Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@13:53:45 GMT

علت تعطیلی واحدهای صنعتی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۶۶۶۹۰

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران معتقد است که بیش از ۹۵ درصد علت رکود این واحدهای صنعتی به منابع مالی یعنی بانک‌ها و مسائل مدیریتی برمی گردد. ناطقان: صابر پرنیان، مدیرعامل شهرک های صنعتی استان تهران در مورد احیای بیش از ۱۴۰۰ واحد راکد صنعتی گفت: ۱۴۰۰ واحد صنعتی که در سالهای گذشته فعالیت می کردند بنابر دلایلی تعطیل شده بودند اما با همت همه دست اندرکاران و اقدامات قانونی و حمایتی به چرخه تولید برگشتند و اشتغال و تولید در این واحدها به جریان افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه سهم شهرک های صنعتی استان تهران از این تعداد واحدهای تعطیل، ۱۲۰ واحد بود گفت: خوشبختانه این ۱۲۰ واحد در سال گذشته به چرخه تولید برگشت.

مدیرعامل شهرک های صنعتی استان تهران متذکر شد: این واحدها احیا شدند اما فراموش نکنیم که واحد صنعتی یک موجود زنده است و همیشه باید مراقبت و محافظت شود.

پرنیان تدوین برنامه بلندمدت و استراتژی صنعتی را ضروری و موثر دانست و گفت: ما باید قوانین را طوری وضع کنیم که عملاً منجر به بهبود فضای کسب و کار شود و درمورد صدور مجوزهای جدید و آمایش سرزمینی برای تولید کالاها نیز باید اقدامات مناسبی انجام شود.

به گفته مدیرعامل شهرک های صنعتی استان تهران، وجود قوانین متناقض و جزیره ای و ضد تولید و بخشنامه های خلق الساعه حاکی از ضرورت تهیه و تدوین یک برنامه بلندمدت برای حفظ و ارتقای تولید و تولید صادرات محور است.

همچنین علی صدری در  مصاحبه با رادیو گفت و گو گفت: مایه تاسف است که بعد از گذشت یک دهه از نامگذاری سالهای اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، ما امروز به احیای ۱۴۰۰ واحد تولیدی تعطیل افتخار می کنیم!

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران معتقد است که بیش از ۹۵ درصد علت رکود این واحدهای صنعتی به منابع مالی یعنی بانکها و مسائل مدیریتی برمی گردد.

وی با اذعان به عدم استفاده بهینه و مناسب از منابع و سرمایه انسانی در این حوزه گفت: متاسفانه در انتخاب مدیران دولتی به جای شایسته سالاری، سیاست سالاری دنبال می شود و در بخش خصوصی هم خودمان هم تولیدکننده، هم تأمین کننده و هم فروشنده هستیم و برای بررسی نیاز بازار، از متخصص واقعی آن استفاده نمی کنیم.

صدری، ماندگاری واحدهای صنعتیِ برگشته به چرخه تولید را نیازمند عارضه یابی مدیریتی دانست و گفت: یکی از شاخصه های اصلی تولید در کل دنیا منابع مالی و سخت افزاری است اما وقتی منابع مالی در ایران با هزار مانع از بانک تأمین می شود و هزینه سرمایه گذاری هم به شدت بالاست نهایتاً منجر به ورشکستگی خواهدشد. منبع: ایسنا برچسب ها: تعطیلی ، احدهای صنعتی ، بانک ها

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تعطیلی بانک ها شهرک های صنعتی استان تهران واحدهای صنعتی منابع مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۶۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان