Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس درباره نقش دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال، اظهار داشت: شعار امسال در تداوم شعارهای ۳-۲ سال اخیر است و درواقع تأکید مقام معظم رهبری بر جهش تولید است که از مؤلفه‌های اصلی اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: مقام معظم رهبری امسال هم تولید را به عنوان محور اقتصاد مقاومتی که می‌تواند تحریم‌های غرب را بی‌اثر و خنثی کند تعیین کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان‌گونه که مقام معظم رهبری بیان فرمودند، با وجود اینکه سال گذشته اقدامات خوبی برای رشد تولید انجام شد، لیکن جهش در تولید اتفاق نیفتاد. در حالی که با جود تحریم‌های ظالمانه، تولید می‌توانست رشد و جهش بیشتری داشته باشد. ایشان مشکل عدم تحقق کامل شعار سال گذشته را وجود موانع  بر سر راه تولید و عدم حمایت کافی از تولید کنندگان دانستند. به همین دلیل امسال را سال مانع زدایی‌ها و تعمیق پشتیبانی همه نهادهای حاکمیتی از تولید نامیدند.  

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی یادآور شد: حالا که قرار است حمایت همه‌جانبه از تولید باشد و موانع  از سر راه تولیدکنندگان برداشته شود، ما هم باید کمک کنیم تا با بهبود کیفیت تولیدات داخلی و ارتقاء بهره‌وری، تولیدات پایدارتر و قابل رقابت‌تری با دنیا داشته باشیم که این امر با بهبود دانش و مهارت ‌تولیدکنندگان امکان پذیر خواهد بود.

* توسعه دوره‌های مهارتی پودمانی 

امید اضافه کرد: در دانشگاه جامع علمی کاربردی سال گذشته دوره‌های مهارتی پودمانی را توسعه دادیم و امسال هم  در کنار بنگاه‌های اقتصادی برای توسعه آموزش‌های مهارتی کوتاه مدت و میان مدت در کنار آموزش‌های مقطع‌دار خواهیم بود. در این راستا به تمام مقامات استان‌ها به‌ویژه استانداران اعلام کرده‌ایم که آمادگی داریم در زمینه تربیت نیروهای مهارتی بر اساس طرح‌های توسعه استان‌ها، آموزش‌های بلندمدت، کوتاه مدت و حین خدمت را براساس نیاز بنگاه‌ها توسعه دهیم.

وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته برای اینکه فرایندهای پیچیده و طولانی طراحی و ارائه دوره‌های کوتاه مدت در استان‌ها از بین برود به رؤسای واحدهای استانی دانشگاه تفویض اختیار کردیم تا آموزش‌های کوتاه مدتی که دستگاه‌ها، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی به آن نیاز دارند را در اسرع وقت شناسایی و پوشش دهند. البته امسال نیز این روند را از نظر کمی و کیفی توسعه خواهیم داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: در دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی، به دلیل جامعیتی که آموزش‌های ما دارد، آمادگی داریم نیازهای آموزش‌های مهارتی بنگاه‌های اقتصادی را در تمام سطوح در قالب آموزش‌های کوتاه مدت، تک درس، تک پودمان و دوره‌ای مقطع دار تأمین کنیم.

امید افزود: امیدواریم  امسال جهش تولید با کیفیت و پایدار در کشور اتفاق بیفتد و با تولیدات ملی با کیفیت‌تر و بهره‌وری بالاتر، شاهد جلوگیری از خام فروشی  با رعایت موازین محیط زیستی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی شعار سال بنگاه های اقتصادی توسعه دانشگاه جامع علمی کاربردی سال گذشته کوتاه مدت بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۹۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، استاندار مازندران در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: برای رفع برخی چالش‌های جدی استان و تسریع در گره گشایی از مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد و تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده، به پژوهش‌های علمی و جهت دهنده دانشگاه‌های مازندران نیاز داریم. ‎

یوسف نوری بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف، به ارایه راهکار‌هایی برای برقراری ارتباط مطلوب و تعامل بیش از پیش و کیفی میان مدیران اجرایی و مدیران علمی، پژوهشگران، فناوران و نخبگان دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های مازندران باید در فرآیند توسعه مازندران نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

وی به نقش نیروی انسانی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: بدون برنامه نمی‌توان شاهد توسعه استان در بخش‌های مختلف باشیم؛ تحقیقات دانشگاهی در تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده بسیار موثر است.

استاندار مازندران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی استان مازندران، تاکید بر طراحی و تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی توسط دانشگاه برای ارتباط با صنعت، جامعه و مجموعه دستگاه‌های مسئول در استان، ارتباط مستمر دانشگاه و دانشگاهیان با استانداری و سایر نهاد‌ها تاکید کرد.

دکتر عزیزالله گنجی رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل در خصوص توفیقات و برنامه‌های دانشگاه گزارشی ارائه داد.

یاد آور می‌شود استاندار مازندران امروز در نمازجمعه بابل شرکت داشت و با حضور ایشان از فعالان اجرای طرح نور در شهرستان بابل قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید