Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@18:55:26 GMT

مشتریان بانک مهر منتظر نمی‌مانند

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۳۱۷۱

مشتریان بانک مهر منتظر نمی‌مانند

بیش از ۹۰ درصد تماس‌های گرفته شده با مرکز ارتباط با مشتریان بانک مهر ایران در کمتر از ۳۰ ثانيه پاسخ داده مي‌شود.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، مرکز ارتباط با مشتریان این بانک در سال گذشته فعاليت‌هاي خود را بهبود و فرآيند پاسخگويي و پيگيري نيازهاي مشتريان را ارتقا داده است.

همین موضوع موجب شده مشتریان بانک مهر ایران، مرکز ارتباط با مشتریان اين بانک را به‌عنوان يکي از مجراهاي اصلي پيگيري مسائل خود در نظر گرفته و تماس‌ها با اين مركز به‌طرز چشمگيري افزايش يابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد تماس‌هاي مشتريان از ۱۴هزار مورد در مرداد سال ۱۳۹۹به بيش از ۴۰هزار تماس در بهمن اين سال رسيده است. افزايش تعداد تماس‌هاي برقرار شده با مركز ارتباط با مشتريان بانك معناي متناظري نيز دارد. روي ديگر اين سكه، كاهش مراجعات مشتريان به شعب است كه در شرايط فراگيري بيماري كرونا، اهميتي مضاعف پيدا كرده است.


مهم‌ترین اقدامات انجام شده در سال ۱۳۹۹

احراز هویت مشتریان از طریق ارسال کد امنیتي يکي از موارد مهم اجرايي شده در سال گذشته است. اين موضوع براي حفظ محرمانگي اطلاعات مشتريان و اطمينان از اينکه اطلاعات صرفاً به شخص صاحب حساب داده مي‌شود، اهميت بالايي دارد.

بهبود رویه‌های پیگیري مسائل مشتريان نيز از اقدامت مهمي است که در سال گذشته اجرايي شد و باعث تسهيل پاسخگويي به مشتريان و افزايش سرعت و دقت اين پاسخگويي شد. راه‌اندازي سامانه تيکتينگ براي پيگيري امور مشتريان مهم‌ترين نمود اين بهبود فرآيند است؛ به‌طوري که ماهانه بيش از ۷۰۰ تيکت مختلف براي پيگيري مسائل مشتريان ثبت مي‌شود. پيش از اين بستر مناسبي براي پيگيري امور مشتريان وجود نداشت، اما اكنون با ارسال درخواست‌هاي مشتريان در بستر سامانه و دريافت پاسخ آن‌ها و اطلاع به مشتريان و همچنين آموزش سامانه تيكتينگ به واحدها و استان‌ها‌، پيگيري مسائل مشتريان با سرعت بيشتري انجام مي‌شود و اين مسئله، افزايش رضايت مشتريان بانك را در پي داشته است.

لایه‌بندی مرکز ارتباط با مشتریان نیز يکي از کارهاي انجام شده اين مرکز در سال ۱۳۹۹ است. اين موضوع باعث شد بسته به تخصصي بودن پرسش يا مسئله مشتري و سطحي از دسترسي كه لازم است اپراتور داشته باشد، دو لايه براي مركز ارتباط با مشتريان طراحي شود. ۹۲ درصد پرسش‌ها و مسائل مشتريان در سطح لايه نخست پاسخ داده شده و مرتفع مي‌شود و تنها كمتر از ۸ درصد تماس‌ها به لايه دوم ارجاع داده مي‌شود.

مجموع اقدامات انجام شده مبتنی بر نگرشی بوده که تبدیل مرکز ارتباط با مشتریان از تماس‌محور به مشتري‌محور را در پي داشته است. اپراتورهاي مرکز ارتباط با مشتريان بانک مهر ايران صرفاً در پي پاسخگويي به تماس‌ها نيستند و پيگيري مسئله مشتري تا زمان حل شدن آن اولويت آن‌هاست.


برنامه‌های آینده


آنچه اشاره شد، بخشی از برنامه جامعی است که برای مرکز ارتباط با مشتریان بانک طراحي شده است. بخش‌هايي از پازل اين طرح باقي مانده و جزو برنامه‌هاي آتي اين مرکز است. يكپارچه‌سازي همه سامانه‌هاي بانك كه مربوط به مشتري است با مركز ارتباط با مشتريان، راه‌اندازي سيستم كنترل كيفيت ارتباط با مشتريان و تدوين نقشه راه سه ساله مركز ارتباط با مشتريان از جمله برنامه‌هايي است كه با اجراي آن‌ها شاهد بهبود بيش از پيش كميت و كيفيت پاسخگويي به مشتريان بانك خواهيم بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک مهر پول نیوز قرض الحسنه کرونا تسهیلات مرکز ارتباط با مشتریان مرکز ارتباط با مشتریان مسائل مشتریان مشتریان بانک بانک مهر تماس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۳۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟

اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی پیشنهادی را مصوب کرد که طی آن روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود اما برخی فعالان اقتصادی نسبت به این موضوع انتقاد داشتند.

به گزارش ایسنا، آن‌ها معتقدند ایران در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. البته این موضوع هنوز قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه شهاب جوانمردی، اظهار کرد: در اصل فقط بحث ارتباط دو سازمان مطرح نیست، بلکه با توجه تفاوت‌های زمانی و برنامه‌های کاری، در موارد زیادی حتی تنظیم زمان جلسات مشترک هم دشوار است؛ به ویژه به این دلیل که معمولا کارمندان در سایر کشورها در روزهای تعطیل خود کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه اثرگذاری منفی تعطیل شدن روز پنجشنبه بر بحث تجارت بدیهی است، تصریح کرد: این اثرگذاری حتی در ارتباط با کشورهای همسایه هم وجود دارد.

به گفته این عضو حتی اگر بانک‌ها در روز دوم تعطیلات فعال باشند باز هم بر تجارت خارجی اثر منفی دارد، گفت: در آن صورت یک روز به تعطیلات کشور اضافه شده، اما بانک‌ها و شرکت‌هایی که باید به آنها خدمات دهند باید فعالیت کنند و به کارمندان اضافه کاری پرداخت کنند که این خود یک هزینه اضافه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • ۳۵۷ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ در هرمزگان
  • پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس