Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@13:44:39 GMT

مهار موج دوم هجوم ملخ‌ها به اراضی استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۲۵۵۱

مهار موج دوم هجوم ملخ‌ها به اراضی استان بوشهر

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به هجوم موج دوم ملخ‌های صحرایی به اراضی استان بوشهر گفت: در این راستا با سم‌پاشی ۱۹۰۰ هکتار از اراضی مورد هجوم ملخ‌ها، موج دوم ریزش این آفت به اراضی استان بوشهر مهار شد.

به گزارش برنا؛ احمد سبحانی، رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر از ریزش ملخ‌ها به شهرستان‌های دیلم، گناوه، بوشهر و دشتستان خبر داد گفت: در این راستا با 45 تیم ردیابی، 15 تیم مبارزه کننده و افزون بر 50 دستگاه سم‌پاش در مناطق مختلف هجوم آفت ملخ به اراضی مهار و کنترل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه ملخ‌ها تاکنون به مراتع، مزارع و باغ‌های استان بوشهر خسارت وارد نکرده‌اند خاطر نشان کرد: در حال حاضر سطح مبارزه با ملخ‌های بال‌دار افزون بر 1900 هکتار اراضی ارزیابی شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با تاکید بر مبارزه با با پوره‌های آفت ملخ در استان تصریح کرد: اکنون همه کانون‌های ریزش ملخ در  استان به‌صورت کامل جمع‌آوری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر هم از هجوم ملخ‌های صحرایی به 4 شهرستان این استان خبر داد و اظهار کرد: در مبارزه با آفت ملخ در شهرستان‌های بوشهر، دیلم، گناوه و دشتستان از هجوم این آفت جلوگیری شد.

محمد تقی منوچهری با اشاره به مهار هجوم ملخ‌های صحرایی به استان بوشهر افزود: مبارزه با آفت و ریزش ملخ‌های صحرایی در مناطقی از شهرستان‌های گناوه، دیلم، شبانکاره و بوشهر با وجود مساعد نبودن شرایط جویدر سطح 1900 هکتار انجام شده است.

او با اشاره به سم‌پاشی 42 هزار 800 هکتار در سال گذشته اراضی استان بوشهر خاطر نشان کرد: احتمال هجوم دسته‌جمعی جدید ملخ‌ها با وزش بادهای جنوبی از 18 فروردین وجود دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطر نشان کرد: با توجه به پیش‌بینی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و سازمان حفظ نباتات کشور در هجوم جمعیت‌های بزرگ ملخ بالغ، امکانات و تجهیزات لازم فراهم شده و با مشارکت کشاورزان و شوراهای اسلامی و دهیاران مبارزه با این آفت ادامه دارد.

منوچهری از تامین 30 تن سم برای مبارزه با آفت ملخ در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این راستا 100 دستگاه سم‌پاش، 45 تیم پایش و 15 اکیپ مبارزه با آفت ملخ در استان بوشهر فعال هستند.

او با اشاره به تخم‌ریزی ملخ‌ها و ایجاد نگرانی پوره‌ ملخ‌ها بیان کرد: تاکنون ملخ‌ها آسیبی به مزارع وارد نکرده‌اند.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه برای مقابله با این آفت از انواع سم‌پاش‌ها استفاده می‌شود از مردم به‌ویژه کشاورزان، دامداران و دریانوردان خواست برای شناسایی کانون ریزش ملخ و عملیات مبارزه ، حرکت ملخ‌های صحرایی را به جهاد کشاورزی اطلاع‌رسانی کنند.

منوچهری با قدردانی از مشارکت شوراهای اسلامی، دهیاران، اصحاب رسانه و فرمانداران در مقابله با هجوم ملخ‌ها تاکید کرد: 7 فرودگاه استان بوشهر برای  سم‌پاشی هوایی در راستای حمله احتمالی ملخ‌ها به  مزارع استان بوشهر تجهیز شده و آماده‌باش است که در صورت نیاز از این ظرفیت در مبارزه با ملخ‌ها استفاده می‌شود.

ملخ یکی از آفات جدی تهدید امنیت غذایی محسوب می‌شود و اگر کنترل نشوند امنیت غذایی کشور را به خطر می‌اندازد.

هر چند تاکنون آفت ملخ آسیبی به اراضی و محصولات کشاورزی وارد نکرده است ولی مبارزه با این آفت باید گسترش یابد تا این آفت دفع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان بوشهر سازمان جهاد کشاورزی کشاورزی منوچهری ملل متحد شوراهای اسلامی اصحاب رسانه فرودگاه محصولات کشاورزی بوشهر هجوم ملخ ها جهاد کشاورزی استان بوشهر اراضی استان بوشهر ملخ های صحرایی مبارزه با آفت هجوم ملخ ها آفت ملخ ریزش ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محمودآباد، محمد هادی‌زاده اظهار داشت: برای اجرای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، 51 مورد تغییرکاربری غیرمجاز قلع و قمع شدند.

وی افزود: این موارد به مساحت 17 هزار و 20 مترمربع در اراضی کشاورزی روستا‌های تازه‌آباد و فرامده از توابع بخش سرخ‌رود شهرستان محمودآباد بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه این تغییرکاربری بصورت تفکیک، شن ریزی، دیوارکشی و بنای نیمه کاره بود، تصریح کرد: به منظور حفظ و صیانت از عرصه‌های کشاورزی و استمرار تولید، این احکام با همکاری و هماهنگی مؤثر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی اجرا شد.

هادی‌زاده  با بیان اینکه هرگونه فعالیت مغایر با عملیات کشاورزی، زراعی و باغی، ایجاد بنا و سایر اقدامات به تشخیص جهاد کشاورزی است، گفت: در صورت مشاهده تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی از طریق سامانه 131 اطلاع رسانی کنند.

وی از مردم خواست با خودداری از خرید زمین هایی که با تغییر کاربری و به صورت غیرمجاز خارج از محدوده شهری تصرف شدند و با مراجعه به جهاد کشاورزی نسبت به نوع کاربری زمین مورد نظر قبل از هرگونه ساخت و ساز، از مشکلات حقوقی و قضایی آینده جلوگیری کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • مهار ۶۳۰ هزار متر مکعب رواناب در سد نهرین طبس
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد