Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، در آیین افتتاح هنرستان هنرهای اسلامی شهید چراغچی مشهد گفت: از سال ۹۲ تاکنون ۸۱ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در قالب ۱۶ هزار پروژه آموزشی به بهره‌برداری رسیده است و سامانه گرمایشی ۲۸۰ هزار کلاس درس نیز استاندارد سازی شده است.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس؛ ضمن تشکر از توجه معاون اول رئیس‌جمهور به موضوع مدرسه‌سازی گفت: با حمایت‌های وزیر آموزش‌وپرورش از سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و جامعه خیرین مدرسه‌ساز، دستاوردهای بزرگی در حوزه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی حاصل‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه گزارش ویدئویی به معاون اول رئیس‌جمهور که از محل مجتمع آموزشی و ورزشی المهدی نظاره‌گر آیین افتتاح این هنرستان بود، گفت: از سال 92 تاکنون حدود 16 هزار فضای آموزشی با 81 هزار و 500 کلاس درس به بهره‌برداری رسیده است. یعنی به‌طور میانگین 28 کلاس در هرروز و از سال 95 تاکنون نیز مدارس نیازمند تخریب، نوسازی و مقاوم‌سازی از 30 در صد به 19.5 درصد کاهش‌یافته است که مدارس تخریبی آن فقط 7 درصد و مدارس نیازمند مقاوم‌سازی 12.5 درصد است و کلاس‌های درس خشتی و گلی نیز جمع‌آوری‌شده است.

وی با اشاره به عبور از بحران‌هایی چون سیل و زلزله در برخی استا‌ن‌هایی که دچار این بلایای طبیعی شدند، گفت: این بحران‌ها سعی شد به‌خوبی مدیریت شود و فقط در کرمانشاه به‌طور میانگین در هزار روز، روزانه یک کلاس درس به بهره‌برداری رسید و سرانه فضای آموزشی این استان 0.7 مترمربع افزایش یافت.

رخشانی‌مهر تصریح کرد: تاکنون حدود 280 هزار کلاس درس ازلحاظ سامانه‌های گرمایشی و سرمایشی استانداردشده‌اند و روزانه 95 کلاس درس ازاین‌جهت استاندارسازی شده است.

وی افزود: از سال 92 تاکنون خیرین مدرسه‌ساز حدود 8500 میلیارد تومان در موضوع مدرسه‌سازی تعهد کرده‌اند که طی 5 سال اخیر حدود 50 درصد کلاس‌های درس به‌طور کامل خیّرساز بوده و یا با مشارکت و حمایت آن‌ها ساخته‌شده است و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در کنار خیرین بیش از 4 هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خیر ساز اعتبار تأمین نموده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همچنین در خصوص اعتبارات این بخش گفت: ظرفیت بودجه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال 96 که حدود 480 میلیارد تومان بوده در سال 1400 به 8600 میلیارد تومان افزایش پیداکرده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی توسعه و تجهیز مدارس سازمان نوسازی بهره برداری کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز