Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرآورده‌های هیدروکربنی شاید محصولاتی به نظر برسند که به محض تولید آماده عرضه به بازار هستند، اما کیفیت‌سنجی این محصولات موضوعی حیاتی است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، کاری که فعالان فناور شرکت دانش‌بنیان مشاوران آزمای نفت ایرانیان انجام می‌دهند به افزایش کیفیت فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی‌ می‌انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وحید ابراهیمی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان از اهمیت پیاده‌سازی استاندارد‌ها و روش‌های تعیین ماهیت و کیفیت فرآورده‌های هیدروکربنی به کمک تجهیزات و روش‌های تخصصی گفت و بیان کرد: کاهش هزینه‌های تولید، استفاده بهینه از منابع، کاهش هزینه‌های بازرسی، بهبود تکنیک‌ها و روش‌های تولید از مهمترین مزایای کنترل کیفیت محصولات است که با روش‌های منطبق با استاندارد‌های روزآمد، توسط فناوران این شرکت دانش‌بنیان انجام می‌شود.

 

خدمات سنجش کیفیت فرآورده‌ها

این فعال فناور با اشاره به فعالیت به عنوان آزمایشگاه‌های همکار استاندارد نفت و فرآورده‌های این حوزه گفت: کنترل کیفیت توسط این شرکت در طول فرآیند تولید محصول و پس از آن اجرا و پس از بررسی‌های کیفی روی نمونه‌ها، راهکار‌ها و روش‌های لازم برای بهبود کیفیت ارائه می‌شود و با آموزش، مشاوره و آزمایش کیفیت این محصولات، تلاش می‌کنیم کیفیت را افزایش دهیم.

ابراهیمی با اشاره به بهره‌مندی از تجهیزات پیشرفته ایران‌ساخت برای ارتقای کیفی محصولات ادامه داد: علاوه بر دانش فنی بالا و حضور نیروی انسانی متخصص نباید از نقش مهم تجهیزات و مواد شیمیایی در تحقق فرآیند افزایش کیفیت غافل شویم. در همین راستا تلاش کردیم ضمن تامین بهتر عملکرد آنالیز‌ها و خدمات سنجش، زمینه افزایش کیفیت محصولات و کاهش هزینه‌های تولید را در حوزه نفت،  پتروشیمی و فرآورده‌های جانبی فراهم کنیم.

 

تولید تجهیزات ایران‌ساخت

مدیرعامل مشاوران آزمای نفت ایرانیان با اشاره به ارائه خدمات آزمایشگاهی در حوزه نفت و پتروشیمی گفت: این مجموعه با واحد‌های آزمایشگاهی تخصصی کیفیت نفت خام، قیر، هیدروکربن‌ها، روانکارها، گریس، ضدیخ و دیگر مشتقات این حوزه را ارزیابی می‌کند

این فعال فناور با اشاره به تولید تجهیزات آزمایشگاهی ایران‌ساخت کیفیت‌سنجی ادامه داد: دستگاه تقطیر خودکار یکی از تجهیزات پرکاربرد در آزمایشگاه‌های نفت و پتروشیمی است و برای اندازه‌گیری تقطیر در فشار اتمسفر، برای هیدروکربن‌های آروماتیک صنعتی و مواد وابسته برای محدوده تقطیر مایعات آلی فرارکاربرد دارد.

وی همچنین از ساخت و ارائه خدمات آزمایشگاهی تقطیر در خلاء گفت و افزود: دامنه کاربرد این دستگاه تعیین محدوده نقاط جوش در خلاء برای فرآورده‌های نفتی و بیو دیزل است و در فشار و دمای معین صورت می‌گیرد.

مدیرعامل مشاوران آزمای نفت ایرانیان به ارائه خدمات با استفاده از تجهیز تقطیر در فشار اتمسفر اشاره کرد و ادامه داد: با کمک این دستگاه می‌توان مشخصات دامنه جوش فرآورده‌های نفتی مانند محصولات سبک و تقطیر میانی، سوخت‌های موتور بنزینی را سنجش کرد.

وی با اشاره به سنجش نقطه جوش انواع فرآورده‌ها گفت: علاوه بر سوخت‌های بنزینی، دیگر فرآورده‌ها از جمله سوخت جت، سوخت‌های توربین هواپیما، سوخت‌های دیزلی، ترکیبات بیودیزل تا ۲۰ درصد، سوخت‌های دریایی، حلال‌های نفتی ویژه،  انواع نفتا،  حلال‌های نفتی سفید، انواع نفت سفید و سوخت‌های مشعل درجه ۱ و ۲ در این دامنه قرار می‌گیرد.

ابراهیمی، با اشاره به کاهش هزینه‌های ارزی ناشی از ارائه خدمات کیفیت‌سنجی فرآورده‌های هیدروکربنی به یاری تجهیزات ایران‌ساخت این حوزه گفت و ادامه داد: با پیاده‌سازی این استاندارد‌ها و ارائه خدمات آنالیز با کمک تجهیزات آزمایشگاهی ایران‌ساخت هزینه‌های تولیدکنندگان برای شناخت کیفیت و ماهیت محصولات کاهش یافته و منجر به افزایش رقابت‌پذیری تولیداتشان شده است. همچنین فعالیت‌های یادشده زمینه را برای بهره‌گیری از ۲۳ نیروی انسانی متخصص عمدتا در حوزه شیمی ایجاد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری ایران ساخت شیمی فرآورده های نفت کاهش هزینه کیفیت فرآورده ارائه خدمات فرآورده ها ایران ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۸۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین، روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته اند؛ اعلام کرد.

ایلنا در خبری نوشت: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی‌تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900105

دیگر خبرها

  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید