Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی اورژانس کشور از همکاری مراکز اقامتی و رفاهی برای تبدیل به مراکز نقاهتگاهی سخن گفت و افزود: قرار شد ۱۰۰ هزار تخت نقاهتگاهی فراهم شود که هم اکنون به ۱۵۰ هزار تخت رسیدیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور با برنامه «جای پای دوست» درمورد طرح شهید سلیمانی و مبارزه با کرونا گفتگوی تلفنی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خالدی گفت: با آغاز موج سوم اپیدمی ویروس کرونا و تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم همکاری همه جانبه سازمان‌ها به ویژه وزارت بهداشت، بسیج و سپاه برای کمک به نابودی کووید ۱۹ تلاش‌ها بر این شد که طرح «شهید سلیمانی» شکل گرفته و اجرایی شود.

وی افزود: بخشی از این طرح مربوط به بحث پشتیبانی و مراقبت‌ها و ایجاد نقاهتگاه برای بیمارانی است که به این بیماری دچار می‌شوند.

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به اینکه در این طرح، وضعیت سلامت بیماران قبل از مراجعه به بیمارستان پیگیری می‌شود گفت: ما بیماران کرونایی را در همان مرحله اول غربالگری و شناسایی می‌کردیم تا در صورت نیاز قرنطینه و درمان شوند.

خالدی اظهارکرد: بسیاری از اقدامات در این طرح توسط سپاه و بسیج صورت می‌گیرد و در حوزه درمان هم که وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی مقابله با بیماری کرونا شناخته شده، اقدامات لازم را در این زمینه انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۱۵۰ هزار تخت نقاهتگاهی برای این موضوع تدارک دیده شده و در حال ارائه خدمات به مردم است افزود: خوشبختانه هنوز مراقبت‌ها توسط خود مردم در منازل انجام می‌شود و این امکانات توسط سازمان اورژانس کشور و با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور فراهم شده است.

سخنگوی اورژانس کشور اظهارکرد: با جداسازی و غربالگری سریع به وسیله تست‌های تشخیصی لازم، ورود محموله‌های واکسن و تلاش برای تولید واکسن ایرانی می‌توان این نوید را به مردم داد که با مراقبت‌ها شاهد کاهش موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ باشند.

وی با بیان اینکه تعداد فوتی‌های کرونایی تا قبل از اجرای طرح شهید سلیمانی خیلی زیاد بود، گفت: با اجرای این طرح از تعداد فوتی‌ها کاسته شده، اما همچنان می‌طلبد که مردم شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

خالدی گفت: یک فرد بیمار در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدت یک ماه و یا ۴۰ روز حداقل می‌تواند ۴۰۰ نفر دیگر را آلوده کند و این نگران کننده است.

سخنگوی اورژانس کشور از همکاری مراکز اقامتی و رفاهی برای تبدیل به مراکز نقاهتگاهی سخن گفت و افزود: قرار شد ۱۰۰ هزار تخت نقاهتگاهی فراهم شود که هم اکنون به ۱۵۰ هزار تخت رسیدیم.

خالدی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اکثر خانواده‌هایی که در حاشیه شهر‌ها قادر به اجرای صحیح قرنطینه نیستند و لذا کنترل این بیماری عملاً خیلی سخت خواهدشد لذا تلاش ما هم بر شناسایی و جداسازی سریع این بیماران است.

وی افزود: ما برای اجرای این طرح، محیط‌هایی را انتخاب می‌کنیم که کرامت هموطنان حفظ شود از این رو همکاری‌های خوبی بین وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صورت گرفت و به زیرمجموعه‌های آن هم ابلاغ شد.

خالدی با اشاره به همکاری مسئولان هتل‌ها در اجرای این طرح گفت: خوشبختانه برای قرنطینه کسانی که در منزل امکان قرنطینه وجود ندارد در برخی مراکز رفاهی فراهم شده بود.

سخنگوی اورژانس کشور یادآور شد: کلیه مراکز بهداشت و درمان سراسر کشور اعم از خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های بسیج و درمانگاه‌های سلامت در پایگاه‌های بسیج به عنوان مراکز سلامت در نظر گرفته می‌شوند و مردم می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا بسیج سپاه سخنگوی اورژانس کشور هزار تخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ طی چند روز گذشته سازمان اورژانس از افزایش 300 درصدی آمار مسمومیت با قارچ در کشور خبر داد.

بابک یکتاپرست سخنگوی اورژانس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به مسمومیت 70 نفر در یک ماه گذشته گفت: از این تعداد 14 بیمار بستری و 56 بیمار در مراکز درمانی بهبود یافتند.

وی با بیان اینکه در 24 ساعته گذشته 9 نفر در استان فارس مسموم شدند، گفت: استان فارس با 33 مسمومیت و استان‌های لرستان و کرمانشاه به ترتیب با 12 و 10 مسمومیت بیشترین آمار را به ثبت رسانده‌اند.

همچنین حسن نوری ساری معاون آموزش و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور در خصوص بیشترین محل‌های رشد قارچ‌های سمی در کشور گفت: مناطق کوهستانی و دشت‌ها با آب و هوای بهاری بیشترین مناطقی هستند که قارچ‌های سمی در آن رشد می‌کنند.

تشخیص سمی بودن و نبون قارچ‌ها

وی با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی و غیر‌سمی را نمی‌توان از هم تشخیص داد، گفت: کلاهک رنگی، لکه‌دار بودن و لزج‌بودن از علائم قطعی سمی بودن قارچ است اما بعضی قارچ‌ها بدون داشتن این علامت‌ها نیز سمی هستند و از روی ظاهر نمی‌توان سمی‌ بودن قارچ را مشخص کرد.

نوری ساری گفت: قارچ‌های سمی دارای سموم گوناگونی هستند و بر نقاط مختلف بدن تاثیر دارند که هرکدام دارای علائم و عوارض خاصی هستند.

وی با اشاره به اینکه اگر قارچی توسط فرد خورده شد اولین و تنها کاری که می‌توان انجام داد تحریک به استفراغ است، تصریح کرد: با یک استفراغ عمدی در 30 دقیقه اول پس از خوردن قارچ، مواد سمی از بدن دفع و خطر مسمومیت می‌تواند به کلی رفع شود.

معاون آموزش و اعتباربخشی سازمان اورژانس ادامه داد: پس از گذشت 24 ساعت از خوردن قارچ اگر علائمی در فرد پیدا نشد اتفاقی برای فرد رخ نداده و مسمومیتی وجود ندارد.

علائم قارچ‌های گوارشی بعد از 5 ساعت بسیار خطرناک‌اند

وی گفت: سم در گروهی از قارچ‌ها دارای علائم گوارشی، درد شکم، اسهال و تهوع هستند که اگر این عوارض قبل از 5 ساعت پیدا شود خطرناک نیست ولی اگر بعد از 5 ساعت این علائم در فرد پیدا شود نشان دهنده بسیار سمی و خطرناک بودن قارچ است که می‌تواند باعث آسیب به کبد شود.

نوری ساری با بیان اینکه گروهی دیگر از قارچ‌های سمی به عنوان قارچ جادویی یا مجیک ماشروم شناخته می‌شوند، خاطرنشان کرد: این قارچ‌ها توهم‌زا هستند و بعضی افراد از این نوع قارچ به عنوان مواد مخدر استفاده می‌کنند که در آینده موجب تغییر شخصیت می‌شوند و ممکن است یک فرد مهربان پس از مصرف آن به یک فرد خشن تبدیل شود.

وی افزود: اگر افراد در ساعت‌های اولیه مصرف قارچ‌های سمی با اورژانس تماس بگیرند به راحتی می‌توان از آسیب‌های جدی و مسمومیت‌های شدید جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخریب ۸۰ درصد مدارس غزه و تبدیل آن به بازداشتگاه و مرکز شکنجه
  • حکم اعدام بابک زنجانی با موافقت رهبری تبدیل به ۲۰ سال زندان شد
  • تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال زندان شد
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت