکثر یک سوم کارکنان با تشخیص بالاترین مقام دستگاه مشخص شده است.

 

وی ادامه داد:  لغو کلیه ماموریت های اداری،  برگزاری جلسات در فضای بسته با رعایت الزامات بهداشتی و حداکثر با حضور ۱۵ نفراز دیگر مقررات اعلام شده برای مناطق دارای وضعیت قرمز است.

 

کشکولی افزود: همچنین در مناطق دارای وضعیت قرمز تمامی مدارس، دانشگاه ها، موسسات آموزشی، آموزشگاه های خصوصی و حوزه های علمیه تعطیل خواهد بود .

 

وی ادامه داد: در شهرهای وضعیت نارنجی حضور دو سوم کارکنان دستگاه های اجرایی خدمات رسان در محل کار با تشخیص بالاترین مقام دستگاه و حضور تا یک دوم کارکنان در سایر دستگاه های اجرایی مشخص شده است.

 

کشکولی تصریح کرد:  لغو ماموریت های اداری غیر ضروری و برگزاری جلسات در فضای بسته با رعایت الزامات بهداشتی و حداکثر ۲۰ نفر ازدیگر مقررات اعلام شده برای مناطق دارای وضعیت نارنجی است.

 

وی افزود: درمناطق نارنجی ناشی از شیوع بیماری کرونا  تمامی مدارس، دانشگاه ها، موسسات آموزشی، آموزشگاه های خصوصی و حوزه های علمیه تعطیل خواهد بود .

 

معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا شهرهای خرم آباد، بروجرد، نورآباد، ازنا و الیگودرز در وضعیت قرمز کرونا و شهرهای دورود، کوهدشت، الشتر، پلدختر، رومشکان و دوره چگنی در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارند .

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه ها و مدارس وضعیت رنگ ها حضور دستگاه های اجرایی وضعیت قرمز اعلام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۰۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • المپیادکوهنوردی کارکنان تامین اجتماعی کشور درسی سخت برگزار می شود
  • وضعیت «نارنجی» هوا در دو شهر خوزستان
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • وضعیت کیفیت هوای پایتخت امروز سه شنبه
  • با دقت در نحوه خوابیدن به خواسته‌های درونی خود پی ببرید
  • افزایش حقوق سربازان اجرایی می‌شود؟
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند