Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد انتخابات استان تهران از حضور ۹ درصدی بانوان تا ثبت نام غیرحضوری ۴۴ درصد داوطلبین انتخابات میاندوره‌ای مجلس خبر داد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ شکراله حسن بیگی در مورد آخرین وضعیت ثبت نام داوطلبین میاندوره‌ای مجلس اظهار داشت: دیروز ثبت نام از داوطبین میاندوره‌ای مجلس تمام شد که در این دوره در مجموع ۹۷۴ نفر اقدام به ثبت نام کردند و در نهایت ۵۹۷ داوطلب ثبت نام قطعی شدند که از امروز استعلام آن‌ها از مراکز ۴ گانه و رسیدگی به صلاحیتشان در هیئت‌های اجرایی و سپس هیئت نظارت آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه ۹ درصد داوطبین یعنی ۵۶ نفر خانم و ۹۱ درصد یعنی ۵۴۱ داوطلب را آقایان هستند افزود: به لحاظ تحصیلات ۲۸ داوطلب دارای مدرک لیسانس، فوق لیسانس ۴۱۴ داوطلب، دکتری ۱۱۵ داوطلب و ۴۰ داوطلب دارای تحصیلات حوزوی هستند.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران در مورد ترکیب سنی داوطلبان عنوان کرد: ۴۱ داوطلب در رده سنی ۳۰ تا ۳۵ سال؛ در رده سنی ۳۶ تا ۴۰ سال ۱۱۳ داوطلب؛ ۴۱ تا ۴۵ سال ۱۰۳ داوطلب، ۴۶ تا ۵۰ سال ۹۲ داوطلب، ۵۱ تا ۵۵ سال ۱۰۴ داوطلب، ۵۶ تا ۶۰ سال ۸۵ داوطلب؛ ۶۱ تا ۶۵ سال ۴۳ داوطلب، ۶۶ تا ۷۰ سال ۱۳ داوطلب، ۷۱ تا ۷۵ سال ۲ داوطلب و بالای ۷۵ سال یک داوطلب ثبت نام نهایی شدند.

حسن بیگی سپس گفت: به لحاظ شغلی فرهنگی ۴۴ داوطلب، پزشک ۱۲ داوطلب، بازنشسته ۸۹ داوطلب، کارمند ۲۳۹ داوطلب، استاد دانشگاه ۶۰ داوطلب، بیکار ۴ داوطلب، نظامی ۲ داوطلب، سایر ۴۹ داوطلب، روحانی ۸ داوطلب، آزاده ۶۸ داوطلب، وکیل ۲۲ داوطلب و نماینده مجلس یک داوطلب را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه ۳۲ درصد داوطلبین دارای سابقه ایثارگری و ۶۸ درصد سابقه ایثارگری ندارند عنوان کرد: ۶ درصد داوطبین یعنی ۳۵ درصد دارای سابقه نمایندگی در ادوار گذشته و ۹۴ درصد یعنی ۵۶۴ داوطلب فاقد سابقه نمایندگی هستند.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران خاطرنشان کرد: ۲۸ درصد داوطلبین یعنی ۱۶۶ نفر سابقه داوطلبی در ادوار گذشته دارند و ۷۲ درصد بدون سابقه داوطلبی هستند؛ به علاوه در مورد نحوه ثبت نام ۴۴ درصد به صورت غیرحضوری و ۵۶ درصد حضوری اقدام به ثبت نام کردند.   بیشتر بخوانید:  قطعی شدن ثبت نام ۱۳۵ داوطلب انتخابات میاندوره‌ای مجلس در تهران
انتهای پیام/ برچسب ها: انتخابات حسن بیگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتخابات حسن بیگی میاندوره ای مجلس درصد داوطلبین ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت
  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند