Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی پیش از ظهر امروز در جمع برخی از مدیران استان، با اشاره به این‌که چند سالی است که شعارهای سال روی برنامه های سازمان صمت متمرکز شده است، اظهار داشت: آمارها نشان می‌دهد که در زمینه تولید ۷۰ درصد خودکفا شده ایم.

وی با اشاره به سخنان رهبری در مورد تحریم‌ها مبنی بر اینکه برای مذاکره عجله نداریم، افزود: این امر نکته مهمی است و باید کاری کنیم که اثر تحریم‌ها کلا از بین برود تا آمریکا و غرب نتوانند از تحریم به عنوان یک ابزار فشار استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه یزد تصریح کرد: تحقق این امر نیاز به جدیت بیشتر در کار به ویژه در پشتیبانی تولید دارد زیرا کسانی که در این عرصه فعالیت می کنند، نیاز به پشتیبانی دارند و اگر حمایت نشوند، کار آنها بر زمین می ماند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد یکی از پشتیبانی‌ها را حمایت در زمینه بازاریابی برشمرد و گفت: حمایت فکری نیز بسیار حائز اهمیت است و تولیدکنندگان باید به نحوی دلگرم شوند که بتوانند نه تنها در تامین نیاز داخل کوشا باشند بلکه به مرحله صادرات نیز برسند.

 بازاریابی و توزیع در بازارهای داخلی و خارجی نیازمند برنامه‌ریزی است

وی با تاکید بر این‌که بازاریابی و توزیع در بازارهای داخلی و خارجی نیازمند برنامه ریزی است، عنوان کرد: بانکها نیز باید در پشتیبانی از تولیدکنندگان تا آخرین مرحله پیش بروند و با پرداخت یک وام، خود را کنار نکشند و تا زمانی که تولیدکننده به شرایط خوب برسد، آن را پشتیبانی کنند.

ناصری تاکید کرد: اگر بانکها روند خود را اصلاح کنند، اتفاقات مهمی می افتد و تولید متوقف نخواهد شد زیرا برخی واحدها معطل یک تنخواه هستند که لازم است سازمان صمت در این زمینه ورود کند.

امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برخی کارخانه ها با مشکلاتی مواجه هستند که حضور یک شریک اقتصادی و فکری می تواند مشکلات آنها را حل کند، افزود: ظاهرا این موضوع تا حدی در استان به راه افتاده اما متاسفانه برخی افراد شراکت را حتی در شرایطی که به حل مشکلات آنها منجر شود، نمی پذیرند که بخشی از این تفکر ناشی از هوای نفس است.

وی ادامه داد: روحیه تعاون باید در سرمایه گذاران و تولیدکنندگان وجود داشته باشد و فرهنگ سازی در این زمینه برای تولیدکنندگان ضروری است.

ناصری با اشاره به این‌که برخی صنایع نمی توانند تسهیلات بانکی دریافت کنند، افزود: شهرک های صنعتی و سازمان صمت می توانند یک صندوق تشکیل دهند و از این محل صنایع دارای شرایط خاص را پشتیبانی کنند.

امام جمعه یزد با اشاره به این‌که متاسفانه در تولید همه نگاه ها به سمت سود بیشتر است، عنوان کرد: برخی تولیدکنندگان به نیاز مردم و جامعه توجه نمی کنند و به سمت تولیدات غیرضروری می روند که سود بیشتری داشته باشد.

وی همچنین بر توسعه صنایع دانش بنیان تاکید کرد و گفت: صنایع باید ملزم شوند که از حضور نخبگان استفاده کنند و با تعیین مهلت و فرصت، در مسیر خودکفایی قطعات و ماشین آلات قدم بردارند.

ناصری با تاکید بر این‌که استعداد جوانان ما از چینی ها و آلمانی ها بیشتر است، افزود: تفاوت در این است که جوانان آنها برای رفع نیازهای کشور خود احساس مسئولیت می کنند و خودباوری دارند و به طور قطع اگر این روحیه در جوانان و مهندسان ما وجود داشته باشد، در زمینه تولید قطعات و ماشین آلات خودکفا خواهیم شد.

وی با اشاره به این‌که سیستم چینی‌ها، سیستم کپی است، عنوان کرد: برخی صنایع ما بخاطر یک قطعه تعطیل شده اند و این جای تاسف است و باید به سمت حل این مشکل پیش برویم.

امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که وابستگی در زمینه تولید خوراک دام نیز از مشکلات کشور است، اظهار داشت: این‌که در کشوری با وسعت و ظرفیت کشور ایران، وابستگی به خوراک دام وجود داشته باشد، پسندیده نیست و لازم است با برنامه ریزی در این زمینه خودکفا شویم و برنامه ریزی باید به نحوی صورت گیرد که هر استان حداقل بتواند به اندازه مصرف خود، خوراک دام تولید کند.

ناصری تاکید کرد: همت و تلاش و فکر باید در همه امور ما به ویژه صنعت و کشاورزی بیشتر شود و این سیستم غلط فاقد آموزش که اکنون در صنعت ما حاکم است، باید اصلاح شود زیرا اگر سیستم آموزش اصلاح شود، یک مهندس یا کارگر باید بعد از چند سال در کارخانه به یک کارآفرین تبدیل شوند.

وی عنوان کرد: گرچه ممکن است در وظایف سازمان صمت نباشد اما لازم است برای رشد کارخانجات و صنعت و صنعتگران، کارهای آموزشی جدی انجام شود.

امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه همه ما باید برای کسب رضای خداوند متعال و رفع مشکلات مردم کار کنیم، افزود: نباید چشم ما به این باشد که دوران فعالیت دولت تمام شده بلکه باید با احساس مسئولیت در مسیر پیشرفت نظام اسلامی و رفع نیازهای مردم و کشور قدم برداریم و بدانیم کسی که برای خدا کار می کند، فقط منتظر عنایت خداست و چشم به تغییر دولت و مذاکره با آمریکا و ... ندارد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه یزد حمایت از تولید توجه به آموزش آیت الله محمدرضا ناصری یزدی استان یزد امام جمعه یزد برنامه ریزی سازمان صمت خوراک دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۴۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • مسئولان با ابتکار عمل برای افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • به حقوق قشر کارگر توجه شود
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • انجام ۲ پرواز به مقصد مدینه منوره
  • مسئولان با ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان