Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نائب رئیس اول مجلس در یادداشتی عنوان کرد که ایمن‌سازی از بیماری کرونا از طریق واکسیناسیون در کشورهای مختلف به سرعت در  حال افزایش است، اما در کشور ما و در دولت تدبیر و امید وعده یک‌میلیون و 300 هزار دوز واکسن در سال 99 حتی در یک‌چهارم آن هم محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل یادداشت نائب رئیس مجلس در رابطه با موضوع واکسیناسیون کووید19 به شرح زیر است:

اهمیت واکسیناسیون در قطع زنجیره انتقال برای رسیدن به ثبات در مدیریت همه‌گیری بیماری کووید19 در محافل و مجامع علمی به خوبی مطرح گردیده و در همین راستا سرعت ایمن‌سازی در کشورهای مختلف با سرعت چشمگیری رو به افزایش می‌باشد، در حالی که همچنان در دولت تدبیر وعده یک میلیون و سیصد هزار دوز واکسن در فاز اول تا انتهای سال ۹۹ حتی به میزان یک‌چهارم نیز محقق نشد.

بعد از اینکه دولت نتواتست به وعدههای کمی واکسیناسیون خود در فاز اول جامه عمل بپوشاند، عدول از سند خود را در دستورکار قرار داد و بی نظمی‌هایی در  اولویت‌بندی ایمن‌سازی شکل گرفت و شاهد آن بودیم که بدون تکمیل شدن اولویت‌های فاز اول، پوشش ناقصی از فازهای بعدی را داشته باشیم.

به صورت ویژه توصیه می‌شود پوشش واکسیناسیون با سرعت بیشتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تری پیگیری شود تا شاهد شرایط بهتری در کشور باشیم.

 با توجه به نشانه‌های خیز چهارم بیماری در کشور، از مردم عزیز مصرانه تقاضا داریم تا اصول بهداشتی را به صورت جدی رعایت نمایند تا در شرایط بحرانی دیگری قرار نگیریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایمن سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۱۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟