Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند دانشگاه پیشرو در امارات، به عنوان بخشی از یک برنامه اقدام جامع برای توسعه برنامه‌های معتبر آموزش آنلاین، با هدف تقویت انگیزه دیجیتال در بخش آموزش عالی انتخاب شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از یودبلیونیوز،‌ پس از اینکه نظام آموزش عالی تصمیم به ارتقاء کیفیت آموزش آنلاین در این کشور گرفت،‌ ۹ دانشگاه برجسته اماراتی تصمیم به تشکیل دوره‌های آنلاین گرفتند که همزمان با جذب دانشجویان خارجی انجام می‌شود و این روند را تسریع می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاندمی "کووید-۱۹" آموزش به سبک سنتی و حضوری را از میان برد وتاثیر زیادی روی فرآیند آموزش داشت.

برنامه‌هایی که این ۹ دانشگاه در آن همکاری کرده‌اند،‌در جهت تقویت برنامه‌های آنلاین و در دسترس قرار دادن آنها برای دانشجویان در امارات و خارج از این کشور است.

"محمد المعلا" معاون وزارت آموزش امارات در امور دانشگاهی گفت: این طرح به دنبال تقویت همکاری بین دانشگاه‌های مختلف است.

وی ادامه داد: با این برنامه،‌یادگیری آنلاین در دسترس گروهی بزرگی از دانشجویان قرار خواهد گرفت و فرصت‌هایی را برای دانشجویان ایجاد می‌کند تا ابتکارات آموزش آنلاین توسعه یابد و در سال ۲۰۲۲ میلادی راه اندازی شود.

مقامات آموزش عالی امارات معتقدند که فناوری‌های دیجیتال و آموزش آنلاین بخشی جدایی ناپذیر از سیستم آموزش و پرورش در سراسر جهان در نظر گرفته شده‌اند و شیوع کرونا فرصت‌ها در این زمینه را افزایش داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه های جهان آموزش آنلاین آموزش آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۳۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم

محمد بحرینیان می‌گوید: باید بررسی کنیم چطور چین با 320 میلیارد دلار می‌تواند به توسعه دست یابد اما ایران با سرمایه‌ای به مراتب بیش از این میزان قادر به رشد و توسعه نبوده است.

این پژوهشگر توسعه با حضور در کافه خبر خبرانلاین با تاکید بر اینکه ما در وضعیت بغرنجی گیر کرده‌ایم به آمارهای خروج سرمایه از ایران و ناترازی در روابط اقتصادی ایران و امارات و سایر کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: در طول سی و دو سال گذشته متجاوز از بیست درصد درآمدهای ارزی ، با امارات مازاد منفی داشته‌ایم . این رقم بالغ بر دویست میلیارد دلار می‌شود. ما تحقیقی را در این مورد انجام دادیم که به زودی منتشر می‌کنیم .

وی به ترکیه نیز اشاره کرد و گفت: در بستر و زمان‌های مناسب نیز بیش از دویست میلیارد دلار از پوئل ما به ترکیه تزریق شد و همین حالا هم همچنان تزریق پول ما به ترکیه ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان