Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: برخی موضوعات بویژه موضوعات حیاتی که با جان انسان ها سروکار دارد، با توصیه و خواهش و التماس درست نمی‌شود، تجربه یکساله شیوع بیماری کرونا نشان داده هر زمان تصمیمات قاطعی اتخاذ شود بیماری مهار می شود و هر وقت به خواهش متوسل شویم نتیجه ای نخواهد داد، لذا باید تصمیمات قاطع گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروز اکرمی شنبه ۱۴ فروردین در ستاد استانی کرونا در استان مرکزی اظهار کرد: ستاد استانی کرونا یک مرجع است و جلسات آن جهت تصمیم‌گیری برگزار می شود، قرار نیست که در این جلسه سخنرانی شود، لذا در جلسات ستاد استانی و شهرستانی باید واقعیت ها هرچند تلخ گفته شود، نه اینکه از اوضاع خوب سخن به میان بیاید، اما به یکباره شهرستان به رنگ قرمز تغییر وضعیت دهد.

وی با بیان میزان مبتلایان نسبت به هفته نخست فروردین سه برابر و فوتی‌ها چهار برابر شده است، افزود: کارشناسان پیش از شروع سال جدید، اعلام کردند مسافرت های نوروزی نگرانی های جدی در حوزه گسترش بیماری ایجاد می کند، اما متاسفانه بدنبال بی توجهی به این نگرانی ها، متاسفانه اغلب استان های کشور درگیر شرایط سختی شدند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به قرمز شدن وضعیت اراک، تصریح کرد: ای کاش ستاد ملی کرونا تصمیمات سخت‌تری را در خصوص ممنوعیت ها و محدودیت ها اتخاذ می کرد تا همانند سال ۹۹ بتوان مدیریت خوبی داشت.

اکرمی ادامه داد: بر اساس گزارش وزارت بهداشت، تعدادی از مبتلایان، قرنطینه شکنی کرده اند که دانشگاه علوم پزشکی باید این افراد را شناسایی و تصمیمات لازم را برای آنها اعمال کند.

وی بیان کرد: برخی موضوعات بویژه موضوعات حیاتی که با جان انسان ها سروکار دارد، با توصیه و خواهش و التماس درست نمی‌شود، تجربه یکساله این بیماری نشان داده هر زمان تصمیمات قاطعی اتخاذ شود بیماری مهار می شود و هر وقت به خواهش متوسل شویم نتیجه ای نخواهد داد لذا باید تصمیمات قاطع گرفته شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: وضع هیچکدام از شهرستان های استان مناسب نیست و فرمانداران باید از الان تدابیر لازم را اتخاذ کنند. قابل قبول نیست که شهرستان خمین بعد از گذشت یکماه همچنان در شرایط نارنجی قرار داشته باشد. این به این معنی است که تصمیمات اتخاذ شده در خمین اثرگذار نبوده است چراکه اگر اثرگذار بود بعد از یکماه باید رنگ خمین از نارنجی به زرد تغییر پیدا می کرد لذا باید نوع و شکل تصمیمات تغییر پیدا کند.

اکرمی بیان کرد: با توجه به قرمز شدن وضعیت اراک، از فردا باید تمامی مشاغل گروه های ۲ و ۳ و ۴ به جز موارد ضروری تعطیل و کارمندان در دستگاه های ضروری با ۵۰ درصد ظرفیت و در دستگاه های غیرضروری با یک سوم ظرفیت فعالیت کنند، همچنین فعالیت تمامی مراکز آموزشی و نماز جمعه و هرگونه تجمع بالای ۱۵ نفر نیز اکیدا ممنوع خواهد بود.

وی با تاکید بر نگران کننده بودن وضعیت استان گفت: ظرفیت کادر درمان محدود است و با این وضعیت که روند مبتلایان به صورت آسانسوری در حال افزایش است باید چاره ای مناسب اندیشیده و تصمیمات جدی جهت اجرا اتخاذ شود. فرمانداران باید علیرغم مشغله انتخاباتی در این راستا نیز تلاش مضاعف انجام دهند تا شاهد قرمز شدن باقی شهرستان ها در استان نباشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا کروناویروس استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۳۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن

 به گزارش اتاق خبر به نقل از عرشه آنلاین :گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد مستاجران در کشور به یک‌سوم رسیده است. این در حالی‌ست که تورم بازار اجاره و مسکن هر روز در روند صعودی پیشروی می‌کند و این موضوع در آینده به بحرانی بزرگ دامن خواهد زد.

، آسیب‌های ناشی از تحریم‌های اقتصادی که علیه یک کشور شدت می‌گیرد، آثار خود را تنها در یک عرصه نشان نمی‌دهد. این تحریم‌ها در ایران نیز سالهاست در تار و پود اقتصاد تنیده‌ و سرنوشت تمام حوزه‌های آن را تحت تاثیر خود قرار داده است.

یکی از اصلی‌ترین این حوزه‌ها مسکن است که به‌ویژه از سال ۱۳۹۷، افزایش قیمت افسارگسیخته‌ای را تجربه کرده است. این تورم قیمتی نیز خود، عرصه مسکن را از چند بعد متفاوت تحت فشار گذاشته است، به‌گونه‌ای که در یکی از سیاه‌ترین دوره‌های خود به‌سر می‌برد.

اپیزود اول؛ تورم مسکن و ناامیدی مردم از صاحبخانه شدن

تورم صعودی مسکن طی سال‌های اخیر در حالی اتفاق افتاده که قدرت اقتصادی مردم، از آن، جا مانده است؛ در نتیجه مسکن برای تعداد زیادی از خانوارها در سراسر کشور تبدیل به رویایی دست‌نیافتنی شده است. به‌گونه‌ای که تعداد معاملات نسبت به ‌سال‌های گذشته افت چشمگیری را تجربه کرده است.

سیاست‌های انقباضی دولت در سال ۱۴۰۲ نیز به این موضوع دامن زده است. بر اساس گزارش بانک مرکزی، تعداد معاملات از دی‌ماه ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲ حدود ۷۵ درصد افت داشته است. کارشناسان می‌گویند ضربه‌ای که این رکود بر بدنه بازار مسکن وارد کرده، کاری‌تر از ضربه افزایش قیمت در سال‌های اخیر بوده است.

اپیزود دوم؛ رکود در معاملات مسکن و یاس سازندگان 

قیمت مصالح ساختمانی و افزایش هزینه‌های ساخت مسکن در سال‌های اخیر، حاشیه سود انبوه‌سازان را کاهش داده است. این موضوع در کنار نبود مشتری و کاهش قدرت اقتصادی مردم باعث شد انبوه‌سازان عطای ساخت و ساز را به لقای آن ببخشند و خود را از این صنعت کنار بکشند.

در نتیجه اکنون بازار مسکن، هم از سمت عرضه و هم از سمت تقاضا با مشکل مواجه است و از هر سو که به آن نگریسته شود جز سیاهی رنگی نیست!

اپیزود سوم؛ رشد تورم در بازار اجاره و نگرانی مستاجران

قیمت مسکن علاوه بر تاثیری که بر عرضه و تقاضا دارد به‌طور مستقیم بر بازار اجاره نیز موثر است. تورم در این دو بازار، موازی با یکدیگر حرکت می‌کند و هرگاه سرعت قطار رشد قیمت در بازار مسکن شدت بگیرد، بازار اجاره را نیز به‌دنبال خود خواهد کشید.

آماری که دنیای‌اقتصاد به تازگی منتشر کرده نشان می‌دهد، روند رشد اجاره‌‌بهای مسکن، هم در تهران و هم در کشور از «ورود بازار اجاره‌‌ به عصر جدید» حکایت می‌کند؛ سال گذشته هزینه اجاره‌‌نشین‌‌ها در کشور، نزدیک به ۴۰‌ درصد (۳۹.۶ درصد) نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرد و در تهران نیز تورم اجاره، نرخ ۵۲ را به ثبت رساند که هر دو نرخ، «رکورد رشد سالانه اجاره‌‌بها» در تاریخ ثبت آمارهای اجاره، محسوب می‌شود.

بر اساس آمارهای مورد اشاره، مشخصه اصلی این دوره از بازار اجاره مسکن که به صورت محسوس از اواخر دهه ۹۰ –به طور دقیق از سال ۹۹، یعنی دو سال پس ‌‌از شروع جهش قیمت مسکن- شکل گرفته، «پوست‌‌اندازی تورم اجاره» است.

در فاصله سال‌های ۱۳۹۷ تا پایان ۱۴۰۲، میانگین نرخ رشد سالانه اجاره‌‌بها در کشور سه برابر نرخ سال‌های ۹۰ تا پایان ۹۶ بوده است. در شهر تهران نیز همین شاخص یعنی میانگین تورم سالانه اجاره به ۴ برابر قبل رسید. این در حالی‌ست که با کوتاه شدن دست مردم از خرید خانه هر روز نیز به تعداد مستاجران در کشور افزوده می‌‌شود.

داده‌های مرکز آمار ایران نشان از آن دارد که از دهه ۳۰ خورشیدی نسبت مالکان مسکن به مستأجران به صورت مداوم در حال افزایش بوده است. این روند از دهه ۷۰ شیب نزولی گرفته و اجاره‌نشینی به سرعت رشد کرده است؛ تا آنجا که در حال حاضر نزدیک به یک‌سوم جمعیت کشور و بیشتر از نیمی از تهرانی‌ها مستأجر هستند.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در سال ۱۴۰۳ قیمت مسکن روندی صعودی را طی کند و در مقابل، تورم اجاره نیز مسیری افزایشی پیش رو داشته باشد. 

حالا باید دید در آینده چه بر سر قشری خواهد آمد که دیگر با شرایط فعلی توانی برای خرید مسکن ندارند و در مقابل اجاره یک خانه حداقلی نیز هر روز برای آنها سخت‌تر می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن