Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی الرضا ثروتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : مجلس شورای اسلامی در دوره های مختلف با انجام برخی اصلاحات در قوانین و سیاست های اصل ۴۴ زمینه قانونی حمایت از تولید را فراهم کرد و ما  نیاز به تدوین و تصویب قانون جدید نداریم و این خود یک گام بزرگ رو به جلو است. 
وی اضافه کرد : آنچه که این روزها مانع بزرگ برای جهش در حوزه تولید در کشور محسوب می شود؛ ناشی از نگاههای سنتی حاکم بر مدیریت تولید اعم از بخش خصوصی و دولتی است که باید با میدان دهی به جوانان نسبت به حذف نگاههای سنتی و جایگزین کردن نگاه مدرن جهش را در حوزه تولید ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو اسبق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی یکی از این نگاههای سنتی حاکم بر مدیریت تولید در بخش خصوصی و حتی دولتی را عدم بهره گیری از تکنولوژی و دستاوردهای فناوری نوین در حوزه تولید و بازاریابی دانست و خاطرنشان کرد : حوزه اقتصادی در کشور چه در بخش تولید و توزیع از چابکی لازم متناسب با تکنولوژی روز دنیا برخوردار نیست و این خود یکی از موانع بزرگ و سد راه تولید کشور محسوب می شود که با میدان دادن به جوانان و بهره گیری از فناوری نوین و روز جهانی می توان این چابکی را ایجاد کرد.
سرمایه‌گذاری را افزایش می دهد.
بالا بودن ریسک سرمایه گذاری 
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی بالا بودن ریسک  سرمایه گذاری در کشور را یکی دیگر از موانع پیشروی تولید بیان کرد و اظهارداشت : در شرایط فعلی به دلیل نوسان قیمتی اعم از ارزی و غیره در سطح کشور ریسک سرمایه گذاری در حوزه های تولید را افزایش یافت  و برخی کمبود نقدینگی در حوزه تولید نیز ناشی از نوسان قیمتی از جمله ارز نشات می گیرد.
ثروتی خاطرنشان کرد : سرمایه گذاران بخش خصوصی در چنین شرایطی ترجیح می دهد، منابع و سرمایه خود را به حوزه های ببرند که از ریسک پایینی برخوردار باشد و در سال حمایت از تولید  باید دولتها با کاهش ریسک سرمایه گذاری و ارایه طرح های تشویقی این سرمایه ها را به سمت تولید بکشانند.
انسجام قوای سه گانه 
عضو اسبق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی انسجام قوای سه گانه را از دیگر راهکارها برای حمایت از تولید و رفع موانع دانست و اظهارداشت : قوای سه گانه باید به فراخور وظایفی که قانون اساسی برای آنها تعیین کرد، از بخش تولید حمایت کنند.
ثروتی افزایش سطح نظارت بر نحوه پرداخت تسهیلات بانکی را یکی از وظایف اصلی قوای سه گانه دانست و افزود : مجلس شورای اسلامی با قانون گذاری دقیق، دولت در اجرا و قوه قضایی در حوزه نظارتی می توانند بر نحوه پرداخت تسهیلات بانکی در حوزه تولید نظارت داشته باشند.
وی اضافه کرد : امروز بخش زیادی از موانع در بخش تولید مربوط به کمبود نقدینگی است و بخش زیادی از این نقدینگی نیز در اختیار بانک ها قرار دارد که شاید به دلیل نبود نظارت به حوزه هایغیز تولید سرازیر شود و خود باعث بدتر شدن وضعیت اقتصادی کشور شود.
وی خاطرنشان کرد : این در حالیست که قوای سه گانه می بایست مطابق با وظایف خود با افزایش سطح نظارت ها به گونه ای عمل کنند که سرمایه ها و منابع مالی بانک ها به سمت تولید گسترش یاید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی سال ۱۴۰۰ سال جاری به عنوان سال حمایت از تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری کردند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی انتخابات مجلس شورای اسلامی پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی انتخابات ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی انتخابات مجلس شورای اسلامی اخبار کنکور مجلس شورای اسلامی حمایت از تولید حوزه تولید سرمایه گذاری قوای سه گانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۴۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه