Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اجرای طرح تحقیقاتی متیلن بلو در کارآزمایی بالینی فاز 2 و 3 در بیمارستانهای شریعتی و امام رضا (ع) مشهد نتایج بسیار خوبی در درمان بیماران بدست آمد که منجر به ترخیص سریع بیمار از بیمارستان و کاهش آمار مرگ و میر گردید و آمار فوت از 21.4 درصد به 12.3 درصد کاهش یافت.

به گزارش برنا؛ دکتر داریوش حمیدی علمداری مجری طرح تحقیقاتی درمان بیماران کرونا با استفاده از داروی متیلن بلو (مصوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد) داروی متیلن بلو را دارویی بسیار ایمن معرفی نمود و تصریح کرد: این دارو برای بیمارانی که مبتلا به مت هموگلوبین بدنبال برخی از مسمومیت ها می شوند و اکسیژن خون در آنها کاهش یافته است برای درمان استفاده میگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مت هموگلوبین ،  انتقال اکسیژن توسط آهن سه بارمثبت هموگلوبین گلبول های قرمز انجام نمی شود و متیلن بلو آهن سه بارمثبت را به دوبار مثبت تبدیل می نماید و بدنبال آن اکسیژن میتواند به آهن دوبار متصل گردد که این سبب بالا بردن سطح اکسیژن خون می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: طی مطالعاتی که بر روی بیماران و زخم ها داشتم متوجه تاثیر متیلن بلو در افزایش اکسیژن رسانی در بافت شدم و منجر به این شد که متیلن بلو کاندید مناسبی برای افزایش اکسیژن رسانی در بیماران کرونا شود و برای درمان این بیماران میتواند تجویز گردد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد : با توجه به اینکه در بیماران کرونا اکسیژن خون کاهش میابد و به سختی تنفس می کنند ، این دارو می تواند با افزایش خون رسانی به این بیماران کمک کند، پیشنهاد پروپوزال تحقیقاتی آن به دانشگاه ارائه و بر اساس مدارک مستند علمی مورد تصویب دانشگاه قرار گرفت و به عنوان یک راه درمانی برای بیماران کووید -19 در بیمارستان شریعتی و بیمارستان امام رضا(ع) و بیمارستان قائم (عج) مورد استفاده قرار گرفت و توانست روند ترخیص بیماران را تسریع نماید و آمار مرگ و میر را بوضوح کاهش دهد.

عضو هیأت علمی گروه بیوشیمی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  افزود: مقاله مرتبط با این پروپوزال در مجله معتبر European Journal of Pharmacology چاپ شده و  مقاله دیگر Clinical and Translational Investigation  پذیرفته شده است و چند مقاله دیگر هم از این پروپوزال استخراج شده که در مرحله داوری بوده که در آنها در خصوص نتایج درمانی بسیار مثبتی که از راه درمان با متیلن بلو به دست می آید بحث و بررسی می شود.

مجری طرح تحقیقاتی درمان بیماران کرونا با استفاده از داروی متیلن بلو (مصوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد)بیان داشت : با توجه به نتایج بسیار مثبت به دست آمده از کارآزمایی های بالینی و کاهش  آمار مرگ و میر و تسریع در  ترخیص بیماران از بیمارستان ، پزشکان بیمارستان شریعتی استفاده از این دارو را در پروتکل های درمانی بیماران کرونا  مصوب نمودند و مکاتبات لازم با معاونت درمان انجام شده است تا با توجه به مکانیسم های ثابت شده این  دارو  و اثرات دیده شده آن بر روی بیماران بتواند وارد پروتکل های کشوری نیز بشود .

دکتر حمیدی علمداری  اضافه کرد : طی تحقیقات متوجه شدیم که داروی متیلن بلو علاوه  بر نقش موثری که در افزایش سطح اکسیژن خون دارد ،می تواند همچنین سبب کاهش سختی تنفس بیمار شود و به عنوان یک داروی بسیار مناسب و موثر در شروع بیماری از شدت گرفتن بیماری جلوگیری کند .

مجری طرح تحقیقاتی درمان بیماران کرونا با استفاده از داروی متیلن بلو (مصوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد)خاطر نشان کرد : در کارآزمایی بالینی فاز دوم و سوم  در گروه مداخله بیماران علاوه بر درمانهای استاندارد، متیلن بلو را دریافت نمودند که موجب تسریع بهبودی و ترخیص سریع از بیمارستان و کاهش آمار فوت گردید.

وی افزود: برای 38 بیمار که به هیچ درمان متداولی پاسخ نداده بودند و در شرایط بسیار بحرانی قرار داشتند، بعنوان آخرین خط درمان برای این بیماران، داروی متیلن بلو تجویز شدکه خوشبختانه موفق شدیم 32 بیمار را از مرگ نجات دهیم .

 دکتر داریوش حمیدی علمدار در پایان گفت: فرمولاسیون داروی متیلن بلو در درمان کرونا ثبت اختراع گردیده است و می تواند همراه با داروهای دیگر به عنوان مکمل درمان استفاده شود چرا که نقش ثابت شده ای در افزایش اکسیژن رسانی ،  جلوگیری از تکثیر ویروس ، جلوگیری از لخته شدن خون ،  ضد التهاب ، ضد تولید NO  و آنتی اکسیدان و همچنین کاهش دیسترس تنفسی دارد که سبب بهبود بیماران کرونا میگردد.

دکتر حمیدی از پزشکان  تلاشگر بیمارستان شریعتی  و امام رضا (ع) و قایم (عج) آقایان دکتر حسینعلی زاده و دکتر حفیظی و دکتر ایلاتی و دکتر هاشمی و دکتر باقری و دکتر صدیق و دکتر حسینی و دکتر صفری و دکتر امینی و دکتر صداقت و دکتر کرامتی و خانمها دکتر مزدوریان و دکتر برازنده و دکتر جاوید و دکتر امینی و دکتر وجوهی و  دکتر نبوی و دکتر سعادتیان و دکتر مرادی و پرستاران زحمتکش در بیمارستان شریعتی و امام رضا (ع) قدردانی نمود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان شریعتی درمان بیماران بیماران کرونا طرح تحقیقاتی اکسیژن خون امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟