Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، در شرایطی که واکسن های کرونا یکی پس از دیگری مرحله «توسعه و تکمیل» را در دنیا پشت سر می گذارند آخرین اخبار مربوط به این بیماری و ویروس کووید19 به شرح زیر است:

 

*هفت بریتانیایی بعد از تزریق واکسن کرونای آسترازنکا دچار لختگی خون در مغز شدند و جان خود را از دست دادند.

*شرکت داروسازی جانسون و جانسون آزمایش این واکسن بر روی کودکان زیر 12 سال را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایشات در بریتانیا، اسپانیا و ایالات متحده آمریکا انجام می شود.

*محققان موسسه مطالعات بیولوژیکی در کالیفرنیای آمریکا یک کیت تست جدید برای کرونا  به نام «نیروانا» ایجاد کرده‌اند. این دستگاه می‌تواند COVID – کرونا را در ۱۵ دقیقه تشخیص دهد و در عین حال تست برای ویروس‌های دیگر با نشانه‌های مشابه آنفولانزا نیز امکان پذیر است. چون این ماشین سریع‌تر، ارزان‌تر و قابل‌حمل از سایر تست‌ها می‌تواند برای تشخیص ویروس در مدارس یا فرودگاه‌ها استفاده شود. این کیت به اندازه یک لپ تاپ است.

*مسئولان شرکت فایزر در بیانیه جدید خود مدعی شدند این واکسن 100 درصد در مقابل گونه جهش یافته آفریقایی موثر است، گونه جهش یافته برزیلی را هم با درصد بسیار بالایی از موفقیت شکست می دهد و حداقل برای شش ماه تاثیر خود را در بدن حفظ می کند.

*آمار و ارقام نشان می دهد که بیماری کرونا در سال 2020 سومین عامل مرگ و میر در کل جهان بود.

*آمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به گونه جهش یافته برزیلی در کشور برزیل در بین افراد زیر 20 سال سه برابر شد.

*محققان انگلیسی می گویند ویروس جهش یافته «کنت» و یا همان ویروس انگلیسی کشنده تر از نوع اورجینال آن نیست اما خطر بستری شدن ناشی از این بیماری را افزایش می دهد.

*دوسوم کارشناسان در سراسر جهان معتقدند که گونه های جدید جهش یافته کرونا تا یک سال دیگر واکسن های ساخته شده را بی اثر می کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ویروس جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت