Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیان گذار پویش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه گفت: متاسفانه دولت برای رفع مشکل داروی بیماران سرطانی سینه با فعالان حوزه پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه همکاری لازم را انجام نمی‌‌دهد تا هرچه سریع‌تر این داروها از گمرک ترخیص شود.

به گزارش ایلنا افسانه اقبال‌نیا افزود: به‌ رغم اینکه تمام مسئولان فرودگاه دستور ترخیص دارو را دادند و نهایت همکاری را مسئولان حراست و گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) داشتند اما نماینده سازمان غذا و دارو با دلائلی مانند ورشکست شدن وارد کننده این دارو از تحویل دارو به ما خودداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تفاوت قیمت میلیونی داروها از داروخانه تا بازار بنیان‌گذار پویش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه از کمبود و افزایش هزینه های داروی بیماران سرطانی از نوع سینه خبر داد و گفت: داروی اندوکسان که برای شیمی در مانی تجویز می شود در حال حاضر داروخانه های دولتی آن را در اختیار مردم قرار نمی دهند. تفاوت قیمت میلیونی داروها از داروخانه تا بازار بیانگر این است که دارو در کشور وجود دارد اما قرار نیست در اختیار مردم قرار بگیرد.

اقبال‌نیا با درخواست نظارت اصولی بر توزیع دارو در کشور، بیان کرد: پزشک برای یک جلسه شیمی درمانی، 10 دارو را در یک نخسه می نویسد و یک قلم دارو کمیاب و گران قیمت است که در بازار آزاد با قیمتی بالغ‌بر یک میلیون و هشتصد هزار تومان می فروشند.

بنیان گذار پویش مبارزه با سرطان سینه از پیگیری برای تامین دارو بیماران این نوع سرطان خبر داد و گفت: برای تامین داروی بیماران سرطان سینه عضو این پویش از دوستان خیر در کشورها‌ی دوست و مسلمان  درخواست دارو دادیم که اکنون  مقداری  دارو وارد گمرک شده  اما ضبط شده جای ابهام دارد که چرا و چگونه این دارو به دست ما نمی رسد.  مخالفت نماینده سازمان غذا و دارو با تحویل این دارو  بنیان گذار پویش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه در ایران گفت:به‌ رغم اینکه تمام مسئولان فرودگاه دستور ترخیص دارو را دادند و نهایت همکاری را مسئولان حراست و گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) داشتند اما نماینده سازمان غذا و دارو با دلائلی مانند ورشکست شدن وارد کننده این دارو از تحویل دارو به ما خودداری کرد. وجود جدی مافیای دارو در کشور اقبال نیا اضافه کرد: بیماران سرطان سینه در انتظار این دارو در بیمارستان‌ها بستری هستند که نیازمند حمایت و چاره گشایی از سوی دولت هستیم و نباید فراموش کرد که به صورت عجیبی مافیای دارو در کشور وجود دارد.

بنیان گذار پویش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه در ایران با بیان اینکه هرچند ما در کشور دچار تحریم های ظالمانه قرار گرفتیم اما ذکر این نکته ضروری است که کاسبان داخلی باعث تشدید تحریم ها شدند و به رغم ورود دارو به کشور بعضی از افراد اجازه ترخیص آنها را نمی‌دهند.

به گفته بنیان گذار پویش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه در ایران، 30 میلیون تومان بطور میانگین هزینه درمان بیماران سرطانی طی یک ماه است. بیشتر بیماران سرطانی مبتلا به سرطان سینه طی دوره 28 روزه باید یک آمپول را تزریق کنند که متاسفانه هزینه های سرطان در دوران تحریم کشورمان، بسیار افزایش یافته که بسیاری از خانم ها و خانواده های آنان قادر به تامین هزینه های درمان نیستند و طی ماه های گذشته، برخی از خانم ها با خروج از فرآیند درمان به شکل دردناک  و غمناکی از بین رفتند.

اقبال‌نیا ادامه داد: علاوه بر هزینه عکسبرداری و آزمایش های دوره ای، فقط یک نوع آمپول این بیماران سرطانی که قبلا با یک میلیون و 900 هزار تومان قابل تامین بود، در حال حاضر، به 17 میلیون تومان رسیده است.

وی تصریح کرد: امیدواریم  با  کمک دولت و سازمان‌های مربوطه  تمام مشکلات را برطرف کنیم به امید  انکه  در هیچ خانه ای زن مبتلا به سرطان پستان  نداشته باشیم. وضعیت سرطان سینه در ایران بنیان گذار پویش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه در ایران گفت: هر 40 دقیقه یک زن به بیماری سرطان سینه مبتلا می شود و شیوع این بیماری در آقایان نیز  از 1 درصد به 2 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: پایین آمدن آمار سرطان سینه در آقایان و خانم ها و کنترل زودهنگام پیش از بروز عوارض جدی در بدن فرد در گرو آگاه‌سازی آنان از نشانه‌ها و علائم این نوع سرطان و تداوم برنامه‌های غربالگری و آگاه‌سازی در کشور است.

بنیان‌گذار پویش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه ادامه داد: این پویش با اجرای طرح اثربخش آگاه‌سازی  سرطان سینه به شیوه‌های گفت و گوی ساده و قابل فهم مطابق با گویش آنان و با ارتباط نزدیک با بدنه اجتماعی، توانسته نقش موثری در آگاه‌سازی جامعه زنان و آقایان ایرانی داشته باشد که نیاز به پیوستن افراد بیشتری به این پویش هستیم تا اهداف مدنظر محقق شود.

وی افزود: سرطان سینه براساس ویژگی و اثراتی که در بدن می گذارد، اگر فرد سریعتر از علائم و راه‌های مقابله با آن آشنا شود نیز به راحتی می‌تواند روند درمان را آغاز کند و آنرا شکست دهد. لینک کوتاه: asriran.com/003GFW

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیماران سرطانی بیماران سرطان دارو در کشور آگاه سازی اقبال نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۳۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت های دانش بنیان
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت‌های دانش‌بنیان
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص