Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-29@18:37:07 GMT

کار در ارتفاع چیست و شامل چه خدماتی است ؟

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۳۸۳۸

کار در ارتفاع چیست و شامل چه خدماتی است ؟

چرا  کار در ارتفاع ؟

کار در ارتفاع یکی از زمینه های کاری مرتبط با ساختمان می باشد که باعث سهولت بیشتر هنگام دسترسی به نقاط مختلف ساختمان می شود. در بسیاری از موقعیت ها نیاز داریم که به قسمت هایی از نمای ساختمان برای اهداف مختلف دسترسی داشته باشیم ، برای مثال به دنبال تمیزکردن لکه های مختلف و یا حتی گرد و غبار بر روی نمای ساختمان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار در ارتفاع یکی از چالش برانگیزترین زمینه های کاری است و یکی از دلایل آن هم مسئله امنیت می باشد که باعث می شود افراد برای فعالیت در این حوزه ، به تخصص های لازم دست یابند.

کار در ارتفاع از اهمیت بالایی برای صاحبان ساختمان هایی که به نمای ساختمان خود اهمیت می دهند ، برخوردار می باشد. همانطور که اشاره کردیم ، امنیت در کار در ارتفاع از مهمترین چالش های آن محسوب می شود ، بنابراین کار در ارتفاع باید با استفاده از تجهیزات مناسب و حرفه ایی و همچنین توسط افراد مختصص صورت گیرد تا خطرات ناشی از سقوط به پایین ترین حد خود برسد. طنابکار یکی از بهترین وب سایت ها برای به کار گرفتن افراد متخصص در زمینه کار در ارتفاع می باشد که می توانید انواع مشکلات و شستشوی نما را به افراد متخصص بسپارید.

پیچ و رولپلاک نما

می توان گفت که پیچ و رولپلاک نما یکی از شاخه های کار در ارتفاع می باشد. معمولا هدف از پیچ و رولپلاک ، ایجاد تغییرات در نمای ساختمان و یا ترمیم قسمت های مختلف یک ساختمان می باشد. با استفاده از روش های مختلفی می توان از حوزه خدمات پیچ و رولپلاک نما برای تعمیر نمای ساختمان استفاده کرد ، برای مثال می توان از روش مرسوم آن که استفاده از داربست می باشد ، استفاده کرد. دسترسی با طناب و یا استفاده از بالابر از سایر روش ها برای دسترسی به نقاط مختلف ساختمان برای انجام خدمات پیچ و رولپلاک می باشد.

نماشویی چیست ؟

نماشویی یکی دیگر از شاخه های کار در ارتفاع می باشد که هدف از آن تمیزکردن نمای ساختمان ها با استفاده از مواد و اجسام مختلف می باشد. لکه های روغنی و یا گرد و غبار در ارتفاع های دست نیافتنی ، می توانند برای صاحبان ساختمان ها به چالشی بزرگ تبدیل شوند ، بنابراین نیاز یک حوزه و یا خدمات برای رفع این مشکل حس می شود !

روش های نماشویی ساختمان

روش های مختلفی برای نماشویی ساختمان وجود دارد که از جمله آن ها می توان به نماشویی با آب فشار قوی ، نماشویی با مواد شیمیایی و نماشویی با اجسام ساینده اشاره کرد. اگر نمای ساختمان مورد نظر شما از جنس سنگ و یا مواد مرتبط با آن باشد ، نماشویی با اجسام ساینده معمولا پیشنهاد نمی شود ، چرا که می تواند آسیب جدی به نما وارد کند. معمولا دو روش دیگر یعنی نماشویی با آب فشار قوی و مواد شیمیایی می تواند آسیب کمتری به نما وارد کند.

نماشویی با اجسام ساینده

همانطور که اشاره کردیم ، معمولا این روش برای نماشویی ساختمان پیشنهاد نمی شود ، چراکه می تواند برای بسیاری از سطوح نامناسب باشد و حتی باعث از بین رفتن نمای ساختمان هم شود. متخصصان کار در ارتفاع می توانند متناسب با سطوح و با دقت بسیار از این روش استفاده کنند اما ، باید حداکثر دقت لحاظ شود تا آسیب جدی به نمای ساختمان وارد نشود.

نماشویی با آب

برای تمیز کردن نما سه نوع روش مبتنی بر آب وجود دارد : شستشوی با فشار ، خیساندن و شستشوی با آب گرم / بخار. روش های نماشویی مبتنی بر آب ، با استفاده صحیح می توانند از امن ترین ترین نوع تمیز کردن نما ، به ویژه هنگام برخورد با گرد و غبار محسوب شوند.

رایج ترین روش مبتنی بر آب تا حد زیادی شستشوی تحت فشار می باشد ، که در آن یک اسپری با فشار کم تا متوسط بر روی  نمای ساختمان اعمال می شود. فشار آب معمولاً از فشار کم شروع می شود و در صورت لزوم افزایش می یابد ، در ادامه می توان از برس های تمیز هم برای بیشتر تمیزکردن سطح ساختمان استفاده کرد.

معمولا اگر سطح و یا نمای ساختمان با آلودگی های محلول در چربی هم آغشته شده باشد ، می توان از پاک کننده های مختلف هم استفاده کرد که می توان آن را با آب فشار قوی ترکیب کرد. از صابون و سایر شوینده های خانگی نباید در تمیز کردن بر پایه آب استفاده شود زیرا می تواند بقایای قابل مشاهده ای بر روی نماهای سنگ برجای بگذارد.

نماشویی با مواد شیمیایی

پاک کننده های شیمیایی برای از بین بردن تقریبا هر نوع از کثیفی موثر هستند و برخلاف روش نماشویی مبتنی بر آب ، می توان از آنها برای از بین بردن رنگ ، پوشش ها ، لکه های مختلف و دیوارنویسی ها نیز استفاده کرد. نماشویی با مواد شیمیایی ، معمولا برای سطح هایی با جنس های مختلف کارساز خواهد بود و می توان از آن برای تقریبا هر سطوحی استفاده کرد ، اما نحوه استفاده از آن از اهمیت ویژه ایی برخوردار می باشد و باید توسط افراد حرفه ایی صورت گیرد .

پاک کننده های شیمیایی روی سطح مرطوب اسپری می شوند و برای مدتی بر روی نما و یا سطوح باقی می مانند ، با این کار می توان به صورت کامل تری آلودگی ها و کثیفی های نمای ساختمان را برطرف کرد و به نمای زیبایی دست یافت .

   این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.     

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رپور کار در ارتفاع پیچ و رولپلاک نمای ساختمان مواد شیمیایی مبتنی بر آب روش ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) پروانه لکه دار واریا از نمای نزدیک
  • پروانه‌ لکه‌ دار واریا از نمای نزدیک(عکس)
  • عجیب‌ترین پنالتی هفته چیپ بود!
  • تصاویر آخرالزمانی از طوفان سیاه در چین؛ تورنادو از نمای نزدیک!
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • تهران صاحب بلندترین سکو بانجی‌ جامپینگ دنیا
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳
  • افزایش ۲ هزار و ۸۶۵ واحدی شاخص کل بورس
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری