Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی، با بیان اینکه اجرای سند دوم از سال ۹۸ تاکنون، حدود ۴۰ درصد در شاخص‌های مختلف پیشرفت دارد گفت: معتقدم در مسیر توسعه استان، در برخی از عرصه‌ها از جمله دانش بنیان دیر شروع کردیم و عقبیم. - اخبار استانها -

داود بهبودی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز ، با اشاره به تدوین سند راهبردی توسعه استان و شناسایی و تمرکز بر مزیت‌های توسعه‌ای در قالب «سند تدبیر و توسعه» اظهار داشت: سند تدبیر و توسعه  که برای اولین بار در این دولت طراحی و اجرا شد، تا اواخر سال 98 حدود 70 درصد عملکرد و پیشرفت داشته است که پرونده‌اش بسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از طراحی سند دوم تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی خبر داد که با اصلاح معایب سند اول، از اواخر سال 98 تاکنون در حال اجراست، گفت: اجرای سند دوم هم از سال 98 تاکنون، حدود 40 درصد در شاخص‌های مختلف پیشرفت دارد که گزارش رسمی سال 99 هم اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت منتشر می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، با آسیب شناسی روند توسعه استان، ابراز داشت: معتقدم در مسیر توسعه استان، در برخی از عرصه‌ها دیر شروع کردیم و از استان‌های همتراز خود عقب هستیم که حوزه دانش‌بنیان از جمله آنهاست.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت‌ها یا فعالیت پارک علم و فناوری و... در سال 92 در مقایسه با سایر استان‌های همتراز تقریباً صفر بود، افزود: دانش بنیان بودنِ استان، برای آینده و به جهت توسعه پایدار، درآمد و اشتغال آذربایجان اهمیت دارد.

بهبودی با اشاره به اینکه حرکات خوبی برداشته شد و اکنون تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان به 160 شرکت رسیده است، خاطر نشان کرد: معتقدیم این تعداد شرکت دانش بنیان با توجه به ظرفیت‌های استان، عدد پایینی است و باید به دنبال مانع زدایی از این شرکت‌ها و ایجاد پشتیبانی لازم برای آنها باشیم.

تولید دانش محور و اقتصاد دانش بنیان، راهی برای تقویت بنیه‌های اقتصادی ایران + فیلم طرح جهش تولید دانش بنیان در مجلس با اولویت بررسی می شود

وی از فعالیت 15 مرکز رشد، 9 مرکز نوآوری و 160 شرکت دانش بنیان در استان خبر داد و گفت: فرآیند دانش بنیان شدن را دیر آغاز کردیم ولی شتاب خوبی دارد. دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری رویکرد خوبی دارند ولی هنوز به تهران و خراسان و اصفهان نرسیدیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی، با تأکید بر اینکه سهم ما در اقتصاد دانش بنیان، بر اساس ارزیابی شخصی، حدود 2.5 درصد است، تصریح کرد: انتظار ما رسیدن آذربایجان شرقی به هدف 10 درصدی است.

انتهای پیام/111/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تدبیر و توسعه توسعه استان دانش بنیان سند دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۴۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است