Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@20:32:46 GMT

«معرفی ویدئویی»؛ قابلیت جدید نرم افزار لینکدین

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۴۷۵۱

«معرفی ویدئویی»؛ قابلیت جدید نرم افزار لینکدین

فرارو- در هفته اخیر بود که نرم افزار لینکدین (LinkedIn) یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های جدید خود با عنوان Video Cover Story را رونمایی کرد که بر اساس آن کاربران این شبکه اجتماعی قادر خواهند بود ویدئویی کوتاه برای معرفی خود و مهارتهایشان را در پروفایل قرار دهند تا بدین شکل کارفرمایانی که به دنبال نیروی کار هستند بتوانند علاوه بر مشخصات درج شده در پروفایل، تا حدودی با شخصیت شما از طریق این فیلم ویدئویی نیز آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کارفرمایان نیز می‌توانند با قرار دادن یک ویدئوی تبلیغاتی، به معرفی شرکت یا خدماتی که ارائه می‌دهند بپردازند.

به گزارش فرارو به نقل از Socialmediatoday، لینکدین در طی سال‌ها فعالیت خود به بستری مناسب برای تعامل میان افراد جویای کار و کارفرمایان در سراسر جهان بدل شده است، اما این پلتفرم کماکان در تلاش است که این تعامل را بیش از پیش تقویت کند و ان را از حالت تک بعدی خارج کند. همین امر سبب شده است تا مدیران این پلتفرم با اضافه کردن طیف وسیعی از ویژگی‌های جدید، کاربران را با تجربه تعامل بیشتر و عینی تری مواجه سازند.

در نخستین گام، لینکدین گزینه جدید Video Cover Story را به پلتفرم خود اضافه کرده است که کاربران با استفاده از آن می‌توانند ویدئویی کوتاه با موضوع معرفی خود را در پروفایلشان قرار دهند تا افراد مراجعه کننده بتوانند با مشاهده آن تصور دقیق تری از فرد مورد نظر بدست بیاورند. در واقع این قابلیت جدید متقاضیان کار در این شبکه را قادر می‌سازد تا با کمک یک فیلم ویدئویی، مرور کلی و سریع از مهارت‌ها و تجربیات خود به اشتراک بگذارند، در حالی که صاحبان مشاغل می‌توانند به صورت اختیاری از این گزینه برای تبلیغ محصولات و خدمات خود استفاده کنند. وقتی فیلم کوتاه معرفی خود را به پروفایلتان اضافه کنید، یک حلقه نارنجی در اطراف عکس نمایه شما ظاهر می‌شود. همچنین در این حالت وقتی فردی به پروفایل شما مراجعه می‌کند، پیش نمایش ویدیوی شما در قاب عکستان به صورت خودکار پخش می‌شود و فرد می‌تواند پیش نمایش ویدئوی شما را ببیند.

علاوه بر این، لینکدین یک قسمت ضمایر جنسیتی جدید و اختیاری را در بالای پروفایل‌های کاربر اضافه کرده است که به افراد اجازه می‌دهد تا از روش‌های بیشتری برای بیان هویت خود استفاده کنند. طبق نظر سنجی لینکدین، ۷۰ ٪ از افراد جویای کار معتقدند که مهم است که استخدام کنندگان و مدیران جویای نیروی کار، ضمایر جنسیتی افراد مورد نظر خود را بدانند. این در حالی است که همین نظرسنجی نشان می‌دهد که ۷۲ ٪ از مدیران استخدام معتقدند که وجود چنین ضمایری می‌تواند نشان دهنده احترام باشد.

اما یکی از قابلیت‌های مهم دیگر اضافه شده به لینکدین، Creator Mode است که به کاربران امکان می‌دهد فعالیت و تعامل خود را به روشی کاملاً جدید به نمایش بگذارند. Creator Mode به شما امکان می‌دهد دیدگاه خود درباره رویداد یا صنعتی خاص را با بقیه به اشتراک بگذارید. این قابلیت همچنین بخشهای Featured و Activity شما را به بالای نمایه منتقل می‌کند تا محتوای ارسالی شما را به صورت برجسته تری نمایش دهد. به عبارت دیگر اگر گزینه Connect را در پروفایلتان به Follow تغییر بدهید، محتوای بخش Creator Mode به شکل برجسته‌تری در پروفایل به نمایش درمی‌آید. Creator Mode همچنین تمرکز بیشتری بر پخش مستقیم LinkedIn شما خواهد داشت و محتوایی را که در برنامه به اشتراک می‌گذارید، بیشتر برجسته می‌کند.

روی هم رفته می‌توان گفت که این یک بروزرسانی قابل توجه برای سازندگان LinkedIn است که به طور مشخصی تمرکز خود را بر روی محتوای ارسال شده در شبکه، با هدف کسب مخاطب بیشتر قرار داده است. در واقع این به روزرسانی بخشی از تمرکز فزاینده لینکدین بر تولیدکنندگان محتوا در این سیستم عامل است. پیش بینی می‌شود که لینکدین با افزایش چنین قابلیت‌هایی به پلتفرم خود، ۵۰ درصد بیش از سال ۲۰۲۰ شاهد افزایش کاربران و استفاده از قابلیت‌های جدید آن باشد. در واقع سرمایه گذاری لینکدین در ابتکارات جدیدی مانند Creator Mode می‌تواند کاربران را تشویق کنید تا بیش از پیش افکار خود را به اشتراک بگذارند و همین امر می‌تواند مخاطبان بیشتری برای این پلتفرم ایجاد کند. گفته می‌شود لینکدین در ادامه حتی می‌تواند از منافع مالی ساخت چنین محتواهایی، به صورت مشترک با سازندگان کسب درآمد کند، هرچند که تا رسیدن به این هدف هنوز فاصله زیادی وجود دارد. بنا به ادعای لینکدین، قابلیت‌های جدید این شبکه در هفته‌های پیش رو به‌صورت جهانی در دسترس کاربران این پلتفرم قرار می‌گیرند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: لینکدین نرم افزار نرم افزار کاریابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین

 تارنمای خبری آکسیوس افشا کرد که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا در همکاری با پلیس این کشور و با استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های نظارتی، معترضان هوادار فلسطین را شناسایی می‌کنند.

این وبگاه نوشت: مجریان قانون هنگام بررسی اعتراض‌های دانشگاهی [در ایالات متحده]و معترضان دستگیر شده، به ابزار‌های تشخیص چهره و نظارت بر رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. با این حال، این فناوری‌ها نواقص بسیاری داشته و ممکن است برخی به اشتباه شناسایی شده و حتی مسئولان از این فناوری سوء استفاده کنند.

در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: همکاری پلیس و دانشگاه‌ها در زمینه مسائل ایمنی سابقه طولانی‌ای داشته و تصاویر دوربین‌های دانشگاه ها، موقعیت جغرافیایی معترضان و مطالب منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی در اختیار نهاد‌های امنیتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، بخش انتظامی دانشگاه‌ها در دوران همه گیری کرونا و به بهانه نظارت بر مسائل ایمنی مانند تیراندازی‌های احتمالی، ابزار‌های نظارتی بیشتری خریداری کردند. حتی برخی دانشگاه‌ها پلاک خوان‌های خودکار را در محوطه نصب کردند.

آکسیوس یادآوری کرده است: طبق تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲، از سال ۲۰۱۵ دست‌کم ۳۷ موسسه آموزش عالی در ایالات متحده از نرم افزار "سوشال سنتینل" (Social Sentinel) که یک ابزار نظارت بر محتوای رسانه‌های اجتماعی است، برای نظارت بر دانشجویان معترض استفاده کرده اند.

این وبگاه خبری تاکید می‌کند: اکنون بیم از آن وجود دارد دانشجویانی که در اعتراضات اخیر شرکت کرده‌اند، حتی پس از دانش‌آموختگی نیز با افزایش نظارت نیرو‌های امنیتی مواجه شوند. با این وجود، بسیاری از معترضان با فناوری‌های نظارتی آشنایی دارند.

آکسیوس می‌افزاید: در سال ۲۰۲۰ و در جریان اعتراضات "زندگی سیاه‌پوستان مهم است"، بسیاری از مردم دریافتند که ماسک‌هایی که برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ بر صورت می‌زدند، می‌توانند تشخیص هویت آنها را برای دوربین‌های تشخیص چهره دشوارتر کنند. از این رو بسیاری از شرکت کنندگان در اعتراض‌های اخیر حمایت از فلسطین نیز برای جلوگیری از شناسایی، از ماسک صورت استفاده کردند.

به نوشته این رسانه، در جریان اعتراض‌های ۲ هفته اخیر دانشجویان طرفدار فلسطین، بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر در دست‌کم ۴۳ پردیس دانشگاهی آمریکا دستگیر شده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • مراحل تولید وانت و کامیونت های "فورد" در ویدئویی دیدنی (فیلم)
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • چگونه حساب لینکدین خود را برای همیشه حذف کنیم؟