Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام خلیلی طهرانی با اشاره به اقداماتی که از سوی مساجد برای رونق تولید باید انجام شود، گفت: راه اندازی نمایشگاه‌های تولیدات خُرد محلی و عرضه آنها با قیمت مناسب در مساجد تاثیرات بسزایی در حمایت و پشتیبانی از تولید دارد.

حجت الاسلام «سید محمد خلیلی طهرانی»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان در رابطه با نقش مساجد برای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ یعنی «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها»، اظهار کرد: بی شک توجه به تولید و پشتیبانی از تولیدکنندگان را می توان از ماه های قبل و فراگیری بحران کرونا در زمانی که مردم خیرخواه به نیازمندان جامعه یاری می رساندند و طرح کمک های مومنانه با تاکیدات مقام معظم رهبری شکل گرفته بود، مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جماعت مسجد خاتم الانبیا (ص) تهران افزود: باز هم پیشتر از آن کارهایی متناسب با موضوع تولید و کارآفرینی در محله ها و در بستر مساجد با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب اتجام می شد که این برنامه و راهبرد نیز موجبات اشتغال زایی و خدمت بیشتر را فراهم کرده است.

 

خلیلی طهرانی تصریح کرد: در حال حاضر نیز مساجد می توانند برای جهت دهی به شعار سال و تحقق آن به عنوان مهمترین پایگاه های مردمی وارد شوند و ضمن حمایت از کارآفرینی ها و تولیدات مطرح شده، راهبردهای مناسب برای زدودن موانع را مطرح و اجرا کنند.

 

وی با اشاره به برخی اقدامات مساجد در سال گذشته و تاثیرگذاری آن در حمایت از تولید و کاسبان محلی گفت: سال گذشته برخی تعاونی های کوچک در بعضی مساجد شکل گرفت که محصولات مورد نیاز مردم را بدون واسطه در اختیار خریداران قرار می داد و رضایت نسبی متقاضیان را به دنبال داشت.

 

امام جماعت مسجد خاتم الانبیاء(ص) تصریح کرد: تشویق کاسبان محلی برای ارائه کالاها با قیمت مناسب نیز راهبردهای دیگری بود که در برخی محله ها و مساجد انجام گرفت و این رویکردها امسال نیز باید دنبال شود تا به تحقق شعار سال دامن زده شود.

 

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که ما سال گذشته انجام دادیم و تاثیرات بسزایی داشت این بود که خیرین را برای تهیه سبدهای کمک های مومنانه به کاسبان محلی و منصف معرفی کردیم، تا هم کالاها با قیمت مناسب خریداری شود و هم اینکه چرخ کاسبی افراد محلی بچرخد.

 

خلیلی طهرانی خاطرنشان کرد: در سال جدید هم برنامه هایی برای تشویق مردم به خرید تولیدات داخلی، استفاده از ظرفیت مسجد برای راهنمایی مردم در جهت پشتیبانی از تولیدات داخلی، حمایت از تولید کنندگان خُرد، راه اندازی نمایشگاه های تولیدات عرضه کالای داخلی، برخورد با احتکارکنندگان و گرانفروشان را در دستور کار داریم. ضمن اینکه می دانیم راه اندازی نمایشگاه های تولیدات خُرد محلی و عرضه آنها با قیمت مناسب و تشویق مردم به دریافت این کالاها تاثیرات بسزایی در رونق تولید دارد.

 

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: فعالیت های مسجدی مسجد پشتیبانی از تولید قیمت مناسب راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۰۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد

هاشم ناظمی جلال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نمایشگاه تولیدات کارگاه‌های خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در قالب ۹۵ غرفه به مدت سه روز در معرض دید قرار گرفت.

وی افزود: این نمایشگاه سومین نمایشگاهی است که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی سنندج به همت دانش‌آموزان کردستانی برپا شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان برپایی نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه روزی را نوید دهنده گام نهادن در مسیر پیشرفت و مهارت آموزی دانش آموزان استان دانست و بیان کرد: ضرورت دارد هر دانش‌آموز در طول دوران تحصیل یک مهارت منجر به تولید را یاد بگیرد.

ناظمی جلال با تاکید بر سرعت بخشیدن به مهارت آموزی و ترویج این فرهنگ اظهار داشت: مدارس شبانه‌روزی علاوه بر شأن مدرسه بودن، محل زندگی نیز هست لذا باید این تلفیق منجر به افزایش مهارت‌های اجتماعی دانش آموزان گردد.

وی با بیان اینکه توجه به فرهنگ، علوم محاسباتی و مهارت آموزی سه اولویت اصلی نظام آموزشی است، گفت: باید به اولویت‌های اساسی تعلیم و تربیت توجه ویژه‌ای شود.

ناظمی‌جلال با اشاره به برنامه نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه روزی و نیز گردهمایی مدیران مدارس شبانه روزی ۱۰ استان کشور در شهر سنندج گفت: این دو برنامه نشان از یک تلاش جمعی و اعتماد مجموعه وزارت به آموزش و پرورش استان دارد؛ که خوشبختانه در طلیعه آن همه امور محوله به خوبی در حال انجام است.

ناظمی جلال در این آئین ضمن تقدیر از زحمات عوامل اجرایی برپایی این نمایشگاه، از رشد تعداد غرفه‌های این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته خبر داد و گفت: در سومین نمایشگاه تولیدات کارگاه‌های خوداتکایی مدارس شبانه روزی استان، ۹۱ غرفه از مناطق ۱۶ گانه آموزش و پرورش محصولات خود را در معرض دید عموم مردم قرار داده‌اند.

وی به وجود چهار غرفه تخصصی از جمله غرفه تولیدات دانش آموزان مدارس استثنایی، غرفه مشاوره تحصیلی و دو غرفه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال نیز پرداخت و در این خصوص گفت: برپایی این غرفه‌ها نشان از رشد دانش‌آموزان در زمینه علوم جدید است.

کد خبر 6092005

دیگر خبرها

  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است