Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در گردهمایی مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در کرمان گفت: توافق ۲۵ سال ایران و چین سند گویای پیروزی مقاومت مردم در برابر تحریم‌های آمریکا و اتفاق مهمی است که باید مدت‌ها قبل از این عملیاتی می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در روز‌های اخیر شاهد اتفاقات مثبتی در بخش همکاری‌های بین المللی از جمله همکاری با کشور چین بوده ایم، افزود: ما از دولت فعلی گلایه داریم؛ چرا با سوء مدیریت در وزارت امور خارجه و برخورد‌های ناصحیح وزیر اسبق اقتصاد با مقامات اقتصادی کشور چین، این اقدام مهم و راهبردی کشور، مدت‌ها به تاخیر افتاد، در حالی که این توافق خیلی زودتر ازاین باید عملیاتی می‌شد.

پورابراهیمی تصریح کرد: امروز پیامی که به دنیا ارسال شده این است، جمهوری اسلامی ایران با کشوری که تقریباً قدرت نخست اقتصاد دنیا است، برنامه راهبردی ۲۵ ساله دارد و این صدای تمامی معاندین نظام از جمله افراد سلطنت طلب را درآورده است.

او با اشاره به نمونه‌ای از وطن فروشی حکومت‌های فاسد قبل از انقلاب بیان داشت: جدا شدن آذربایجان و گرجستان در دوران فتحعلی شاه قاجار، جدا شدن افغانستان در دوران محمد شاه قاجار، جداشدن ترکمنستان در دوران ناصرالدین شاه قاجار، واگذاری سرچشمه هیرمند به افغانستان، اروند رود به عراق و آرارات به ترکیه در دوران رضا شاه پهلوی و این اواخر جدا شدن کشور بحرین به عنوان استان چهاردهم ایران به وهابی‌های آل خلیفه در دوران خفت بار محمدرضا شاه پهلوی نمونه‌ای از این اسناد وطن فروشی است که نسل امروز آن‌ها به نیابت از اسلاف پیشین خود، ادعای نگرانی برای ایران بزرگ می‌کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول این چهار دهه نشان داده، حتی در جنگ نابرابر هشت ساله تحمیلی یک وجب از خاک کشور را به اجانب نداده است که این سند افتخار انقلاب، امام، رهبری و شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی به شمار می رود.

پورابراهیمی تصریح کرد: بر اساس اصول ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی سند‌های راهبردی برای عملیاتی شدن در چهار چوب عهدنامه ها، مقاوله نامه ها، قراداد‌ها و موافقت نامه‌ها پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی قابلیت اجرایی شدن خواهد داشت.

 او، منافع ملی را اصلی‌ترین معیار در اجرایی کردن اسناد همکاری عنوان کرد و افزود: ما ذره‌ای از منافع ملی در تصویب اسناد تعهد آور ایران با هر کشوری کوتاه نخواهیم آمد، اما ابراز نگرانی بعضی از عناصر داخلی در اجرایی شدن یک برنامه راهبردی با کشور‌هایی که در منطقه با سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران همراهی می‌کنند، جای تعجب دارد.

او بیان داشت: امروز مسیر حرکت پر شتاب برای اقتصاد کشور فراهم شده و قطعا این علامتی از موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایرانست که امروز در این نمونه توافق ها، خود را نشان داده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه مسلم است، آمریکا و اروپایی‌ها می‌دانند زمان فشار حداکثری به جمهوری اسلامی ایران تمام شده و ایران مقتدر با اتکا به ایمان مردم و رهبری حکیمانه انقلاب، علی رغم همه کارشکنی‌ها مسیر عزت را دنبال خواهد کرد.

او تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران برای حل مشکلات اقتصادی با خودباوری به توانمندی‌های داخلی کشور به جای چشم دوختن به رفتار آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها، مسیری جدید ایجاد کرده و ‌ای کاش دولت در طول این سال‌ها برای حل مشکلات اقتصادی به جای نگاه به مذاکرات در خارج از کشور، نگاه به درون را مد نظر قرار می‌داد.

 پورابراهیمی افزود: اینکه تمام برنامه و سیاست خارجی را بر مذاکرات بگذاریم، خطای راهبردی است، اما آنچه مسلم است، در طول سال‌های اخیر، دولت هیچگاه به جریان همراهی با کشور‌هایی مانند روسیه، هند و چین به عنوان یک اولویت مهم و راهبردی اعتقاد نداشته؛ ولی اکنون این اتفاق رقم خورده است و این موضوع مسیر حرکت جدیدی برای اقتصاد کشور فراهم کرده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز اولویت کشور در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی است و سازمان فنی و حرفه‌ای نیز به عنوان سازمانی تخصصی در رسیدن به این آرمان که مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم است، می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.

پورابراهیمی تاکید کرد: با تشکیل دولتی توانمند، مقتدر و متخصص که با مشارکت حداکثری مردم روی کار خواهد آمد، شاهد تغییرات و تصمیمات جدید در حوزه اقتصاد کشور باشیم.

پورابراهیمی افزود: جمهوری اسلامی ایران با تمام محدودیت‌ها و موانع ایجاد شده در حوزه اقتصادی در طول سال‌های اخیر نشان داده، علی رغم تلاش‌های دشمن با مدد الهی و مجاهدت و مقاومت مردم مسیر خود را با اقتدار ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توافق ایران نمایندگان مجلس جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۱۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

به گزارش جام جم آنلاین، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است. 

آیت الله رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری همه طرف‌هاست

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه پیگیری مجدانه برای تحقق اهداف لازم است، تصریح کرد: اگر پیگیری مجدانه صورت نگیرد اهداف فقط بر روی کاغذ و به عنوان آرمان دست نیافتنی باقی خواهد ماند.پیشینیان کارهای بسیاری می‌خواستند انجام دهند اما فرصت‌ها از دست رفت و نشد آنچه باید اتفاق افتد.امیدوارم نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و هم این نشست بتواند اقتصاد مکمل ایران و آفریقا را شکل دهد.

وی با اشاره به توانمندی های ایران در صدور خدمات فنی مهندسی اظهار کرد: ما توانمندی‌هایی داریم تحت عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی، ظرفیت‌هایی نیز در آفریقا وجود دارد که اگر این ظرفیت‌ها به هم ضمیمه شود اقتصاد مکمل شکل می‌گیرد.شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری و فعالیت همه طرف‌هاست و اگر همه دست به دست هم دهند این اتفاق خواهد افتاد. 

اراده،شناخت ظرفیت ها و رفع موانع از مسائل مهم بین ایران و آفریقاست

رییس جمهوربیان کرد: فراوری معادن در آفریقا از موضوعات مهمی است که با توجه به دانشی که جمهوری در این زمینه دارد ومی تواند به فرآوری معادن آفریقا کمک‌کند.کشت فراسرزمینی از دیگر ظرفیت های مهم است.تامین مواد اولیه با قیمت مناسب می‌تواند برای همه فعالان اقتصادی ومراکز تولیدی از سوی آفریقا صورت گیرد.

وی با اشاره به شاهکار مهندسان ایرانی در ساخت سد در سریلانکا تاکید کرد: خدمات فنی ومهندسی در ایران به برکت انقلاب اسلامی جایگاه قابل قبولی دارد که مورد قبول همگان است سدی که در کشور سریلانکا ساخته شد متخصصان ایرانی تکنولوژی و فناوری که در آن بکار برده بودند کم نظیر و در بخشی بی نظیر بود.امکان ساخت پالایشگاه ونیروگاه از سوی جمهوری اسلامی وجود دارد و می توانیم در این زمینه با کشور های آفریقای همکاری داشته باشیم.

آیت الله رئیسی اراده و شناخت ظرفیت ها و رفع موانع پیش رو را از مسائل مهم بین ایران و آفریقا برشمرد و گفت: رفع مشکل نقل وانتقال مالی وپولی از زیرساخت های ضروری است. در قاره آفریقا ارتباط با کشور ها نسخه مختص خود را می طلبد و باید برنامه های متفاوت برای هر کشور و اقلیم داشت‌.

پیگیری مجدانه شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی است

رئیس‌جمهور در ادامه پیگیری مجدانه را شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دانست وبیان کرد: برای انجام کارها باید هدفگذاری داشته باشیم. کار را باید به روز دنبال کرد و این ظرفیت‌های برای قاره آفریقا و ما مهم است. باید زمان‌بندی انجام کارها را محدود کنیم.برنامه کار با زمانبندی دقیق انجام شود. پیگیری مجدانه شرط موفقیت در کار اقتصادی است. به همکاران در وزارت‌خانه‌های مختلف به ویژه وزارت امور خارجه و وزارت صمت اعلام کرده‌ام که شرط موفقیت در شناخت، انعقاد قرارداد، حل مسائل زیرساختی و دستیابی به اهداف اقتصادی پیگیری مجدانه موضوع به صورت روزانه است.

دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشورهای آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است / طرح‌ شیطانی منزوی کردن ایران تاکنون به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نمی‌رسد
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است