Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، نیما نریمانی در گفتگو با ایرنا افزود: مردان با زنان تفاوت های اساسی دارند و بسیاری از مردان به نیازهای غذایی خود توجه چندانی نشان نمی دهند و از موادغذایی که سلامت آن ها را تضمین می کند، غفلت می کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از مردان ادعا می کنند، بیماری ندارند، اظهار داشت: انجام آزمایش درست در زمان مناسب یکی از مهمترین کارهایی است که یک مرد می تواند برای سلامت خود انجام دهد و باعث تشخیص زودهنگام بیماری می شود، قبل از اینکه علائم ظاهر شوند، پس درمان هم ساده تر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نریمانی تصریح کرد: آزمایش می تواند منجر به تشخیص زودهنگام این بیماری شود، گاهی حتی قبل از گسترش پیدا کردن علائم با تشخیص زودهنگام درمان ها بیشترین تاثیر را می گذارند و با تشخیص زودهنگام، می توان بیماری ها حتی سرطان را درمان و از عوارض جبران ناپذیر پیشگیری کرد.

این اورولوژیست ادامه داد: یکی از مهمترین دلایل ابتلای مردان به سرطان ریه، سیگار کشیدن است و احتمال ابتلا به آن را بالا می‌برد. با کاهش و حذف سیگار بسیاری از مشکلات ریوی و قلبی که در بین مردان شایع تر است، کم می شود و برای حفاظت از قلب و ریه باید مراقبت کنند که حتی در معرض دود سیگار دیگران هم قرار نگیرید زیرا این عامل یکی از آسیب هایی است که مردان را تهدید می کند.

نریمانی اظهار داشت: رژیم غذایی نامناسب و همچنین نداشتن تحرک کافی یکی از دلایل چاقی در مردان است، چاقی زمینه ساز بسیاری از بیماری های دیگر مثل دیابت بوده و گنجاندن یک برنامه مستمر ورزش می تواند جلوی بسیاری از بیماری ها از جمله چاقی را بگیرد.

به گفته این استاد دانشگاه، سرطان روده بزرگ سومین سرطان شایع در مردان است و رشد و تکثیر سلول های سرطان روده تقریبا سریع است. غربالگری منظم سرطان، ورزش منظم و پرهیز از سیگار و الکل، مهمترین راهکارهای جلوگیری از این سرطان هستند.

نریمانی افزود: سرطان مثانه چهارمین سرطان شایع در میان مردان است و معمولا سرطان مثانه در افراد ۵۵ سال به بالا دیده می شود. این سرطان از بافت پوشش مثانه آغاز می شود و در نوع تهاجمی توسط سیستم لنف در سراسر بدن پخش می شود و به روده، کلیه، کبد و ریه حمله می کند.

این اورولوژیست خاطرنشان کرد: بسیاری از مردان گمان می کنند که بیمار نمی شوند و همین مساله باعث بروز مشکلات بیشتر در آنها شده و حتی می تواند به مشکلات جنسی نیز منجر شود.

بر اساس آمارهای وزارت بهداشت، سرطان ریه شایع‌ترین سرطان در مردان در سراسر دنیا گزارش شده است که ۱۵.۵ درصد از کل موارد ابتلا در آخرین آمار (سال ۲۰۱۸ میلادی) را به خود اختصاص می‌دهد و سرطان های ریه، پروستات و روده بزرگ در مجموع ۴۴.۴ درصد از تمام موارد سرطان (به غیر از سرطان پوست غیر ملانوما) را تشکیل می‌دهند.

- شمار مبتلایان مرد به سرطان هشت میلیون و ۸۱۸ هزار و ۶۸۵ نفر گزارش شده و سرطان ریه با یک میلیون و ۳۶۸ هزار و ۵۲۴ مورد ابتلا و ۱۵.۵ درصد از تمام موارد ابتلا به سرطان، سرطان پروستات با یک میلیون و ۲۷۶ هزار و ۱.۶ مورد ابتلا و ۱۴.۵ در از تمام موارد، - سرطان روده بزرگ با یک میلیون و شش هزار و ۱۹ مورد ابتلا و ۱۱.۴ درصد از تمام موارد ابتلا به سرطان، - سرطان معده با ۶۸۳ هزار و ۷۵۴ مورد ابتلا و ۷.۸ درصد از کل، - سرطان کبد با ۵۹۶ هزار و ۵۷۴ مورد ابتلا و ۶.۸ درصد از کل، سرطان مثانه با ۴۲۴ هزار و ۸۲ مورد ابتلا و ۴.۸ درصد از کل و سرطان مری با ۳۹۹ هزار و ۶۹۹ مورد ابتلا و ۴.۵ درصد از کل است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سیگار قلب ریه چاقی تشخیص زودهنگام تمام موارد مورد ابتلا درصد از کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان