Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ این روزهای غربت نیز به سر خواهد آمد و مشتاقان حضرت پس از نابودی ویروس منحوس بار دیگر تشرف‌های خاطره‌انگیزی را در بارگاه ضامن آهو به ثبت خواهند رساند... - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  مشهدمقدس، حال و هوای حرم منور شمس‌الشموس این روزها بهاری بهاری است و بارش باران رحمت الهی که از شب گذشته در مشهدمقدس آغاز شده بر معنویت این حال و هوا افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی وارد بارگاه منور شمس‌الشموس در این بهار بارانی می‌شوید ناخودآگاه این اشعار "حسنعلی بالایی" را زیر لب زمزمه خواهید کرد:

قبله ی حاجاتِ دلِ اهلِ ولایت حرمت
اهلِ فلک جن و ملَک در انتظارِ کرمت

 ای مهرِ تو در سینه مدالِ شرفِ ما
جان دادنِ در راهِ تو والا هدفِ ما

 بر درگهِ تو آمدم ای حضرتِ سلطان
محتاج عطایِ توام ای شاهِ خراسان

زائران بی‌شماری هستند که در حسرت دیدن این عطر و هوا هستند، بیماری کرونا و مشکلات متعدد ریز و درشت آنها را این روزها از مشهدالرضا(ع) دور کرده و البته به قول قدیمی‌ها منتظرند تا حضرت آنها را بطلبد و به پابوسش بیایند.

بستر دلدادگی و زیارت از راه دور حرم رضوی فراهم است/حضور پرشور رادیو و تلویزیون‌های بین‌المللیتولیت آستان قدس رضوی: تمام تصمیمات در حرم رضوی مبتنی بر خدمت به زائر استاولویت پیگیری مجازی برنامه‌های لحظه تحویل سال حرم رضوی/2200 دقیقه برنامه آماده شد

دورماندگان و جاماندگان از قافله زیارت بارگاه رضوی نیز ناخودآگاه دائما این اشعار را زمزمه می‌کنند و در حسرت زیارت شمس‌الشموس و تشرف به بارگاه حضرت هستند:

می‌روم افتان و خیزان، از دل بن‌بست‌ها
جاده‌ای پیدا کنم تا جست‎‌وجوی مشهدت

تشنگی می‌بارد از ابرِ سترون، می‌روم
تا بنوشم جرعه آبی از سبوی مشهدت

این روزهای غربت نیز به سر خواهد آمد و مشتاقان حضرت پس از نابودی ویروس منحوس بار دیگر تشرف‌های خاطره‌انگیزی را در بارگاه ضامن آهو به ثبت خواهند رساند.

انتهای پیام/281/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شمس الشموس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۲۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه‌ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز انجام شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا (ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کار‌های برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت‌های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا (ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

 ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا (ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود وی در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

دیگر خبرها

  • فیلمی از هوای بارانی و دلنشین انابد
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت شهادت امام صادق(ع)/ عزاداری شامگاه شهادت رئیس مذهب در بارگاه رضوی
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام‌جعفرصادق(ع)
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
  • ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق(ع)
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شد
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی