Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌الله انصاریان گفت: از دو سال قبل پیگیر راه‌اندازی تلفن گویای مرکز مشاوره‌ تلفنی مردمی بودیم و این طرح برای نخستین بار در کشور فعال شده است؛ براین اساس، هر خانواده‌ دارای مشکل می‌تواند با آن در ارتباط باشد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، حبیب‌الله انصاریان ظهر امروز(یکشنبه) در نشست خبری با جمعی از اهالی رسانه استان قزوین اظهار کرد: خانه مشارکت مردم در حوزه سلامت به عنوان بزرگ‌ترین تشکل مردمی است که اقدامات مختلفی را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به اهداف فعالیت خانه مشارکت مردم در سلامت افزود: این خانه موظف است به صورت ماهانه با اعضای خانه جلسه برگزار کرده و پیام سلامتی را به زیرمجموعه‌های خود منتقل کند؛ پیگیری مطالبات سلامت مردم از دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و برگزاری نمایشگاه‌ها و کلاس‌های سلامت از جمله اهداف این خانه است.   رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان قزوین ضمن گلایه‌هایی از امور اجتماعی استانداری بیان کرد: این خانه در گذشته هیچ هویت اجتماعی نداشته و توانستیم آن را به ثبت برسانیم این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی درنظر دارد نام آن را تغییر دهد.   انصاریان با بیان اینکه انتخابات اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت در اردیبهشت ماه توسط دانشگاه علوم پزشکی برگزار می‌شود، عنوان کرد: چرا فعالیت‌های انجام شده خانه مشارکت مردم در سلامت در استان قزوین باید نادیده گرفته شود و توجهی به آن نشود.   حل مشکلات مردم نیازمند همدلی دولت و مردم در کنار هم است   این مقام مسئول گفت: اگر بخواهیم مشکلات جامعه را حل کنیم باید مردم و دولت کنار هم باشند؛ این در حالی است که در خانه مشارکت استان خلاف این موضوع صدق می‌کند و حاکمیت خاص به این خانه اعمال می‌شود.   انصاریان ادامه داد: از دوسال قبل پیگیر راه‌اندازی تلفن گویای مرکز مشاوره‌ تلفنی مردمی بودیم و این طرح برای نخستین بار در کشور فعال شده است؛ براین اساس، هر خانواده‌ دارای مشکل می‌تواند با آن در ارتباط باشد و این شماره به دستگاه‌های مختلف از جمله آموزش و پرورش، بهزیستی و سایر دستگاه‌ها متصل می‌شود.   وی با بیان اینکه هیچ بودجه دولتی دریافت نکردیم، مطرح کرد: مشکلات مردم توسط تلفن گویا به شماره ۳۳۸۰۷ پیگیری و حل و خدمات مشاوره‌ای در آن ارائه می‌شود؛ تلفن گویا به صورت شبانه‌روزی از یک ماه گذشته فعال شده است و در ۹ مورد خدمات ارائه می‌دهد.   رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان قزوین با بیان اینکه از رسانه‌ها درخواست داریم تلفن گویای مرکز مشاوره تلفنی مردمی را به جامعه معرفی کنند، گفت: با شماره‌گیری ۳۳۸۰۷، مخاطب به مشاوران دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی، آموزش و پرورش، حوزه علمیه، معتادان گمنام NA، دوازده قدمی‌ها، تاسیسات ایمنی ساختمان، نظام مهندسی ساختمان HSE ، مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام کرونا متصل می‌شوند.

تهیه بسته‌های بهداشتی توسط خانه مشارکت   انصاریان ضمن تشریح فعالیت‌های خانه مشارکت مردم در سلامت یادآور شد: برگزاری جشنواره رمضان تا عید در سه سال متوالی، برگزاری نشست‌های تخصصی در رابطه با مشکلات سلامت مردم با مدیران ارشد استان و نمایندگان مجلس و برگزاری پاکسازی و فرهنگ‌سازی شهرستان قزوین و آبیک در مراسم تاسوعا و عاشورا با حضور ۴۰۰ نفر از اعضای آزاد خانه از جمله فعالیت‌های این خانه است.   وی، همکاری با دادگستری استان و انعقاد تفاهم‌نامه در رابطه با پیشگیری از جرائم و سلامت اجتماعی، همکاری با خیرین سلامت استان، تشکیل کمیته تخصصی اتاق فکر، تشکیل دبیرخانه کشوری ۱۲ رقمی‌ها در خانه مشارکت مردم در سلامت استان قزوین را سایر اقدامات خانه مشارکت مردم در سلامت استان قزوبن برشمرد.   به گفته این مقام مسئول، در ابتدای اسفندماه سال ۹۸ و ابتدای فروردین ماه سال ۹۹‌، دوکمیته تجهیزات حفاظت فردی پزشکی تخصصی به منظور ساماندهی به لباس و ماسک پرستاران و پزشکان و کمیته جهادگران تشکیل شد که دبیری این کمیته برعهده خانه مشارکت مردم در سلامت بوده است.   انصاریان اذعان کرد: بیشترین نیروی انسانی فعال و آموزش دیده برای کمک به پرستاران، بیماران و خدمه بیمارستان با گروه جهادی صراط بوده که توسط خانه مشارکت مدیریت می‌شد؛ تقریبا ۶۵۰ نفر به صورت رایگان با ابلاغ از طرف این خانه به بیمارستان‌ها اعزام شدند.   وی یادآورشد: تهیه بسته‌های بهداشتی توسط خانه مشارکت با همکاری اموراجتماعی استانداری به ۱۶ منطقه حاشیه نشین شهر قزوین در سه مرحله، تهیه بسته‌های فرهنگی آموزشی توسط خانه مشارکت و ستاد اقامه نماز و شهرداری برای جشن تکلیف دختران مناطق محروم شهر قزوین و برگزاری جلسات مختلف با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و نماینده مردم قزوین در مجلس برای بررسی شاخص‌های سلامت و کمیته افزایش جمعیت از جمله فعالیت‌های صورت گرفته است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خانه مشارکت مردم در سلامت استان دانشگاه علوم پزشکی توسط خانه مشارکت استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۶۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان