Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@21:16:55 GMT

تشریح برنامه‌های بانک دی در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۱۳۱۵

تشریح برنامه‌های بانک دی در سال ۱۴۰۰

به گزارش اقتصادآنلاین،  در این جلسه که نخستین نشست مدیران بانک در سال 1400 بود، برات کریمی، مدیرعامل بانک با اشاره به دستاوردهای اخیر بانک دی گفت: در ماه‌های گذشته با همت همکاران تلاشگر و گران‌قدر صف و ستاد، شاهد دستاوردهای چشمگیری در تمامی شاخص‌های کلیدی بانک بودیم و توانستیم در مسیر تحقق اهداف بانک گام‌های مؤثری برداریم که بر خود واجب می‌دانم از تلاش‌های تمامی همکارانم کمال قدردانی را داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر نتیجه تلاش شبانه‌روزی همکارانم به ثمر نشسته است و بانک دی با برگزاری موفق مجمع عمومی فوق‌العاده فرآیند افزایش سرمایه را عملیاتی کرده است.

مدیرعامل بانک دی ضمن قدردانی از حمایت‌های همدلانه بانک مرکزی، سازمان بورس و اوراق بهادار و بنیادشهید و امور ایثارگران در زمینه تحقق برنامه‌های بانک برای افزایش سرمایه تصریح کرد: افزایش سرمایه بانک، آغاز مسیر شکوفایی و پیشرفت و در حکم بذری است که در سایه عزم و تلاش جمعی همکاران به درختی پرثمر تبدیل خواهد شد اما بیش از هر چیز نیازمند پاسداری و مراقبت است.

وی افزود: اگر در سال 1400 بر اساس یک برنامه مشخص و بر مبنای اهداف مدون حرکت کنیم، افزایش سرمایه با کمک به بهبود وضعیت بانک، نقطه قوتی برای جهش بانک دی در نظام بانکی طی سال جاری خواهد بود.

کریمی، اقدامات انجام شده در سال گذشته را تحسین‌برانگیز توصیف کرد و افزود: بانک دی در سال گذشته نه تنها افزایش زیان را تجربه نکرد بلکه، برعکس سنوات پیشین، شاهد کاهش زیان انباشته و حرکت در مسیر سودآوری بود که نتیجه آن بهبود چشمگیر شاخص‌های عملیاتی بانک است.

وی جوانگرایی و بهره‌گیری از مدیران لایق و ریسک‌پذیر را از مهم‌ترین دلایل پیشرفت بانک دانست و تأکید کرد: در سال گذشته راه‌اندازی گیشه‌های ارائه خدمت در مراکز بنیادشهید استان‌ها و امضای تفاهم‌نامه همکاری با پست‌بانک ایران برای توسعه دسترسی مشتریان و جامعه هدف به خدمات بانکی، دو اقدام تحسین‌برانگیز در بانک بود که زمینه افزایش رضایتمندی خانواده معزز شهداء و جامعه بزرگ ایثارگری را فراهم کرد.

وی افزود: رؤسای شعب استان‌ها باید ضمن تقویت و توسعه تعامل با مدیران کل بنیاد شهید استان‌ها، زمینه بهره‌مندی و آشنایی جامعه هدف را با خدمات گیشه‌ها افزایش دهند.

کریمی در پایان با اشاره به برنامه‌های بانک در حوزه‌های مختلف گفت: توسعه خدمات بانکداری دیجیتال و افزایش درآمدهای کارمزدی، کاهش NPL از محل مطالبات، روان‌سازی فرآیند اعتبارسنجی و صدور ضمات‌نامه، سیستمی کردن بازرسی‌های ادواری شعب، اصلاح ساختار مالی و تخصیص اعتبار به واحدهای تولیدی جامعه هدف از محل منابع صندوق توسعه ملی در اولویت برنامه‌های عملیاتی واحدهای ستادی شعب بانک در سال 1400 است که امیدواریم با همت جمعی همکاران شاهد تعالی روزافزون بانک دی باشیم.

در ادامه این جلسه، غلامرضا خلیل ارجمندی، رییس هیئت‌مدیره بانک ضمن تبریک سال جدید به تمامی همکاران و قدردانی از تحقق اهداف در سال 1399، نظام هدفمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری را مهم‌ترین رکن ساختار مدیریتی بانک دی در سال 1400 دانست و عنوان کرد: سال 1400 سال پایه و مبنای قضاوت درباره رشد و افول‌های شاخص‌های بانک برای سالیان آتی است که باید  همگام با نظام برنامه و بودجه جامع، شفاف و قابل اجرا برای بانک توأم با تعریف شاخص‌های عملیاتی مدون برای پایش فعالیت‌ها باشد.

وی با اشاره به لزوم شفافیت و جلوگیری از بروز شایعات در بانک تصریح کرد: سال 1400 باید سال شفافیت در بانک دی باشد تا با اهرم شفافیت به مقابله با بیماری شایعه‌پراکنی و حاشیه‌سازی‌های مسموم برویم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که پتانسیل ایجاد شده از افزایش سرمایه باید سکوی پرتاب بانک به سمت حرفه‌ای شدن باشد.

در ادامه این جلسه رحیم طاهری، عضو هیئت‌مدیره با تشریح دستاوردهای بانک در یک سال گذشته گفت: امروز بانک دی از نظر شاخص‌های عملکردی با سال گذشته قابل مقایسه نیست و بهبودهای حاصل شده در شاخص ها مرهون همت، غیرت و تلاش یکایک همکاران خدوم بانک دی است.

وی با اشاره به بهبودهای حاصل شده در شاخص‌های جذب منابع،NPL  و مصارف گفت: بهبودها و موفقیت‌های حاصل شده در شاخص‌های کلیدی عملکردی بانک در گام اول نتیجه برنامه ریزی دقیق در سطح مدیریت کلان سازمان و در گام دوم، مدیون اهتمام تمامی همکاران صف و ستاد به اجرای برنامه‌های عملیاتی است که نتیجه آن را در افزایش محسوس رضایت مشتریان و ذینفعان شاهد هستیم.

طاهری با تأکید بر تلاش حداکثری همکاران در جهت تحقق اهداف بانک، افزود: اصلاح نسبت منابع به مصارف، افزایش منابع ارزان‌قیمت بانک و بهبود ترکیب منابع، گشایش صدهزار فقره حساب جدید در یک سال، افزایش مانده منابع دستگاه‌های pos، تدوین دستورالعمل افتتاح حساب ارزی، پیاده‌سازی حاکمیت شرکتی در بانک و برنامه‌محوری از مهم‌ترین اقدامات بانک دی در سال گذشته بود که آثار ان را در بهبود تمامی شاخص‌های کلیدی شاهد هستیم.

پربیننده ترین چک‌های برگشتی زیاد شد/ کدام استان‌ها بیشترین چک برگشتی را دارند؟ چک ثبت نشده در صیاد نگیرید بانک اقتصادنوین رکورد شکست حذف محدودیت کارت بانکی در سامانه صیاد همتی از کی درباره تسعیر منابع ارزی مسدودی اظهار نگرانی کرده بود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک دی برجام افزایش سرمایه بانک دی در سال سال گذشته سال 1400 استان ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۱۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم

بانک مسکن با اعلام این‌که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور فاقد درآمدهای ارزی پایدار هستند توضیحاتی در رابطه با امضای قرارداد با صندوق توسعه را ارائه کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی بانک مسکن در واکنش به انتشار گزارش « قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند » پاسخی را ارسال کرده که متن آن در ادامه می‌آید؛

تفاهمنامه سپرده‌گذاری 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن اوایل بهمن ماه سال 1402، امضا و به موجب آن مقرر شد طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با توسعه حمل‌ونقل کشور در اولویت استفاده از وجوه سپرده‌گذاری شده صندوق توسعه ملی قرار گیرند.

تسهیلات پرداختی از محل فوق، قابلیت تبدیل به ریال را نداشته و باید به طرح‌هایی تخصیص داده شوند که دارای درآمدهای ارزی باشند تا بتوانند با استفاده از این درآمدهای ارزی، در مدت زمانی حداکثر 3 ساله نسبت به بازگرداندن اصل و سود تسهیلات مأخوذه (به صورت ارزی) اقدام کنند.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

با توجه به این که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور، فاقد درآمدهای ارزی پایدار بوده و به صورت بلندمدت اجرا می‌شوند و دوره بازگشت سرمایه گذاری انجام شده آن ها نیز عموماً بیش از 5 سال است.

از سوی دیگر به دلیل تحریم‌های ظالمانه خریداری قطار، هواپیما و ... به سختی میسر می‌شود (همچنین با توجه به این که دوره بازگشت سرمایه آنها، بیش از سه سال مورد نظر صندوق توسعه ملی برآورد می شود) ، تاکنون طرح حائز شرایطی در بخش حمل‌ونقل، ترانزیت و مسکن و ساختمان به بانک مسکن معرفی نشده و بانک در حال رایزنی با ذی‌نفعان مختلف است تا طرح های حائز شرایط این بخش را که تمایل به استفاده از تسهیلات داشته باشند، شناسایی کند.

به موازات این امر، بررسی و شناسایی سایر پروژه‌های دارای توجیهات فنی، اقتصادی و مالی لازم (برخوردار از درآمدهای ارزی) در سایر بخش‌های اقتصادی نیز در دستور کار بانک مسکن قرار گرفته تا با رعایت ضوابط و مقررات ابلاغی نسبت به اعطای تسهیلات از منابع فوق اقدام کرده و متعاقباً مابه التفاوت سود حاصله را برای اجرا طرح‌های حمایتی مورد نظر دولت محترم مورد استفاده قرار دهد.

در نهایت درخصوص اجرا تفاهمنامه مذکور، این بانک قبل از هر چیز و به منظور حفظ و صیانت از منابع ملی کشور، خود را موظف می داند تا نسبت به تخصیص درست و بهینه منابع با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کرده و احتیاط لازم را برای جلوگیری از هدر رفت این منابع معمول دارد.

خاطرنشان می‌شود هرگونه اقدام شتابزده در تخصیص منابع ارزی، بدون انجام بررسی‌های جامع و کامل تقاضاهای واصله، از حیث ظرفیت اعتباری متقاضیان و امکان‌سنجی هر طرح با توجه به مندرجات گزارش‌های توجیهی مالی، فنی و اقتصادی و مطالعات میدانی می‌تواند خسارات قابل توجه و جبران ناپذیری را متوجه بانک کرده و منجر به تضییع حقوق ذی‌نفعان و تمامی آحاد جامعه شود که این امر ملاحظه اصلی بانک مسکن و سایر مراجع ذیصلاح در تخصیص منابع مذکور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • برنامه های عملیاتی عدلیه  کرمان در سال۱۴۰۳ تشریح شد
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر